Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

az öncekini tv sehpası için yazmıştımm

buda zıbın içinn
bayıldımm yaaa çokk şekerrr güzel günlerde giyer inşallah
benimkide büyüse belli olsada bende başlasamm almaya yaa boshayallersmile

HAHAHAHAHA CEYLAN SENİ GÖREBİLİYORUMMMMMMMMMMlülülülülülü
BİLEYDİM SAÇIMI BAŞIMA TOPARLARDIMbayanssulusmile
ayy çok güzelmiş ceylanımm
çok süslü bu hatun yaaaopuyorumnanaktan
yok cnm yaa aslında sadelıgı çok severım bu sadece oturma odama haz bişey diger odalar çok sade

saol cnm benımm..cinsiyeti bellli olsun ben sana alır gönderirim kuzuu

UĞur bÖcÜklÜye bayıldımmmmmmmmmmmm
bendeeeeeesempatiksalakcinni
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy nekadannnnnnnnnnnda mikemmellllllllll nekadannnnnnnnnda ucuzzzzzzzzzzzzzzzz

evetv cnm çok ucuza yaptırdık ben yatak odamı mutfak dolabı banyo dolabı falan hep yaptırmıştım hatta kapılarda dahıl hee bıde portmando var o nedenle ucuza mal olmuştu toplu indirim yanii

haaaaaaaaaa anladım şincik ama genede ucuz kız sen nezsman evlenmiştinnn zaman çevrevesinde inceleycammmmmmm

ceylaaaaaaan sana kırmızı çok yakışıyorrrrrrrrrr.
:roflol:saol bebemmm
haaaaaaaaaa anladım şincik ama genede ucuz kız sen nezsman evlenmiştinnn zaman çevrevesinde inceleycammmmmmm
evet cnm ucuza mal etmıştık onca şeye 6 küsür vermiştik o zaman..
o zaman ne zaman.....2008 kasımda yaptırdık cnm 2009 şubat da da evlenmiştik zati

serabıma yazıp çekseydin yaaaaaa aşkolsunnnnnnnnnn

ay düşünemedım valla yaa

Haaaaaaaaaaaaaaa Çok eskı bı tarıhte deĞıl Çok ucuza mal olmuŞ kuŞum Çokta beĞendım ıyı gÜnlerde kullanırsın ınŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…