Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım alışırsın alışırsın biz burada herşeyi konuşuyoz bende bu ay doğ.kont.hapı kullandım kistim vardı 4 cm cük bakalım yarın gidip baktırıcam

aferin pelün çok azimli gördüm biziiiiii
bide eylem var bilion mu oda 21 inde oldu.yarında ağdası var bisim gibiiii

Hahahaha ceylanım sende bebıŞ var ıŞler kesat bende ha bıre adet oluyom koÇıŞ ne yapsın

ciceem ben de senin gibiyim bu ay kimse tutamaz beni hızlandırdım calışmaları kaydirigubbakcemile3

içirelim anasını satem beee,kociş diyoki aşkım sen bana böcek falan yedirip içirmiyon dimi hehehe bende işe yarar bi böcek bulursam neden olmasın dedim kaydirigubbakcemile3

ÇıÇeeeeeeeeeeeem arada ıŞlerımı de yapıyom zaten patronla lımonıyım geÇen hafta restı Çekıyodum

nann topıcdekı gacılarr fena bu ay vallaaa bılemıyomm yanıı allah kocenıze güç versınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım kocişlerimizde ne oldu bu kadınlara diycek vallakaydirigubbakcemile3
aferin pelün çok azimli gördüm biziiiiii
bide eylem var bilion mu oda 21 inde oldu.yarında ağdası var bisim gibiiii

evet cok azimliyim bu ay aklımada takmıycam cicekcigim ya ne güzel ücümüzde aynı günü bekliycez inşallah ücümüzde martta hamiş oluruz:Saruboceq

Hahahaha ceylanım sende bebİŞ var İŞler kesat bende ha bİre adet oluyom koÇİŞ ne yapsın

valla bbemmm yaaa yazık bu kocişleree.....benım kocış mart kedısı gıbı dama çıkmassa ıyı bu ayybilmiyorumkismile

içirelim anasını satem beee,kociş diyoki aşkım sen bana böcek falan yedirip içirmiyon dimi hehehe bende işe yarar bi böcek bulursam neden olmasın dedim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

hahaha valla ben de ne bulursam yediriyorum kocişe o da bişey demiyo canım benim yaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…