- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.681
ne bilim cnaım yaa içimde umut yok
bugünüü ÜTÜ günü ilan edıyorum kızlar maşallhh herkes ütü derdinde pelinn benim badana bitti kuşum büyük temizlği bnitirdimm ben ufak tefek şeyler kaldı ama bunlarda çok sıkıcı oluyoo yorganlar döşekler battanıyeler havalanıcakk 1 hafta onlarla uğraşıyorumm bi gün saten ler bi gün battanıyeler döşekler basma yorganlar üffff ç.ok iğrenç oluyoo
turkbayragi
hiç umut yok deme canım , bende aynısını demiştim ama yinede deniyoum bak 10 gün sonra kalp atımı alıp almıcagım belli bile değil benim ama yinede umtluyum
hadi hayırlı olsun cnaım yaa. sağlıkla gelsin bebişin
bu arada kendimide temizledim. epilasyon yapım ama çoooooooook yoruldum yaaaa.
canım benim olack inşallah sen içini rahat tut. bide bize bol bol dua et. bizde sana edelim. kalp atışlarınıda duyacaksın cinsiyetinide göreceksinnn. doğacak gül teninide koklayacaksın
bugünüü ÜTÜ günü ilan edıyorum kızlar maşallhh herkes ütü derdinde pelinn benim badana bitti kuşum büyük temizlği bnitirdimm ben ufak tefek şeyler kaldı ama bunlarda çok sıkıcı oluyoo yorganlar döşekler battanıyeler havalanıcakk 1 hafta onlarla uğraşıyorumm bi gün saten ler bi gün battanıyeler döşekler basma yorganlar üffff ç.ok iğrenç oluyoo
tebrik ederim canım allahım kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle:Saruboceq:
ay canım benım ya tebrik ederim rabbim sana bagışlasın yavrunu tey tey tey :teytey::teytey::teytey:
GÜnaydın kızlar hayırlı cumalar asnİl canım Çok sevİndİm rabbİm bebeĞİnİ sİze baĞıŞlasın saĞlıkla ve uzun ÖmÜrlÜ olarak gelsİn dÜnyaya....
allahımmm sen ne büyüksünnn...
asnilcim gözün aydın canımmmm..
çok sevindim yaaa..
günaydın kızlar hayırlı cuumalarrrrr ayy asnilciğim çok sevindim cnm dualarımız seninleee dün sen yazmışınya sivilcem çıktı die ben kesinn hamiş bu kız demiştim içimden çünkü benimde iki tane kocaman sivilcem çıkmıştı normaldee asla siivlce çıkmaz bende biri anlımda biri çenemdeydııı bencede kalp atışlarını duyana kadr kimseye söleme ben de sölemediydimmm
gunaydın kızlar hayırlı cumalar canlarım bu mübarak gunde allah hepınızın gonlune gore versın asnılcım hayırlısı olsun canım cook sevındım ıns merak etme sorunsuz bır hamılelık gecırırsın
gunaydın kızlar hayırlı cumalar canlarım bu mübarak gunde allah hepınızın gonlune gore versın asnılcım hayırlısı olsun canım cook sevındım ıns merak etme sorunsuz bır hamılelık gecırırsın
h.b saolun kıslaarr çok sevindim yaa asnilee ne güzel bi haber bu sağlıkla gelsin inşallahh
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz asnillllllllllllll tebrük ederim kuşum benim herkesin tahmin ettiği çıktı ne kadaaaa güzel bi haber oldu
çok sağol canım ama sende umudunu yitime canım bak ben bu ay adet oldum yüzümde kocaman sivilce çıktı test yapmıştım negativ çıkmıştı ama doktora gittim hamilesin dedi. riskli hamilelik gurubundayım hemde ama yinede umutluyum sende öyle ol
ohhh kız toptan temizlk yapmışsınnnn vallaaa yarasınnn kuşumaaaa mis olmşun misss opuyorumnanaktan ay ne güzel annişine gidicenn benimkide rahatsızzz hala panik atakmışş başından geçiren varmı kızlar
asnilcim hoşgeldin canım tebrik ediyorum allahım kucagına almayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
canım benim yaa. sizleri görünce ümitleniyorum zaten. ama ne bilim. sol kasığım çok aprıyor yaa. psikolojikmi acaba. doktora bu ay sol tarafından yumurtlamışsın dedi. göğüslerim taş gibi oldu ve büyüdü. sütyene sığmıyor ama adet belirtiside olabilir o. geçen ayda olmuştu. akşam yorulunca kasık ağrısı çok oldu. karnım kocaman şiş. ve çok idrara çıkıyorum. gaz çok fazla. bide kızmayın ama bişey denedim. daha öncede denemiştim. parmağını katıyorsun aşağı inmişse rahim adet olacaksın demek diye. daha önce denemiştim tutmuştu. bu defa denedim elime bişey değmiyor. ama erken olduğundan olabilir
canım benim yaaa çok geçmiş olsun. bende annemleri çok özledim orda kalacam bugün inşallah. çok seviniyorum yaaa. temizlik yorumun içinde çok sağık canmmm. evvet aynen öyle misss gibi oldum. opuyorumnanaktan
inan çok istiyorum bu söylediklerinin olmasını , korkudan annemlere bile söylemedim ki biz aynı evdeyiz. igne içinde enfeksiyon ignesi dedim kalp atımını almazsak çok üzülürler çünkü alırsak eger o zaman söylücem annemlere.
dua etmemmi hiç sizlere ne kdar kendime ediyorsam o kadar sizler içinde ediyordum etmeyede devam ediyorum canım. Umarın en kısa zamanda herkese saglıklı bir hamilelik nasip etsin Allahım:Saruboceq:
bence sende hamile olabilirsin gülüm , benimde gösüslerim çok sertti ve çok kasıklarım agrıyordu:))
teşekkür ederim canım, Allah senin gibi isteyen herkese versin canım:Saruboceq:
ben halen olayın şokundayım zaten :))) şaka gibi
amin canım inşallah ama bede hic belirti yok o yüzden umudumda yok tatlım ne kadar zamandır bekliyodun kür filan denemişmiydin asnilcim
sultişş kasık ağrısı boşa çıkmaz cnmm ay benim ne çok ağrımıştı inş seninde biizm gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?