Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

walla yani bu kadar olmaz.herkes fasulyeci bugün :)
benimde ağzim boş durmuyo hiç.
napicam bilmem
doktor dur dedi ama...

ayy ceylanım napayım evde yok daha nett kocacıkımın işleri yoğun bağlatamıyoo tilifonu işte tepemde patroncuğum var ne etçem bilmiyom

dün 30.bin bakımına girdim saçlar kaşlar toptan bi bakım oldu manikür kaldı bi tek onuda bu hafta içi bigün çıkartıcam aradan

kızlarr napıosunuz??
ben ölüorum vallaaaa..
hala boğazım çok ağrıo ve bademciklerim sıkıntı verio..
dünde annem kızkardeşim ve ben yeni evime bi giriştikki sormayn...
daha yeni yeni hissediorum heryerimin ağrıdıgını..
benimde işlerim bay ayoğun kızlar ondan pek giremiomhepinizi öpüom

ayy ceylanım napayım evde yok daha nett kocacıkımın işleri yoğun bağlatamıyoo tilifonu işte tepemde patroncuğum var ne etçem bilmiyom
baglatır cnm acele etmeyın....ama özlüyoz senı burda rmeyınce iştee
dün 30.bin bakımına girdim saçlar kaşlar toptan bi bakım oldu manikür kaldı bi tek onuda bu hafta içi bigün çıkartıcam aradan
vavvvvvv
güle güle kullan her bi yerini cnmzemuszemus

ağustos sonu istifa edicem kismetse.
bana kalsa hemen bugün istiorum ama
sigorta belimi büküyo..
bu arada 90 günmüş hala sağlik için.

aa çok iyi o zaman sevındım senın adına cnm

geçmiş olsun canım şimdi siz evi tertemiz etmişsinizdir , çiçek gibi olmuştur keşke benimde bir kızkardeşim olsaydı...

kızlar kaç kiloyla hamiş kaldınız bakemmm

elüffff

ceylannn

fairylikee

deyün bakem
cnm ilk hamılelıgımde 59 -60 dım...sonra kürtaj oldum birden 68-69 fırladımeyvahedigeldismile
sonra o kıloyla hamıle kaldım şimdi 72 yim.....ama yarınımdan emın degılım 90 la doguma girerim diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

ben geldim canlar , ya öglen yedigim kurufasulyeden midem şişti rahatsız oldum :)) yazgünü pek gitmiyor kuru
yazın pek tercıh edılmıyo evet cnm ama ben kuru fasulye mannagıyım biraz..çok sevıyorum hemde proteın nebılım nein açısından bu ara bol kuru gıda tüktmeye çalışıyorum
anammmmm evi olmuşda temızıgını yapmışşş....yerim ben senı yaaa hayırlı ugurluu olsun cnm senın adına çok sevınıyorum valla tatlımm...ohhh kocişinin dizine uzanıp rahat rahat pihter ve adnen beyı seredersın artıkk:))
kızzz fatoşş sen eve yerleşene kadar o dizi biterse şaşırmıycam haa sona yaklaşıyolar giibi çünkü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…