Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım bu ay kesinnn git. Hormon tahlillerin yapılmışmıydı. Yapılmadıysa hemen yaptır hepsini. Bide rahim filmi diycem ama çook kötü biraz daha bekle onun için

horman buı fsh falan onlarsa yapıldı pıhtıyı bilmiyom bi tek kuşum

ben sana bakım netden şimdi serap resım eklerım..nasıl bişey düünüyon şu lazzonıde olanlar varya onlar çok gzell

heee lazzonide çok güzel var canım orada arkadaşta çalışıyo ama evine bile alamadı pahalı diye sen bak olmazsa marangoza yaptırcam

bende kendım model çizip marangoza yaptırdım serap istersen resimini ekletıp çekeyim ama çok tozlu:roflol:
nie bana kimse cwp wermiooooo

valla görmedim kuzuu
avcılar hospıtal e gidiyom

serap geçen buraya bi smile ekledım gulmekden öldüm....
Burnunu karıştıran bı smıley sonra kaldırdım tepkı alırım diye ama öyle komıktıkıııı bulursam göstermek istiyorum

bende kendım model çizip marangoza yaptırdım serap istersen resimini ekletıp çekeyim ama çok tozlu:roflol:

valla görmedim kuzuu

gösterrrrrrrrrrrrrrrrrr

KIZ ÜZLEMMMMMMMM DAHA ÖNCEDE KONUŞTUK KIZÇEM ATLAMIŞIZ AVCILAR HOSPıTALE GıDıYOK KUŞUM CEYLANLA BıZZZ KONTEJYAN DOLUYMUŞ CEYLAN DOĞURSUN OZMAN BEN HAMıŞ KALCEMMMMMMM:roflol:

valla görmedim kuzuu

çok uzakmiş bana
kuzenimin eşi doum yapti geçenlerde orda sezeryan oldu.güzel bi hasataneye benzio
hemşireler filan ilgiliymiş bayaa

oooffff çok mutsuzum...

He kız gÜzelmıŞ ben de aÇık renk ıstıyom canım koltuklar kremm kaÇa yaptırdın ayıptır sorması ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…