- 11 Ağustos 2008
- 12.314
- 1.594
- 773
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
canım benimde bir ara adetim 10-11 gün hatta geçmeye başlamıştıkıslar ya bi sorunum var benim adetlerim normalde 8 gün sürer doğum knt ilacı kullandığım zaman 5 güne düşmüştü geçen ay bebiş için hapı bıraktım ilk ay kalmadım tabi,ama şimdi 10 gün oldu hala adetim bitmedi son 3 gündür koyu kahve lekeler devam ediyo hiç böyle olmazdım,,2 gün daha devam ederse dktr gitmeyi düşünüyorum bu gibi bi sorunla karşılaştınız mı hiç ??
eylem kıs yumurtlama gününü söle bende çalışım ogün belkim tutar :hulya:
evet canım cicegimin dedigi gibi aklanıp paklanıp calışmalara devamkaydirigubbakcemile3
iyidir kuzum senden naberzemuszemus
belkı de haaakaydirigubbakcemile3LENNNNNNNNNN CEYLANIM BEN LASTIK HİÇ KOYMADIM ONDANMI DAHA OLMUYO YOKSAM kaydirigubbakcemile3
nil hanımcım bakeem ne diycek diğer doktorum saçmalama kanaması demişti acaba bu nası bi teşhis koyacak :))))))))
dirim canım benim doğru adrestesin kımıldamaaaaa bis sana doğurtturcas taaammm mıı
kız belkim farklı günlerdir sen hergün çalış olmazsa koçişe sana kuvvet
eylem kıs yumurtlama gününü söle bende çalışım ogün belkim tutar :hulya:
canım ya ne iyi olur valla :kedi:tatlım biz seni hemen alıştırırız vakit gelmiş artıkın hemencecik olması kısmet zatii tatlım bide nasıl korunduğuna bağlı tabi hayırlısı hakkında hoşgeldin
:kedi:LENNNNNNNNNN CEYLANIM BEN LASTIK HİÇ KOYMADIM ONDANMI DAHA OLMUYO YOKSAM kaydirigubbakcemile3
belkı de haaakaydirigubbakcemile3
saçmalama kanamasııı nan bu dr lar bundan mı okuyo yaa yoksa okudukdan sonramı kafayı yıyookaydirigubbakcemile3
:CüvCüv:
çiçek bahane arıyo kocışıne yanaşmak ıcın ......kıjımmm sen kendı yumurtlama gununde çalışsanaaakaydirigubbakcemile2
nannn kıskandım bakk bız yasak amaaaa yazık bızee yaaa (kocecımmm ösledım senüüüü(((
oyy canım kıyamam sana ama bebiş icin sabretmen lazım biz de hamile kalalım da her şeye sabredecez vallazemuszemus
iyiym bebem sen nasılsın nan mesaj kaç kere gelmış yannışlıklaa.. bende haftaa pazar gıtcem agdaya sonra vınnn dr a
kıs nohut cucuk ossunda kocişler de kudursun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam canım inşallaaah tutar eşinede ilişkiden yarım saat önce sert bi kahve içir ben ölee yapçam sperm hareketliliği artıyomuş çaktırmadan içircem artık..
nasılda bilio görüonus mu.
tamam ben herkesi yumurtlama gününde çalışıom kıslar durmak yokkaydirigubbakcemile
:icecream:dirim canım benim doğru adrestesin kımıldamaaaaa bis sana doğurtturcas taaammm mıı
bende iyiyim tatlım demek sen de aklanıp paklancan ne güzelbayanssulusmile
Kıslarr merhaba topİĞİ ne zaman aÇtınız da bu kadar İlerledİnİz okuyİm dedİm bİtmİyor bİ tÜrlÜ yarım bıraktım valla koŞa koŞa geldİm yanınaza
yenİ topİk hepİmİze hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?