Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne bulursam onu koycamm kuzum sen tecrubelisin yardım edersin arkidşinee işte pijama nevresimmm bebek için eşyalarr

koy kuşum...
nevresım orda vardır kuşum..sen mı goturcen...
tıksınırmısın oranınkılerden..
bebek bezı koy.3-4 tane yeter
1 bıberon her ıhtımale karsı..
hastahane çıkısı..
ıslak mendıl..ama ıslak mendılı bence musluk altında ıyıce yıka kullanmadan..çok deterjan ıçeriyorlar...deterjanı aksın..

zatten bunları bılıyosrsundur kuşum..

gördüm canım cevap yazdım gelmedimikii
senden sonrada ceylan mesaj attı canım net faturasını ödemeyi unutmuş gelirim bikaç saate dedi

hosgeldın serabım napıyon bakım

iyi kuşum çalışıyom napıyım sen napıyosun

bılmıyorum kı valla dılekım dahada cok var ogrenmemıze bakalım hayırlısı sızler tahmınde bulunun bakalım

vallah bana kız gıbı gelıyor..senın çızelge erkek ama..bana kız gıbı gelıyor...belkı kızları çok sevdıgım ıçın dır..

cnm özelde doğum yapıcam ben kısmetse ama yinede kendim götürcem nevresimimi içim daha rahat eder öyle he diğerleri aklımdaa ıslak mendilide en iyisinden alcam cnmm onlarda alkol yoktur heraldee nıveanın kilerde dalininkilerde varmıdır alkol

gördüm canım cevap yazdım gelmedimikii
senden sonrada ceylan mesaj attı canım net faturasını ödemeyi unutmuş gelirim bikaç saate dedi

iyi kuşum çalışıyom napıyım sen napıyosun

bende iyiyim kusum napım sabırsızlıkla ayın 24 unu beklıyorum konrolumuz var

vallah bana kız gıbı gelıyor..senın çızelge erkek ama..bana kız gıbı gelıyor...belkı kızları çok sevdıgım ıçın dır..

bakalım canım hayırlısı benımde ne yalan solım hep gonlumden gecen erkek ama yınede rabbım bılır

aynen serabım pipili bı uşak gelıorr gordum pipisini kucucukk
oyle olur..buyuycek yavas yavas..kaydirigubbakcemile3
gözün aydın selcanım allah tamamına erdirsin canım kaçıncı haftada söyledi dr erkek oldugunu

tostıcım..nerdesın kuşum...oooo bebişin maşşallah buyumus kuşum...
az kalmıs sende ogrenırsın cınsıyetını..2 hafta sonra soyleyebılır...
bırdahakı muayenen ne zaman mesela..olumunekankayizsmile

seraapp h.g canımm

dilek hamilelik iyi geçiyo canım bikaç gün mide bulantılarım oldu ama şimdi iyim şükürr inş. daha olmaz

pelinnn kıss umitsiz olmaa belli olmazz adet belirtileriyle aynı zaten sivilce bile çıkıyo okadar benziyo birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…