- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.741
bende iyiyim canım sagol bebişinde iyidir inşallah dilaycım
iyiyim canım sagol evet cok yavaş k.k dünde öyleydi temizligini bitirdinmi canım
dilay canım 7 haftalıkken ne kadardısenin bebişin boyu?bebısımde coook ii allaha sukur bakalım ayın 24 unu beklıyoruz kontrolumuz var hayırlısı ıkılı testle ense kalınlıgına bakıcak
sultancım tahlillerinin temiz cıkmasına cok sevindim canım bundan sonra bi aksilik cıkmazda konar bebişin göbüşüne tatlım
Günaydın kıslaar patikim yok canıum bişiy geç geldim işe kardeşimle ewde kahvaltı ettik oyalandım
dilay canım 7 haftalıkken ne kadardısenin bebişin boyu?
yada hamişlerden hatırlayan war mı?
dilay canım 7 haftalıkken ne kadardısenin bebişin boyu?
yada hamişlerden hatırlayan war mı?
ceylan nerde kızlar. görüşen varmı çok merak ettim yaaa. serapımda yok. işimi çok acaba
2 cm mi yane canım? Benim 5 haftalıkken keseyi gördüğümde kese 6 mmdi çünkümcanım ben 7 haftalıkken gıtmedım 8 haftalıkken gıttıgımde 2mm dı canım
ay Allahın işi işte mucize resmen o kadarcık şeyin kalbi nasıl öyle atıyofasulye tanesi kadar maksimum.
serce parmak tirnaği kadar
sağol canım benim.çok şükür canım.evet canım çok şükür yaaa. inşallah hemen gelir bekletmez canım. inşallah sende doktora bile gitmene gerek kalmadan hemen gelir bebişin
2 cm mi yane canım? Benim 5 haftalıkken keseyi gördüğümde kese 6 mmdi çünküm
bebısımde coook ii allaha sukur bakalım ayın 24 unu beklıyoruz kontrolumuz var hayırlısı ıkılı testle ense kalınlıgına bakıcak
seninki o zaman daha da büyümüştür 3 cm olmuştur muhtemelen ay ne güzelcanım senın dedıgın kesenın boyu bebek gorulunce sadece bebek olculuyo kese degıl evet 8 haftalıkken 2 cm dı
ay Allahın işi işte mucize resmen o kadarcık şeyin kalbi nasıl öyle atıyo
hoşbulduum iyiyim canım sen nasılsıneftelya hoşgeldin canım nasılsın
ay ewet bende napıcam bilmiyorum biz daha kesede şok olduk bide kalp atışını düşünemiyorum aralık annelerinde okudum biri kalp atışlarını telefonuna kaydetmiş sıkıldıkça dertlendikçe dinliyomuş çok iyi geldi bana da fikir o anda akıl edebilirsem belki kaydederimiçim tütremişti benim çok garip bi his kaplamişti içimi ilk duyduumda
seninki o zaman daha da büyümüştür 3 cm olmuştur muhtemelen ay ne güzel
karnın fln çıkmaya başladı mı peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?