Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa cewap yasdım sanıodum canım yaa..

gectı canım eed allaha sukurler olsunnn 3 ay bıttı bulantılarda bıttıı sımdıkk cok ıyıymmm hersey yıyebılıormm artıkın:)

ayy kızlar bende komsuya gıdıyorum hade sonra gorusuruk opuyorum hepıcınızı

oo herkeş kaçtı...benım oğlanda gıyınıyor...çıkcaz galıba dışarı...
şu an sortunu gıymış..fermuarı çekmıs..ama düğmeyi ilikleyemıyor..ben yapam dıyorum..aaağaa ben yaparım deyor...
hah yaptı...hayde bende kaçtım...
yıne gorusurus anacım...aşkla kalın...opuyorumnanaktan

oohhh..ıyı barı....
dünyanın işi heçç bıtmıyorkı...hergun başka iş...akannehir akannehir
yapmaycam artuk ...ıstıfa edıyom ben..:dilcikar:
en iyisini yapıyosun canım bendemi istifa etsemsempatiksalakcinni
pelin sultannn canlarım güzel haberler alırız hep birlikte inşallahh
komşum kahveye geliyomuş gidiyorum gelirim yinee

dilekk canım ee biyerlere bağlamak lazım dimi ama opuyorumnanaktan

amin canım inşallah güzel haberler veririz sizlere görüşürüz öptüm güldeşekercim

hoşgeldin sultancım nasılsın benimde adetime 5 gün var canım beraber bekliyelim inşallah gelmez kırmızılar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aynı gün o zaman benim çarşamba. inşallah güzel haberlerini alırız canım yaaa.
haydeee sendede az kalmıs..oleyyy...gelsın ınşallah guzel habarlar...

offf badana mı...zor işşşşş...akannehir akannehir akannehir

inşallah cnaım yaaa. az kaldı ama aşılamayada çok yaklaştım onada az kaldı.

pelin sultannn canlarım güzel haberler alırız hep birlikte inşallahh
komşum kahveye geliyomuş gidiyorum gelirim yinee

dilekk canım ee biyerlere bağlamak lazım dimi ama opuyorumnanaktan

inşallah canım yaaa. bizde güzel haberler versek keşke senin gibi benden çok umutlu değilim ama umudum pelinden yana bakalım

kızlar ya cıcekk gırmıomu topıgee?

kendını ıyı hıssettıgınde gırecekmıs..inşallah allah yakın zamanda yenıden saglıklı bır hamılelık olur çıçegın..
allah herkese versın ınşallah..
bende düşük yaptıgımda gırememıstım..hatta eskı topıgıme bakamamıstım..çok moralım bozuluyordu nedense...

işlerimden dolayı giremedim nete dogru dürüst bilgisayarım arızalandı birde tam giriyorum birden kendini kapatıyordu bu sabah yaptılar

bebegını kaybettımı cıcekk???aaa benım hıc haberım yokk coksık gıremıorujmm ne zman oldukı bu olayy neden kaybettı?

bugünüü ÜTÜ günü ilan edıyorum kızlar maşallhh herkes ütü derdinde pelinn benim badana bitti kuşum büyük temizlği bnitirdimm ben ufak tefek şeyler kaldı ama bunlarda çok sıkıcı oluyoo yorganlar döşekler battanıyeler havalanıcakk 1 hafta onlarla uğraşıyorumm bi gün saten ler bi gün battanıyeler döşekler basma yorganlar üffff ç.ok iğrenç oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…