Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sanırm benım dr da son dakıkada sezeryan dıyenlerdenmış burda bı kaç arkadaşın yorumunu okudum gittigimde bende bi soracagım bakalım ne diyo ben bi problem olmadıgı müddetçe sezeryan istemiyorum çünkü

hoşbulduk canım napiim ii olmaya çalişiorum.
işlerde çok youn bugün mafoldumben

hemen ara ağzini.
ben şöle sordum..sizce hangi doğum şekli daha ii ve rahat artilari ve eksileri neler falan filan..
Döktürdü bana sezeryanı..
ben sezeryan ile doğmuş biriyim zaten ve hep hayatima eksi getirdiine inanmişimdir.

kızlar bugun rüyamda kürtaj oluyoum ama o kadar gerçekçiydiki herşey..anestezi aldıgım. dr. aglamam. falan sanki herşey gerçek gibiydi o kadar kötü bi şekılde uyandım ki....hala kafamı toparlayamadım

canım benim Allahım hayra çıkarsın ama belki bilinçaltında bişeyler düşünüyorsun herhalde canım. hiiiç bozma moralini. kız 5 yıldır rüyamda kaç kere hamile kaldım kaç kere doğurdum. hani çocuk delüüüüüüüüüü

sağol canım ii diyelim ii olalım. bugün tahliller için hastaneyi aradım çok şükür hepsi temiz çıkmışş. haftaya çarşamba adet günüm kızlar. zaman hemen geçsin yaaaaaaaa

ii canım cook ama coook sevındım hade bakalım hayırlısı olsun kuzum

hosbuldum pelıncım saol imm canım sen
bende iyiyim canım sagol bebişinde iyidir inşallah dilaycım
hoşbuldumm pelinn iiim çok şükür cnm sen nasılsın ay kızlar ben sinir oluyomm çok yavaş bu arada donuyooo nohut sen sorunu yaz cnm ben bakınca cvplarım

iyiyim canım sagol evet cok yavaş k.k dünde öyleydi temizligini bitirdinmi canım

sultancım tahlillerinin temiz cıkmasına cok sevindim canım bundan sonra bi aksilik cıkmazda konar bebişin göbüşüne tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…