- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.201
sultan onun midesi war mıdır acaba ya ayy küççük minicik kaydirigubbakcemile3
Özlemmmm bende 27 yaŞındayım gııııııı
aa ne güsel erken de diil geç de diil eşine takılma sen hamilelik alınganlığı da var hepimizde
belki de bazı şeyleri biz büyütüyoruz kawga çıkardığım konuları bi duysan :roflol:
insan istiyo erkekler de bizim kadar heycan yapsın hep bebeği düşünsün ama onu taşıyan,
içinde hisseden biziz sonuçta. Doğunca anlıyo erkekler de bazı şeyleri biz tadını çıkaralım bu yüce duygunun onlar mahrum kalsın boşwer naniknanik
ay ewet yaa ben de hangi haftada ne olduğunu fln okuyorumoluşuya daha annesi oluşuyo..
hergün ayri bir uzvu oluşuyoo ..ay kiyamam ben yaa ne mucizevi bi süreç bu
çok duygulaniorum ben:CüvCüv:
Sultan kız zatİ ben bu ay 2-3 tane hap İÇtİm ya onlardan vucÜt etkİ edermİ kız
ağustosa 30 olcam kismetse :)
aslinda eşim benden daha duygusal daha düşüncelidir.
ama içinde ne firtinalar kopuyo bilemiorum.
küsüz şu anda zati.konuşmaya çalişio msj filan atio ama cwp wermiom.
p.tesi doktora filan gelme benle dedim.madem yaşamak istemio bu hissi hiç yaşamasin o zaman:umursamaz:
o beni üzerse bende üzerim walla kusura bakmasinlmaz:
annem okusa bu yazdiklarimi kiyameti koparirdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam o etkimi eder. Daha 3 gün anca içtin. Sen korkmaaa. Dua et bide çalışşşşşşşş. Sonra bize güzel haberlerle gell canımm. Opuyorumnanaktan :lepi:
kız döverim seni haaa. ne öyle diyonn öyle. bak yazmıycaktım ama dayanamadım. senin o adet sayılıyor. ban ben düşük yaptıktan sonra doktor doğum kontrol ilacı kullanacaksın dedi. 8 günmü 9 günmü ne kullandım bilmiyorum bi gün içmedim bi kanama oldu bende . doktora gittim işte ilaç içmediğimden olmuş ve o adet sayılıyormuş canım anladınmıııı tecrübe tecrübeeeeeeeeeeSonrasında kanama oldu attım ama bİlemİyom uzman doktor sultan lÜtfen cevap verİnnn
ay ewet yaa ben de hangi haftada ne olduğunu fln okuyorum
acaba neresi oluştu ne kadar oldu fln çatlıyorum meraktan
bugün kitapçıya gittim hamilelik kitabı aliim die ama istediğim gibi detaylısını bulamadım
çok heycanlıyım yaa hem bi an önce zaman ilerlesin karnım büyüsün diyorum
hem de bu güzel dönem hayatta kaç kere oluyo ki nazlanabildiim kadar nazlaniim tadını çıkariim diyorum
BENDE KASIM 30 DA Bİ YAŞIMA DAHA GİRCEMsempatiksalakcinni
AHAAAA Bİ DELİDE BUUUUU :):lepi:
kız döverim seni haaa. ne öyle diyonn öyle. bak yazmıycaktım ama dayanamadım. senin o adet sayılıyor. ban ben düşük yaptıktan sonra doktor doğum kontrol ilacı kullanacaksın dedi. 8 günmü 9 günmü ne kullandım bilmiyorum bi gün içmedim bi kanama oldu bende . doktora gittim işte ilaç içmediğimden olmuş ve o adet sayılıyormuş canım anladınmıııı tecrübe tecrübeeeeeeeeee
napiim ama yaa..üzülüorum..aaliorum bu sefer.
bebek olumsuz etkilencek soora.
koca filan dinlemicem dalicam kafa göz :jeyyar:hihoyyytlaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
serap kuzu bak sana göre bi smiley hani ateş takibi yapıyon ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?