Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende iyiyim canım sagol bebişinde iyidir inşallah dilaycım

iyiyim canım sagol evet cok yavaş k.k dünde öyleydi temizligini bitirdinmi canım

bebısımde coook ii allaha sukur bakalım ayın 24 unu beklıyoruz kontrolumuz var hayırlısı ıkılı testle ense kalınlıgına bakıcak

sultancım tahlillerinin temiz cıkmasına cok sevindim canım bundan sonra bi aksilik cıkmazda konar bebişin göbüşüne tatlım

sağol canım benim.çok şükür canım.evet canım çok şükür yaaa. inşallah hemen gelir bekletmez canım. inşallah sende doktora bile gitmene gerek kalmadan hemen gelir bebişin

sağol canım benim.çok şükür canım.evet canım çok şükür yaaa. inşallah hemen gelir bekletmez canım. inşallah sende doktora bile gitmene gerek kalmadan hemen gelir bebişin

sende sagol canım benimde istegim o inşallah doktora gitmeme gerek kalmaz tatlım onbir gün var adetime bakalım hayırlısı tatlım:Saruboceq:

içim tütremişti benim çok garip bi his kaplamişti içimi ilk duyduumda
ay ewet bende napıcam bilmiyorum biz daha kesede şok olduk bide kalp atışını düşünemiyorum aralık annelerinde okudum biri kalp atışlarını telefonuna kaydetmiş sıkıldıkça dertlendikçe dinliyomuş çok iyi geldi bana da fikir o anda akıl edebilirsem belki kaydederim
seninki en son kaç cm di canım kaç haftalık gittin?

seninki o zaman daha da büyümüştür 3 cm olmuştur muhtemelen ay ne güzel
karnın fln çıkmaya başladı mı peki canım?

daha fazla olmustur canım cok hızlı buyuyolar cunku 5 cm falan olmustur ben ınternettende arstırıyorum karnım cıkmaya basladı canım bıraz bıraz dısardan fark edılmıyo ama ben goruyorum kasıklarımdan yukarı dogru yukseldı karnıma dogru cıkmaya basladı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…