- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.321
Çok cadalozsun sennnn
aynı bennn bende kÜstÜm kapadım yÜzÜne ohhhhhhhhh canıma deĞsİn
fenaaa gacular sizüü ay bende pazara gittimm iğrenç bi sıcak var burdaaaaaaaa sizin oralar nasıll eve gelemedik eşimi çağırdıkk
günaydın kızlaaaaaaaar. hayırlı cumalar. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
doktor 4+4 günlük hamile oldugumu söyledi.... şaşırdım kızlar biliyorsunuz ikigün adet gibi olmuştum yüzümde kocaman bir sivilce var şimdi hatta :)) bir yandan bekliyordum ama bir yandanda yok ya diyordum. 10 gün sonra kalp atımı için gidicez bu akşam ignelere başlıyorum eşim heyet raporunu çıkarmaya gitti riskli gebelikmiş benimkisi öyle dedi soktor kendini fazla yorma bugunlerde dedi. 10 gün sonra kalp atımı alırsak büyük bir kısmı aştık demektir dedi. hem aspirini hem igneyi kullancam kızlar lütfen bana dua edim melegim benimle kalsın:Saruboceq:
benim son adet tarihimi göre aslında 6 haftalık olması gerekiyormuş ama ultrasonda 4+4 lük gözüktü oda biraz kafamı karıştırdı aslına geç döllenme olabilir dedi doktor çünkü bendede adet düzensizligi var. çok şaşkınım kızlar aileme bile söylemedim kalp atımı alana kadarda kimseye söylemicem diger türlü çok üzülüyor insan
Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!
ayyyy kurban olduğum Rabbime şükürler olsun. çooooooooook sevindim yaaa. Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
doktor 4+4 günlük hamile oldugumu söyledi.... şaşırdım kızlar biliyorsunuz ikigün adet gibi olmuştum yüzümde kocaman bir sivilce var şimdi hatta :)) bir yandan bekliyordum ama bir yandanda yok ya diyordum. 10 gün sonra kalp atımı için gidicez bu akşam ignelere başlıyorum eşim heyet raporunu çıkarmaya gitti riskli gebelikmiş benimkisi öyle dedi soktor kendini fazla yorma bugunlerde dedi. 10 gün sonra kalp atımı alırsak büyük bir kısmı aştık demektir dedi. hem aspirini hem igneyi kullancam kızlar lütfen bana dua edim melegim benimle kalsın:Saruboceq:
benim son adet tarihimi göre aslında 6 haftalık olması gerekiyormuş ama ultrasonda 4+4 lük gözüktü oda biraz kafamı karıştırdı aslına geç döllenme olabilir dedi doktor çünkü bendede adet düzensizligi var. çok şaşkınım kızlar aileme bile söylemedim kalp atımı alana kadarda kimseye söylemicem diger türlü çok üzülüyor insan
duaların için çok sagol canım Allah kerkese nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin üzerimden 10 gün sonra kalp atımını almam lazım ignelere başlıcam bugun , saglıla bu sefer kucagıma alayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?