- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.461
pembe patıkcımm yokkız kotu dııl yanı akrabada war dıe koymam dedımm:)
eed sımokınlerr alıncakk
ne yenısı kız ben cook eskılerde kaldım en yenı asnıl sımdılık bakalım ben eskıdıgımı dusunuyodum ama sen yenı yaptın benı
şitres yok herşey çok güzel olucakk kuşum
ense kalınlıgı olcturen arkadaslar normalı kac olması lazım ense kalınlıgında
tosti kuzum dur ya kilo deme daha almadım heralde almayayımda ben maşallah boğazlıyım yanii kendime engel oluyorum yememek içinn ohaoldumsmile
evet diloşum 24 unde gideceksen tam 12 haftalık oluyorsun bakarlar ense kalınlıgına ikili teste bende bu pazartesi baktırıcam
serappp iyim ben kuşum sen nasılsınn ev eksikleriyle boğuşmaya devammı
kız nebılım esımın amcasının oglu dovn sendromlu o yuzden cok korkuyorum ıster ıstememz yaa
sen ıkılı taramayı pazartesımı yaptırcan kuşum...devlet hastahenesı yapıyormu onu...kaça yaptırıyon eger ozelde yaptırcaksan..
aaaaaaaa yeniyiz kız daha 3 aylık bile degiliz dur sende eskitdin bizisırnaşık şey
aaaaaaaa yeniyiz kız daha 3 aylık bile degiliz dur sende eskitdin bizisırnaşık şey
eeeeeeeeeee 3 aylık olmaya kaç gununuz kaldı bacım..bışey kalmamıs senın..olumunekankayizsmile
serappp iyim ben kuşum sen nasılsınn ev eksikleriyle boğuşmaya devammı
evet kuşum dün duvar ünitesi için hem mağaza hem marangozla konuştuk bakalım ne etçez pofff eksik bitmiyoo
allahım korusun kuşum allahım ne verirse hayırlısını verir sen canını sıkmaa iyi sonuç alıcaksın bebişim
bana ne bana ne ben yeni hissediyorum kendimi hissettiğim haftadayım ben :)
adiemir hayırlısı canım saglıklı olsunda gerisi önemli degil
fairlike sen nasılsın canım kılolar ne alemde almaya devam ediyor musun
iiyim canım saol..p.tesi benimde dr randewum war :)
kilom sabitledi gibi kendini şimdilik.sen aldın mı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?