- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.721
evet canım havalar ısınıyo bugun bende zor kalktım yataktan halada uykum var hava degişikliginden olabilir
canım hayırlara gitsin rüyan bılıncaltına yerleştirdiysen böyle bi rüya görmüş olabilirsin tatlım
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
sanırm benım dr da son dakıkada sezeryan dıyenlerdenmış burda bı kaç arkadaşın yorumunu okudum gittigimde bende bi soracagım bakalım ne diyo ben bi problem olmadıgı müddetçe sezeryan istemiyorum çünkü
kızlar bugun rüyamda kürtaj oluyoum ama o kadar gerçekçiydiki herşey..anestezi aldıgım. dr. aglamam. falan sanki herşey gerçek gibiydi o kadar kötü bi şekılde uyandım ki....hala kafamı toparlayamadım
gunaydın kızlarrrr napıyonuz bakem
hoşgeldin dilaycım nasılsın
patikcim sende hoşgeldin canım nasılsın
imm sultancım sen naılsın kuzum
hoşgeldin dilaycım nasılsın
patikcim sende hoşgeldin canım nasılsın
sağol canım ii diyelim ii olalım. bugün tahliller için hastaneyi aradım çok şükür hepsi temiz çıkmışş. haftaya çarşamba adet günüm kızlar. zaman hemen geçsin yaaaaaaaa
bende iyiyim canım sagol bebişinde iyidir inşallah dilaycımhosbuldum pelıncım saol imm canım sen
hoşbuldumm pelinn iiim çok şükür cnm sen nasılsın ay kızlar ben sinir oluyomm çok yavaş bu arada donuyooo nohut sen sorunu yaz cnm ben bakınca cvplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?