Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımsın sen dikkat et Allah korusun yaa. yavaş yavaş. hatta keşke yardım edecek biri olsa. tek yapmasan yaa. bende dün akşam evi süpürdüm sildim. mutfağı tertemiz yaptım toz aldım. bugün anneme gidecemmmmm.

turkbayragi

hiç umut yok deme canım , bende aynısını demiştim ama yinede deniyoum bak 10 gün sonra kalp atımı alıp almıcagım belli bile değil benim ama yinede umtluyum

canım benim olack inşallah sen içini rahat tut. bide bize bol bol dua et. bizde sana edelim. kalp atışlarınıda duyacaksın cinsiyetinide göreceksinnn. doğacak gül teninide koklayacaksın

hadi hayırlı olsun cnaım yaa. sağlıkla gelsin bebişin

çok sağol canım ama sende umudunu yitime canım bak ben bu ay adet oldum yüzümde kocaman sivilce çıktı test yapmıştım negativ çıkmıştı ama doktora gittim hamilesin dedi. riskli hamilelik gurubundayım hemde ama yinede umutluyum sende öyle ol

bu arada kendimide temizledim. epilasyon yapım ama çoooooooook yoruldum yaaaa.

ohhh kız toptan temizlk yapmışsınnnn vallaaa yarasınnn kuşumaaaa mis olmşun misss opuyorumnanaktan ay ne güzel annişine gidicenn benimkide rahatsızzz hala panik atakmışş başından geçiren varmı kızlar

canım benim olack inşallah sen içini rahat tut. bide bize bol bol dua et. bizde sana edelim. kalp atışlarınıda duyacaksın cinsiyetinide göreceksinnn. doğacak gül teninide koklayacaksın

inan çok istiyorum bu söylediklerinin olmasını , korkudan annemlere bile söylemedim ki biz aynı evdeyiz. igne içinde enfeksiyon ignesi dedim kalp atımını almazsak çok üzülürler çünkü alırsak eger o zaman söylücem annemlere.

dua etmemmi hiç sizlere ne kdar kendime ediyorsam o kadar sizler içinde ediyordum etmeyede devam ediyorum canım. Umarın en kısa zamanda herkese saglıklı bir hamilelik nasip etsin Allahım:Saruboceq:

evet canım ya cok zor işler fazla yorma kendini hamilesin yavaş yavaş yap tatlşım

asnilcim hoşgeldin canım tebrik ediyorum allahım kucagına almayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

tebrik ederim canım allahım kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle:Saruboceq:

ay canım benım ya tebrik ederim rabbim sana bagışlasın yavrunu tey tey tey :teytey::teytey::teytey:

GÜnaydın kızlar hayırlı cumalar asnİl canım Çok sevİndİm rabbİm bebeĞİnİ sİze baĞıŞlasın saĞlıkla ve uzun ÖmÜrlÜ olarak gelsİn dÜnyaya....

allahımmm sen ne büyüksünnn...
asnilcim gözün aydın canımmmm..
çok sevindim yaaa..

h.b saolun kıslaarr çok sevindim yaa asnilee ne güzel bi haber bu sağlıkla gelsin inşallahh

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz asnillllllllllllll tebrük ederim kuşum benim herkesin tahmin ettiği çıktı ne kadaaaa güzel bi haber oldu

hepinize çok ama çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım mutluluguma katıldıgınız iiçin iyi dilekleriniz ve temennileriniz için , en zor anlarımda bana hep umut aşıladıgınız için çok teşşekkür ederim hepinize Allahımdan olmayan isteyen herkese saglıklı bir hamilelik yaşatmasınını ve saglıklı bir evlat vermesinidi diliyorum.

canım benim yaa. sizleri görünce ümitleniyorum zaten. ama ne bilim. sol kasığım çok aprıyor yaa. psikolojikmi acaba. doktora bu ay sol tarafından yumurtlamışsın dedi. göğüslerim taş gibi oldu ve büyüdü. sütyene sığmıyor ama adet belirtiside olabilir o. geçen ayda olmuştu. akşam yorulunca kasık ağrısı çok oldu. karnım kocaman şiş. ve çok idrara çıkıyorum. gaz çok fazla. bide kızmayın ama bişey denedim. daha öncede denemiştim. parmağını katıyorsun aşağı inmişse rahim adet olacaksın demek diye. daha önce denemiştim tutmuştu. bu defa denedim elime bişey değmiyor. ama erken olduğundan olabilir

canım benim yaaa çok geçmiş olsun. bende annemleri çok özledim orda kalacam bugün inşallah. çok seviniyorum yaaa. temizlik yorumun içinde çok sağık canmmm. evvet aynen öyle misss gibi oldum. opuyorumnanaktan

asnilcim hoşgeldin canım tebrik ediyorum allahım kucagına almayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim canım, Allah senin gibi isteyen herkese versin canım:Saruboceq:

ben halen olayın şokundayım zaten :))) şaka gibi

bence sende hamile olabilirsin gülüm , benimde gösüslerim çok sertti ve çok kasıklarım agrıyordu:))

canım iyi etmişsin. kısmet olur aşılama tutarsa bende ilk başta kimseye söylemiycem. kalp atımından sonra. Allahım senden razı olsun canım. sağ salim bebişini kucaklamanı nasip etsin inşallaaaaaaaaah.

bence sende hamile olabilirsin gülüm , benimde gösüslerim çok sertti ve çok kasıklarım agrıyordu:))

canım güvenemiyorum inan. böyle çooook belirti yaşadım diye. bide bu ara kızlar biliyor tatlı manyaklığım tuttu. akşam giderkende aldım tatlııııııı. ve sadece onu yedim yaaa. kendime inanamıyorum. 100 kilo olacam yakında yaa. şimdi bile acayip canım istiyor. ağzım sulanıyor yaaa. midem yanıyor ama bugün kaynıyor sanki

teşekkür ederim canım, Allah senin gibi isteyen herkese versin canım:Saruboceq:

ben halen olayın şokundayım zaten :))) şaka gibi

amin canım inşallah ama bede hic belirti yok o yüzden umudumda yok tatlım ne kadar zamandır bekliyodun kür filan denemişmiydin asnilcim

selam kıslaar ben doktordan geldim şimdik
kalp atışını duyduk şükürler olsun, zaman hesaplamam da doğru çıktı
büyümesi de normal dedi doktor ay rahatladım biras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…