Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımcım ben cumartesi gittim 12+3 dü son adete göre ama ultrasonda 10+5 göründü geç döllenme olmuş dedı dr bu pazxartesi yıne gidicem tam 12 haftalık olmuş olcak

canım ben nıvea nın yada johnsonbaby nın kılere guvenırım..onunda yenı dogan hassas cılt ıçın olanından alırsan daha guvenle kullanabılırsın..

merhaba kizlar..
hayirli cumalar hepinize.
geçmişten okuduğuma göre asnil hamileymişşş
çok mutlu oldumzemuszemus

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
eylem59, pembe_patik+, slcn, adilemir, pelin67+, mirage1983+, guldeseker, diillaayy+, tosti, S&U, oaydiner22

anam maşallahh bi ben yokmuşum naber kızlar ben çalışıyorum.
asnil hamişmii anam ne güzel
selcan pipili uşak gelimiş hayırlısı olsun canımm allah sağlık versin

canımcım ben cumartesi gittim 12+3 dü son adete göre ama ultrasonda 10+5 göründü geç döllenme olmuş dedı dr bu pazxartesi yıne gidicem tam 12 haftalık olmuş olcak

soyleyebılır o zaman .bellı olmaz...cınsıyetını gorebılır kuşum..:lepi:

adiemir hayırlısı canım saglıklı olsunda gerisi önemli degil
fairlike sen nasılsın canım kılolar ne alemde almaya devam ediyor musun

kıslaarr yaa kotayı aşmışım bu ay daha fatura kesimine 1 hafta varr netcem ben yaabilmiyorumkismile
5 gb yedim yani 3 haftada sempatiksalakcinni

tosti kuzum dur ya kilo deme daha almadım heralde almayayımda ben maşallah boğazlıyım yanii kendime engel oluyorum yememek içinn ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…