- Konu Sahibi NohutluPilav
-
Hahahahaha ÇİÇeeeeeeeeeeeem ben anlamadum kİsmede anlamamıŞ zatİİ
canım ya ne iyi olur valla :kedi:
Eşim senin alışacağın yok dedi fisfisfis:icecream:
Canım doğum kontrl hapını ekim ayı gibi bıraktım.kist için kullandım ama :kedi:
Inşallah kötü bi süpriz yapmaz bana alsanaalsanasmile
:kedi:
eylem kahvede içircem anasını satim.
hade bakalım bu ay fenayım kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse tutamamz beni
kızlar ben gün aşırı calışmalara devam ediyorum inşallah yumurtlama dönemini kacırmamkaydirigubbakcemile3
İYİYİM VALLA İŞ GÜÇ DERKEN GEÇ AÇTIM BİRAZ DA SİZİ ARARKEN VAKİT HARCADIM SONUNDA BULDUM İŞTE BURDAYIMevet ama kocişin işine yarıcakmı bılmemmm.....
hoşgeldın datlummmmmm naberr...olumunekankayizsmile
ciceem ben de senin gibiyim bu ay kimse tutamaz beni hızlandırdım calışmaları kaydirigubbakcemile3
kocişe akşamları kahve içir hergünü degerlendır sen ıısımı bebemmm:hulya:
İYİYİM VALLA İŞ GÜÇ DERKEN GEÇ AÇTIM BİRAZ DA SİZİ ARARKEN VAKİT HARCADIM SONUNDA BULDUM İŞTE BURDAYIM
:lepi:
ayy bebemm adamda hal kalmaz valla her gün her günkaydirigubbakcemile3
ciceem ben de senin gibiyim bu ay kimse tutamaz beni hızlandırdım calışmaları kaydirigubbakcemile3
kıs serap hayalet gbi oldu arada kayboluoo huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet canım kocişlerimizde ne oldu bu kadınlara diycek vallakaydirigubbakcemile3nann topıcdekı gacılarr fena bu ay vallaaa bılemıyomm yanıı allah kocenıze güç versınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aferin pelün çok azimli gördüm biziiiiii
bide eylem var bilion mu oda 21 inde oldu.yarında ağdası var bisim gibiiii
Hahahaha ceylanım sende bebİŞ var İŞler kesat bende ha bİre adet oluyom koÇİŞ ne yapsın
içirelim anasını satem beee,kociş diyoki aşkım sen bana böcek falan yedirip içirmiyon dimi hehehe bende işe yarar bi böcek bulursam neden olmasın dedim kaydirigubbakcemile3
ayy bebemm adamda hal kalmaz valla her gün her günkaydirigubbakcemile3
içirelim anasını satem beee,kociş diyoki aşkım sen bana böcek falan yedirip içirmiyon dimi hehehe bende işe yarar bi böcek bulursam neden olmasın dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?