- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.621
selam cnm nasılsınnn...hamişlik nasıl gidiyo bakemmmm:CüvCüv:
ayy özlemm adını sormaya çekınıyodum daha ncede sormuştum ama unuttum iyiki söledin yaa nicki yazmak zor gelıyooookaydirigubbakcemile3
selam cnm nasılsınnn...hamişlik nasıl gidiyo bakemmmm:cüvcüv:
Ayy özlemm adını sormaya çekınıyodum daha ncede sormuştum ama unuttum iyiki söledin yaa nicki yazmak zor gelıyooookaydirigubbakcemile3
baglatır cnm acele etmeyın....ama özlüyoz senı burda rmeyınce iştee
vavvvvvv
güle güle kullan her bi yerini cnmzemuszemus
aa çok iyi o zaman sevındım senın adına cnm
renkte değişiklik yok kuşum kısalttım bayağııı kısaydı zatii hepten kısa olduuu
iyidir işte alerji, biraz ishal karın ağrısı dışında herşey normal bide üçlü test telaşı var
üçlü testi nie yapiolar?
oaydıner kendıne dıkkat et cnmm....olumunekankayizsmile
zeka testi bu down sendromu falan ihtimali var mı yok mu diye allah korusun
ikili test sonucu ii çikarsa 3lü teste gerek warmiki?
Doktor kendi insiyatifini kullanir diolardi da ondan sordum?
merhaba serap nasılsın kız uzun zamandır görüşemedik seninle
özlem benim adim özlem kaydirigubbakcemile3
62 kilo ile hamile kaldim
ama 69 kiloyum şu an kaydirigubbakcemile3
cnm ilk hamılelıgımde 59 -60 dım...sonra kürtaj oldum birden 68-69 fırladımeyvahedigeldismile
sonra o kıloyla hamıle kaldım şimdi 72 yim.....ama yarınımdan emın degılım 90 la doguma girerim diye düşünüyorumbilmiyorumkismile
yazın pek tercıh edılmıyo evet cnm ama ben kuru fasulye mannagıyım biraz..çok sevıyorum hemde proteın nebılım nein açısından bu ara bol kuru gıda tüktmeye çalışıyorum
anammmmm evi olmuşda temızıgını yapmışşş....yerim ben senı yaaa hayırlı ugurluu olsun cnm senın adına çok sevınıyorum valla tatlımm...ohhh kocişinin dizine uzanıp rahat rahat pihter ve adnen beyı seredersın artıkk:))
kızzz fatoşş sen eve yerleşene kadar o dizi biterse şaşırmıycam haa sona yaklaşıyolar giibi çünkü:roflol:
sağol canım eve gidince patates haşlayacağım eşim doktorla görüşmüş öyle demiş bide alerji için yarın test yaptırmaya gideceğim gitmişken yarın üçlü test için de kan veririm
Ben 67 kİlo İle baŞladım Şİmdİ 72 kİloyum
ceylancımmm sende kilo almamışsın
serap yıne mı boyunu kısaltınn bende sadece bakım yaptırdın sandım
bende kestirdim dün ucundan accık
bi yildir makas değdirmiodum ama yemin etmiştim kaydirigubbakcemile3
uzatamiorum bi türlü
ama ii şimdi yerimseniben
doğru söylüyorsun gerek yok ama benim doktor ikili testi istemedi direkt üçlü testi yaptırıyor.
cnm henüz 3 kılo aldım ve hepsi göbekde çok şükür basenler falan fırlar diye korkuyorum kız bebekde öyle olurmuş çünkü..o nedenle şimdiden sonra dikkat edicem 4. ayda en az 2 en fazla 6 kılo almak gerekıyomuş ben ortadayım şimdi ama bu ay her an patlama olabılır...ekim annelerındekı kızlar bu aydan sonrsa çok kılo almaya başladıklarını yazmışlar cnm
cnm henüz 3 kılo aldım ve hepsi göbekde çok şükür basenler falan fırlar diye korkuyorum kız bebekde öyle olurmuş çünkü..o nedenle şimdiden sonra dikkat edicem 4. ayda en az 2 en fazla 6 kılo almak gerekıyomuş ben ortadayım şimdi ama bu ay her an patlama olabılır...ekim annelerındekı kızlar bu aydan sonrsa çok kılo almaya başladıklarını yazmışlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?