Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gunaydın kızlarr..patikim sen girdigine ben uyumuştum tatlımm kımse yoktu çıktım bende...
sultanım iyiyim cnm sen nasılsın..
fatoşşş yaberr kuzuuu...
pelınımm sana da gunaydın tadlumm

canımıniçiii napım yaaaaa..
valla burnumu çeke çeke hapşura tıksıra bi hal oldum...
sen nasılsın bitaneeeeeeeeeeeeeemmm

valla canım yavaş yavaş ilerlioruz.
bgn beyaz eşyalar gelicek..
yarın mobilyalar..
bakalım nası olcek...

bak önce beyazeşyalar sonra mobilyalar sonra beyaz çarşaflar sonraaaaaaaaaaa bebişlerrr. hadi bakalım yeni ev yeni hayat yeni çalışma günleri. bol çocuklu

kızlar bugun rüyamda kürtaj oluyoum ama o kadar gerçekçiydiki herşey..anestezi aldıgım. dr. aglamam. falan sanki herşey gerçek gibiydi o kadar kötü bi şekılde uyandım ki....hala kafamı toparlayamadım

günaydın kizlar..
umarim herkes çok iidir.
sabahtan beri doktor araştiriorum bende zeynep kamil de..

bak önce beyazeşyalar sonra mobilyalar sonra beyaz çarşaflar sonraaaaaaaaaaa bebişlerrr. hadi bakalım yeni ev yeni hayat yeni çalışma günleri. bol çocuklu

:roflol::roflol::roflol::roflol:
he kıssss çok çok olsunlar...
bitaneyle yetinmeyelim..

fatoş az kalmış cnm yaa ne güzel....hayırlısı olsun inşallah....

canım benimmm.....
saol..
rüyan hayr olsun inşallah bitanemm

sağol canım çok şükür işte. uykum var sadece. adana çoook sıcak olmaya başladı artık yaaa. bu yaz nasıl geçecek
evet canım havalar ısınıyo bugun bende zor kalktım yataktan halada uykum var hava degişikliginden olabilir
kızlar bugun rüyamda kürtaj oluyoum ama o kadar gerçekçiydiki herşey..anestezi aldıgım. dr. aglamam. falan sanki herşey gerçek gibiydi o kadar kötü bi şekılde uyandım ki....hala kafamı toparlayamadım
canım hayırlara gitsin rüyan bılıncaltına yerleştirdiysen böyle bi rüya görmüş olabilirsin tatlım
günaydın kizlar..
umarim herkes çok iidir.
sabahtan beri doktor araştiriorum bende zeynep kamil de..

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…