- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.041
serapp bu nasılll
kız tanga giyerken birden bu çamaşırlrın içine olmak garıp olucakdelikafadulden
kuşum gel kalma benim hiç yaptırmamıştı doktorlar. Bu doktor 5 yıl geçmiş bekleyecek bi durumun yok dedi. Beklemişsin yeterince hemen eksikleri yaptıralım sonra yolumuza bakalım dedi. 3 haftada çıkıyor canım bizim sonuçlar. Belki sizde daha çabuk çıkar
kızlar ben bu sefer duktora gidince pıhtı testi yaptırcemmmmmm bakalım ne çıkacakkk
serapp ne zaman gitcenki bi daha ...denk getireyim de aynı gun aynı saatde gidelim yaa
serapp ne zaman gitcenki bi daha ...denk getireyim de aynı gun aynı saatde gidelim yaa
YOK ANAMMMMMMMMM BEN GENE GİYERİM GÖBEĞİMİ GÖSTERTMEM LAZIM OKAAAA UĞRAŞIYOM ONU ÇIKARTMAK İÇİN:roflol::roflol::roflol::roflol:
bune yaaa ay çok kötü yaa ben hayatta giymem böyle bişey vallaa :roflol:delikafadulden
HIHHHHHHHHHHHHHHHHH BEN HAMİŞ KALCEMDE CİNSİYETİ BELLİ OLCEKTEEEEEE OHOOOOOOOOOOOOO:roflol::roflol::roflol::roflol:
Adet olunca gİdİcem canım 2.gÜnÜ falannn kuŞum olsam bİİİ
bunlrın dantellı olanları var bizde onlardan giyerikk seksüü seksüü dolanırıksempatiksalakcinni
bende öle diyodumdaa oluverdii zaman geçıyo valalaaa hiç öle demee
tmm cnm ona gre konuşur giderik..benımde kontrole 2.5 hafta kaldı zaten
bunlrın dantellı olanları var bizde onlardan giyerikk seksüü seksüü dolanırıksempatiksalakcinni
Adet olunca gİdİcem canım 2.gÜnÜ falannn kuŞum olsam bİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?