Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultan onun midesi war mıdır acaba ya ayy küççük minicik kaydirigubbakcemile3

delüüü oluşmuştur belkim amaaaa kulakları ve beyni varr ve seni hissedebiliyor bunu unutma. ilk oluşan organ beyindir. vee ilk baştan beri herşeyi hisseder.duyar seni sürekli konuş onunla annesiii. ve bide isim konusu çok önemliymiş hamileyken ismiyle konuşacakmışsın

Özlemmmm bende 27 yaŞındayım gııııııı

ağustosa 30 olcam kismetse :)

aslinda eşim benden daha duygusal daha düşüncelidir.
ama içinde ne firtinalar kopuyo bilemiorum.
küsüz şu anda zati.konuşmaya çalişio msj filan atio ama cwp wermiom.
p.tesi doktora filan gelme benle dedim.madem yaşamak istemio bu hissi hiç yaşamasin o zaman:umursamaz:
o beni üzerse bende üzerim walla kusura bakmasin lmaz:
annem okusa bu yazdiklarimi kiyameti koparirdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oluşuya daha annesi oluşuyo..
hergün ayri bir uzvu oluşuyoo ..ay kiyamam ben yaa ne mucizevi bi süreç bu
çok duygulaniorum ben:CüvCüv:
ay ewet yaa ben de hangi haftada ne olduğunu fln okuyorum
acaba neresi oluştu ne kadar oldu fln çatlıyorum meraktan
bugün kitapçıya gittim hamilelik kitabı aliim die ama istediğim gibi detaylısını bulamadım
çok heycanlıyım yaa hem bi an önce zaman ilerlesin karnım büyüsün diyorum
hem de bu güzel dönem hayatta kaç kere oluyo ki nazlanabildiim kadar nazlaniim tadını çıkariim diyorum

BENDE KASIM 30 DA Bİ YAŞIMA DAHA GİRCEMsempatiksalakcinni
AHAAAA Bİ DELİDE BUUUUU :):lepi:

Sonrasında kanama oldu attım ama bİlemİyom uzman doktor sultan lÜtfen cevap verİnnn
kız döverim seni haaa. ne öyle diyonn öyle. bak yazmıycaktım ama dayanamadım. senin o adet sayılıyor. ban ben düşük yaptıktan sonra doktor doğum kontrol ilacı kullanacaksın dedi. 8 günmü 9 günmü ne kullandım bilmiyorum bi gün içmedim bi kanama oldu bende . doktora gittim işte ilaç içmediğimden olmuş ve o adet sayılıyormuş canım anladınmıııı tecrübe tecrübeeeeeeeeee

çıkar kız çıkarrrrrrrrrrr ohhhhhhhhhh sefan olsunn

BENDE KASIM 30 DA Bİ YAŞIMA DAHA GİRCEMsempatiksalakcinni
AHAAAA Bİ DELİDE BUUUUU :):lepi:

napiim ama yaa..üzülüorum..aaliorum bu sefer.
bebek olumsuz etkilencek soora.
koca filan dinlemicem dalicam kafa göz :jeyyar:hihoyyytlaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

TAMAMMM BE NE KIZIYONNNN AAAAAA ÇALIŞCEZ HERHALDE ONA GÖREEE kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…