Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Çok fenayım hemde haklıysam hele cadı olurum resmen

ayy canım buralarda aynı Çok sıcak dıkkat et kendıne

GÖRÜKMÜYO KIZ BENDE ÇIKIYOM ZATııı YARIN BAKARIM ARTIKIN EVEDE NETı BAĞLATAMADI ZATı KOCA GıBı ŞEYYYYY AYYYYYY ÇOK SıNıRLıYıM BENNN kötükedihüso

ÖPTÜM SıZı GÖRÜŞÜRÜK KIZÇELERıM BENıM

Çok cadalozsun sennnn

aynı bennn bende kÜstÜm kapadım yÜzÜne ohhhhhhhhh canıma deĞsİn

napiim uyuz etmesin beni güsel konuşsun pişpişlasin hep kaydirigubbakcemile3

fenaaa gacular sizüü ay bende pazara gittimm iğrenç bi sıcak var burdaaaaaaaa sizin oralar nasıll eve gelemedik eşimi çağırdıkk

burda hawa çoook sicak diil ama terlik giyilir artik zemuszemus

hadi ben çikiom kizlar..daa serwise yetişcem de anadolu yakasina geçicemde yemek yapicam
ooooooo

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

günaydın kızlaaaaaaaar. hayırlı cumalar. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar

doktor 4+4 günlük hamile oldugumu söyledi.... şaşırdım kızlar biliyorsunuz ikigün adet gibi olmuştum yüzümde kocaman bir sivilce var şimdi hatta :)) bir yandan bekliyordum ama bir yandanda yok ya diyordum. 10 gün sonra kalp atımı için gidicez bu akşam ignelere başlıyorum eşim heyet raporunu çıkarmaya gitti riskli gebelikmiş benimkisi öyle dedi soktor kendini fazla yorma bugunlerde dedi. 10 gün sonra kalp atımı alırsak büyük bir kısmı aştık demektir dedi. hem aspirini hem igneyi kullancam kızlar lütfen bana dua edim melegim benimle kalsın:Saruboceq:

benim son adet tarihimi göre aslında 6 haftalık olması gerekiyormuş ama ultrasonda 4+4 lük gözüktü oda biraz kafamı karıştırdı aslına geç döllenme olabilir dedi doktor çünkü bendede adet düzensizligi var. çok şaşkınım kızlar aileme bile söylemedim kalp atımı alana kadarda kimseye söylemicem diger türlü çok üzülüyor insan

ayyyy kurban olduğum Rabbime şükürler olsun. çooooooooook sevindim yaaa. Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

senined cuman mübarek olsun canım. ya ne güzel bi cuma yaaa mutlu haberler alıyoruz

ayyyy kurban olduğum Rabbime şükürler olsun. çooooooooook sevindim yaaa. Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

duaların için çok sagol canım Allah kerkese nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin üzerimden 10 gün sonra kalp atımını almam lazım ignelere başlıcam bugun , saglıla bu sefer kucagıma alayım istiyorum

ay canım benım ya tebrik ederim rabbim sana bagışlasın yavrunu tey tey tey :teytey::teytey::teytey:

canım benim yaa. kaç gündür dualarımda aklımda sende. meraktan sayfana bile baktım kaç kere. inşallah olacak canım riskliyse riskli sende yatarsın 3 ay ohhh gelsin istekler. ya inan sevincimi anlatamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…