Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

asnil bacumm çokmu ağrın var canım azmı geliyooo

bacım ayıptır söylemesi ayın yedisinde bir iki damla geldi, sonraki gün akıntıyla karışık geldi sonraki gün kahverengi geldi canım, şimdide akıntıyla karışık hafif kahve rengi geliyor yarın öglene kadar olmazsam doktorumdan randevu alcam, kasıkalrımada ara ara agrı atıyor canım olcamda olamıyormuşum gibi olurya öyle

kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte zencilerdeki çok güzel duruyor:))))

bende şimdi 47 kiloyum kızlar vu vitaminler bana kilo aldırdı 3 ay öncesinde 43 kiloydum, kemiklerim ince benim yoksa zayıf çok durmuyorum yani minyonluk var bende , benim kız arkadaşta benim gibiydi bir sene sonra yolda görmüştüm tanımamıştım hamileliginde iki katı olmuştu:))) bende öyle olursam artık yuvarlanır giderim, boyum çok kısa değil bu arada 1,60:)))

asnil tatlım git bi konrol ettir canım inş.bebiştir yoksa kist olabilir allah korusun biranönce tedbirini alırsın

azcuk kilo alırsın ne güzel işte toparlanırsın

asnil tatlım git bi konrol ettir canım inş.bebiştir yoksa kist olabilir allah korusun biranönce tedbirini alırsın

bende daha önceden hiç kist olmadıgı için nasıl belirtileri var onuda bilmiyorum canımcım , o yüzden yarın öglen randevu alcam ben cuamrtesi test yapmıştım aslında bir çizgi çok net pespenbe çıkmıştı digeri zorlan görülüyordu toz penbe gibi birşey

kız serap varya ben iki kilo alsam 4 kilo almışım gibi gözüküyorum kemikler çok ince direk et yag oluyor kaydirigubbakcemile3

aman kız bebiş olsunda varsın göbiş olsun sonra gide ro kilolar
ben 1.66 boyum 51-52 arasında gidip geliyomm ben,m yüzüm soluyo zayıflayınca bence normal kilom ama zayıf geliyom bizimkilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…