Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serapcim bişe dicem sanaaaa
bunca gün sayicaana yakin tarihlerde hergün çalişin sizde?
bende bu daa ii bi fikirzemuszemus

beraber olduktan 1-2 gun sonra bılem uzayor ..akannehir

bak bende iğrenç olacam ama. o akıntı eline yapışıyor gibi bide beyaz gibi. uzamıyor. ıslaklık gibi oluyor. ama yumurtlama akıntısı eline geliyor yumurta akı gibi uzuyor. deneyin farkedersiniz zaten. bide rengi şeffaf öbüründen biraz sarı gibi

evet haklısın...
serap boyle ayırt et kuşum..
ama mıdem gene kalktı...akannehirakannehir

konuşma kuşum..sen bızle konuş..bıze anlat..olumunekankayizsmile

hımmmmmmmmmm oldu galiba öyle şeylerrrrrrr ay ne safım bide doktora gidiyom utanayım kendimdennn

ben kaçtım..acuk yatcam..oğlan kalmadan..çok fenayım..tansıyon dibe vurdu galıba...ayyyyyyyyyyy...
hayden hoşçalalın..
benı unutmayın anacım..bayy..

ben 29 yaşindaim
aa ne güsel erken de diil geç de diil eşine takılma sen hamilelik alınganlığı da var hepimizde
belki de bazı şeyleri biz büyütüyoruz kawga çıkardığım konuları bi duysan :roflol:
insan istiyo erkekler de bizim kadar heycan yapsın hep bebeği düşünsün ama onu taşıyan,
içinde hisseden biziz sonuçta. Doğunca anlıyo erkekler de bazı şeyleri biz tadını çıkaralım bu yüce duygunun onlar mahrum kalsın boşwer naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…