Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm kızlar topik tavan yapmış:)))
bir günde 24 sayfa:))
bende 27 yaşındayım
1.5 yıllık evliyim
daha çalışmalara başlamadık
hamileliğe kendim alıştırmaya çalışıyorum :kedi:

dirim hoşgeldin canım
bende aynen senin gibi 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim

topikte maşşaallaahhh

bende 27 yaşındayım
1.5 yıllık evliyim

hoşgeldın datlummm ......hamılelıgıe hasırlanmak da ne var kuzumm denemek ıçın karnına yastık koy yakışıyosa başla hemen çelışmalarakaydirigubbakcemile3

nohut gittiler şimdi geri geldiler.benim işlerimde hep aksilik olur canım
hallediolar

bende 27 yaşındayım
1.5 yıllık evliyim

hoşgeldiiiin,valla siz başlayın derim öyle hemen olması çook büyük şans,boşver hamile kalınca alışırsın zaten süper ötesi bi duygu allah hepimize enn kısa zamanda versin inşallahh

nann ne çpıkk daha yokmuydu senın gununeee .....kıjımmm ben sana dıyomm çok gezıyon hormonların kaldırmıyo bu kadarınııkaydirigubbakcemile3 bısım dr gıdıcenn nıl hanımaa

valla uçakta basınç fazla geldi galiba tatlım 18.günüde gelmeye başladı bugünde tam söküldüm tatlım

hoşgeldın datlummm ......hamılelıgıe hasırlanmak da ne var kuzumm denemek ıçın karnına yastık koy yakışıyosa başla hemen çelışmalarakaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım
kaydirigubbakcemile3
hiç aklımada gelmedi,güzel fikirmiş :jeyyar:

hoşgeldiiiin,valla siz başlayın derim öyle hemen olması çook büyük şans,boşver hamile kalınca alışırsın zaten süper ötesi bi duygu allah hepimize enn kısa zamanda versin inşallahh
canım haklısın hemen olunmuyormuş zaten :kedi:
bide kistim vardı benim,hayırlısı

bende 27 yaşındayım
1.5 yıllık evliyim

tatlım biz seni hemen alıştırırız vakit gelmiş artıkın hemencecik olması kısmet zatii tatlım bide nasıl korunduğuna bağlı tabi hayırlısı hakkında hoşgeldin

LENNNNNNNNNN CEYLANIM BEN LASTIK HıÇ KOYMADIM ONDANMI DAHA OLMUYO YOKSAM kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…