Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kuşum..gerçekten çok ıyısın bıdenem...
üsütmüşte olabılerım...
canım..gel opem senı..senın adet ne zaman dı kuşum yazmadın emme..klava:

bende seni öperim canımmm. bence üşüttün sen kesin emirin peşinde koşacam diye terlik merlik giymiyon. çekiyor beton anam halı malı fayda etmiyorki... adetime 6 gün var veee adet olur olmaz toktordayımmmm.

ben de kaymaklı kadayıf yidim kaydirigubbakcemile3 ama şimdik midem bulanıyo
afiyet olsun yarasın teyzesinin gülüneee.

hehehehehehe ikimizde aynı yemişuk aynı ayda hamiş kalırmışık

he kız ne güzel olur haaa. beraber sora sora büyütürük bide dilekte olursa ona sorarık o deneyimli kadındır.

OKADARINI BİLMEYOM KUŞUM BULANTI YAPMAZ SANKİİİ EMME SEN ÜŞÜTTÜNDE KENDİNİMİ BİLMİYONNN :roflol:

:
ben kendımı bılmıyom herhalda...

serapım bıdenem...bakam bu ay kımden gelcek habarlar..

sultaanım ben üşüttüm evet...çok suda kaldım..banyo yıkadım felan...sempatiksalakcinni
hee hep baraber yazardık...beraber aşerirdık...

Sultan zatııı akıntıodan pek anlamıyom ben eŞınden kalanlarda olabılıyomuŞ uzayan akıntı sayıyolarmıŞ falan dıyeee

vallah doktor gıbı yazmıssın...
bende sana yazcam..akıntım oluncamı fan fını olamalı doktorcum..akannehir akannehir akannehir

kız usta oldum haa doktorada dedim bak gittiğim gün 14. günümdü akıntı vardı. doktor muayene etti yumurtan çatlamak üzere çalışın dedi bende biliyorum akıntıdan dedim. aferin dedi çok bilinçlisin çok güzel dedi. burda okumuştum. ateş takibide yaptıydım. anam doktorluk değil çok afedersiniz eşekten düşme benimki.

bak bak bak biz neler diyoz o napıyor. bundna sonra sıkı sıkı takip edilecek anlaştıkmı

anlemeyom gızzzzzzzzzz

kız ne güzel olurdu yaaa. hep barabar serap eylem pelin ayşegül sen ben. hepceğizimiz. anam arada çok olmasında bu hamişler bize üstünden çok geçti unuttuk diyemesin degilmi kııız

Sultan zatİİİ akıntıodan pek anlamıyom ben eŞİnden kalanlarda olabİlİyomuŞ uzayan akıntı sayıyolarmıŞ falan dİyeee
yok o ayrı canım. zaten yumurtlama akıntısı tüm gün devam ediyor nerdeyse öbürü hemen bitiyor. ayrı yaniii
Sultan gııııııııııııııı 11 gÜn varsa 11 gÜn daamı ÇalıŞÇezzzzzzzzzz obowwwwwwwwwwwwww

onu bilmem artıkın karar sizin ama yumurtlamışsın artık bundan sonrakiler eğlencelik olsun bariiii

acaba planli gebelik diil diyemi böle oluyo bilmiorum.
ama üzülüorum çok mafoldumben

yok gıııı..
bızımkı planlıydıda aynıydı...

ondan degel...erkeklerın hormonları başka...ondan...
bende uzulduydum emme şimcik kızıyom kendıme...çok heycanlanmazsa heycenlanmasın...bana iş yaptırmazdı..ayakkabılarımın bagcıgını baglardı..emme karnımı tekmelıyor deyınce az eller sonra maça dalardı...
ne uzulcem yaaaaaa....gett...
sen tadını çıkar kuşum...boşveee...erkek o ...erkekler olabıleyor oyle...:1hug:

kız ben çatlamamışımdır kiiii

Baaaaaaaakkkkkk dİlekte aynısını deyooo sultİŞ ben anlamıyom artık uzayan akıntımı deĞİlmİ

ama kuşum sanırım yumurtlama akıntısı ılişkı sonrası gıbı degel..daha yogun ve daha sarı..
ayy çok ığrenç oldum...mıdem kalktı...ööööööööğğğ..
iğrencım bennn alsanaalsanasmile

kız ben çatlamamışımdır kiiii

delüüü ateşin yükselmişşş ondan dedim. birazda olsa farkediyor. dip olduğu zaman yumurtlama oluyor zati. yani 3 gün. ama siz çalışın boş durmayın hade hade. doktorda bu ay çalış dedi bana. sol taraftam yumurtlamışsın dedi. ama ben tüpe odaklandım. bide fitil kullandım sonra

o da saolsun çok yardimci oluyo bana.ama onun benden çok istemesi lazim.şurda bikaç ay soora 38 yaşinda gircek.
artik hamileliğimle ilgili konuşmama karari aldiğimi söledim bende.benden en azindan uzunca bi süre tek kelime duyamicak bunla ilgili:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…