Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tosti kuzum dur ya kilo deme daha almadım heralde almayayımda ben maşallah boğazlıyım yanii kendime engel oluyorum yememek içinn ohaoldumsmile

maşalaah canım bende senın gibiyim basından beridir hiç midem bulanmadı yedim ama yyürüdümde daha 1 kılo aldım normal sen kaç kıloson şimdi boy kaç gülüm

evet diloşum 24 unde gideceksen tam 12 haftalık oluyorsun bakarlar ense kalınlıgına ikili teste bende bu pazartesi baktırıcam

sen ıkılı taramayı pazartesımı yaptırcan kuşum...devlet hastahenesı yapıyormu onu...kaça yaptırıyon eger ozelde yaptırcaksan..

serappp iyim ben kuşum sen nasılsınn ev eksikleriyle boğuşmaya devammı

evet kuşum dün duvar ünitesi için hem mağaza hem marangozla konuştuk bakalım ne etçez pofff eksik bitmiyoo

kız nebılım esımın amcasının oglu dovn sendromlu o yuzden cok korkuyorum ıster ıstememz yaa

allahım korusun kuşum allahım ne verirse hayırlısını verir sen canını sıkmaa iyi sonuç alıcaksın bebişim

adiemir hayırlısı canım saglıklı olsunda gerisi önemli degil
fairlike sen nasılsın canım kılolar ne alemde almaya devam ediyor musun

iiyim canım saol..p.tesi benimde dr randewum war :)
kilom sabitledi gibi kendini şimdilik.sen aldın mı*

tosti canım boy 1-64 kilomda 67 yani normaldede fazlam var ahh ahh evlenirken 54 kiloydumm :umursamaz:

dilek canım evet eskidim yeni hamişimiz geldiya asnil zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…