Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kkuşummm ıyıyımmmm..
napem ugrasıyom duruyom...
emır uyudu ben yimek yıyom pc basında..
ve çok mıdem bulanıyor...kıst mıst çıkmaz ınsallah bu ay bana..:gitme:
kuşum senın ne zaman adet..

adetin ne zamandı kuşummm. ona göre yorum yapalım kııız.hayret emir uyumuş çok şaşırdım. ama nazar değmesin yaaaa

Sultan kız baktınmı ateŞİme bİ cacık olmaz demÜÜ
bulamadım canım yaaa. bakayım diye girdimde.

bol bol su ıç...dondurma yee...
hafıf tatlılarla atlat..
ama yersen çok çok..her gun yemek ıstersın habarın olsun..alışkanlık yapıyooo..kafamçokkarıştı
ay nerden çıktı bu yaaa. sanırım kan şekerim düşüyor. benim korkumda o alışmak. ay dombili olmak istemiyorum yaaa

BENDE KAZANDİBİ YEDİMMM:lepi:

afiyet olsunnnnn. ne tesadüf kıııııııııııız

daha çookk bacım...yumurtlamama 2 gun var...
adete ıse çokkk...bır asır var sankı...
serapım senın kıst mıde bulantısı yapmıstı demı kuşum..:gitme:

nohutum..cıcılerınızı saglıkla kullanın..bebek ne zaman dogcak senın...bı cıcıler yazlık giıbii
ekım de dogacak cnm bı kaç ay giydiririm sonrada k.çorapla girdirme planım varr bakalım..saol teyzesi bu arada
hoşgeldin dileekk nasılsın?
7,5 dan başlayan taksitlerle canım o kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
bende öle hissediom.zati doktorda öle hissettiydi ama emin olamam demişti :)
p.tesi başka bi doktora gitcem sööler belkim he???

16 haftada kesın bışy dıyolar cnm..ama tahmınde bulunur tabiki

valla bilmiyom eğer üyleyse arada gene bulanıyo heç tikat etmemiştim ben unaaa

kuşum ne bılem...kıst mıde bulantısı yapar bıleyom emme...işte şaşırtıyor pşikolojı...
daha yumurtlamadan mıdem bulanmaya basladı..yumurtlamam geçse kendımden şüphe edecem ..daha fan fın fon bılem olmadı...akannehirakannehirakannehir

vallah doktor gıbı yazmıssın...
bende sana yazcam..akıntım oluncamı fan fını olamalı doktorcum..akannehir akannehir akannehir

OKADARINI BİLMEYOM KUŞUM BULANTI YAPMAZ SANKİİİ EMME SEN ÜŞÜTTÜNDE KENDİNİMİ BİLMİYONNN :roflol:

HEEEE GELDİ KUŞUM O SIRALARDA EMME BEN ÇOK TAKILMADIM BU AY SALLA BAŞINI AL MAAŞINI HESABI :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…