Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benimde bir ara adetim 10-11 gün hatta geçmeye başlamıştı
yumurtalık kisti çıktı bende ama benimki koyu kahve değildi.
gerçi doğum kontrl hapı kullanmışsın,kist sanmıyorum ki olsun

evet canım cicegimin dedigi gibi aklanıp paklanıp calışmalara devamkaydirigubbakcemile3

nannn kıskandım bakk bız yasak amaaaa yazık bızee yaaa (kocecımmm ösledım senüüüü(((

iyidir kuzum senden naberzemuszemus

iyiym bebem sen nasılsın nan mesaj kaç kere gelmış yannışlıklaa.. bende haftaa pazar gıtcem agdaya sonra vınnn dr a

LENNNNNNNNNN CEYLANIM BEN LASTIK HİÇ KOYMADIM ONDANMI DAHA OLMUYO YOKSAM kaydirigubbakcemile3
belkı de haaakaydirigubbakcemile3

nil hanımcım bakeem ne diycek diğer doktorum saçmalama kanaması demişti acaba bu nası bi teşhis koyacak :))))))))

saçmalama kanamasııı nan bu dr lar bundan mı okuyo yaa yoksa okudukdan sonramı kafayı yıyookaydirigubbakcemile3

dirim canım benim doğru adrestesin kımıldamaaaaa bis sana doğurtturcas taaammm mıı

:CüvCüv:

kız belkim farklı günlerdir sen hergün çalış olmazsa koçişe sana kuvvet

çiçek bahane arıyo kocışıne yanaşmak ıcın ......kıjımmm sen kendı yumurtlama gununde çalışsanaaakaydirigubbakcemile2

tatlım biz seni hemen alıştırırız vakit gelmiş artıkın hemencecik olması kısmet zatii tatlım bide nasıl korunduğuna bağlı tabi hayırlısı hakkında hoşgeldin
canım ya ne iyi olur valla :kedi:
eşim senin alışacağın yok dedi fisfisfis:icecream:
canım doğum kontrl hapını ekim ayı gibi bıraktım.kist için kullandım ama :kedi:
inşallah kötü bi süpriz yapmaz bana alsanaalsanasmile
LENNNNNNNNNN CEYLANIM BEN LASTIK HİÇ KOYMADIM ONDANMI DAHA OLMUYO YOKSAM kaydirigubbakcemile3
:kedi:

nasılda bilio görüonus mu.
tamam ben herkesi yumurtlama gününde çalışıom kıslar durmak yokkaydirigubbakcemile

bende iyiyim tatlım demek sen de aklanıp paklancan ne güzelbayanssulusmile

Kıslarr merhaba topıĞı ne zaman aÇtınız da bu kadar ılerledınız okuyım dedım bıtmıyor bı tÜrlÜ yarım bıraktım valla koŞa koŞa geldım yanınaza
yenı topık hepımıze hayırlı olsun

eylem kahvede içircem anasını satim.
hade bakalım bu ay fenayım kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse tutamamz beni

kıs nohut cucuk ossunda kocişler de kudursun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sorma kısımmm korkuyom bu işin sonundan....zor zapdedıyom adamı zatııbilmiyorumkismile

tamam canım inşallaaah tutar eşinede ilişkiden yarım saat önce sert bi kahve içir ben ölee yapçam sperm hareketliliği artıyomuş çaktırmadan içircem artık..

evet cnm bunu bende duymuştummboshayallersmile

nasılda bilio görüonus mu.
tamam ben herkesi yumurtlama gününde çalışıom kıslar durmak yokkaydirigubbakcemile

azgın gacıı nolcekkzemuszemus

kızlar ben gün aşırı calışmalara devam ediyorum inşallah yumurtlama dönemini kacırmamkaydirigubbakcemile3

bende iyiyim tatlım demek sen de aklanıp paklancan ne güzelbayanssulusmile

evet ama kocişin işine yarıcakmı bılmemmm.....

hoşgeldın datlummmmmm naberr...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…