Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kıslaar ben doktordan geldim şimdik
kalp atışını duyduk şükürler olsun, zaman hesaplamam da doğru çıktı
büyümesi de normal dedi doktor ay rahatladım biras

ay eliff çok sevindimm cnmm bende senin için açtım bakayım haber varmı die ütü yaparken aklıma geldnnnn ayy en zorr bu devreye kadrdııı keseyı görcekmiyiz kalp atışı duycakmıyızz bnndan sonrasıda öle kolay değilde en aızndan içi rahat edıyo ınsanınnn çok sevinndimm bütünnn muayneleriniz güzel geçsin inş

ay çok saol canım çok rahatladık yaa minicik şeyin kalbi nasıl da hızlı atıyo mucizeee
o tahlilleri werdi doktor ptesi gidip yaptırcam doktor konferansa mı ne bişeye gidiyomuş
haftaya yokmuş tahlillerinde zaten çıkması 2-3 günü buluyo bekliicez biras doktoru

evet hayatım çok değişikkk bi duyguuuu rabbimin bi mücizesii resmennn he o tahliller yapılıyooo anam oda amma çok konferansa gidiyoo benimde 27 sinde randevum gelir heralde o zamana kadr bizde biizm kuzuyuuı özledikk çok

Elıfcım hadı gÖzÜn aydın canım benım cok gÜzel bır duygu degıl mı ay
bır dahakıne ne kadar bÜyÜdÜgÜnÜ gÖreceksın ne kadar hareketlı oldugunu gÖreceksın ınŞ. Canım rabbım korusuun yavrularımızı ona emanetız ...

ohoo o zamana kadar gelir canım daha ii son gelişmeleri takip etsin işte kaydirigubbakcemile3
bugün deli kalabalıktı yaa 1e çeyrek kala gittik 3 ü geçiyodu girdik kök saldık yaane
ama değdi tabiii
ay özlenmes mi kıız o cdler de olmasa zaten 1 ay geçer mi acep

saol canım ewet bidahakini iple çekiyorum gerçi belli bi zaman söylemedi önce tahlil sonuçlarına bakçek

aminnn elifcimm ohhh ne güzell minicik bile olsa insanı nasılda heyecanlandırıyoo
ilkini atlattın ne güzel duydun kalbini ee kendinide görmüşsünn ayy ben bile heyecanlandımm
tahlillerdede bişicik çıkmaz dert etme sakın kendinee

ewet canım hem de ne heycanlandırmak daha bi anladım hamile olduumu
bide kaç saat o heycanla bekledik zaman geçmedi resmen
dükkanı da kapatma kararı aldık ufaktan hazırlıkları yapıyoruz
bu ay sonu kapatıcaz sonra yazlığa giderim kayınvaldemin yanında kalırım burda çok sıkılıyorum
arada da annemlere giderim istanbula

evet tek sorun çok yoğun olmasııı ama napalımmm katlanıcaz aaa demek kararı aldınız haa kapatıcaksınız tükkanıı ohhh yazlık bölgede büyüsünn tosunn

kesinleştirdiniz kapatmayı demek hadi hayırlısı olsunn
git valla yazlık iyi gelir yanlızlık çokk zoorrr hem kayınvalide güzel mamalar yapar sana
oh istediğin zaman anneciğinede gidersinn mutlu bi hamilelik seni bekliyo kuzumm

kızlarrr bide içinizde hareketlerini hissetmeye başlayın bakkk o bambaşka bişiiii içinde başka bi canlı tekkmeliyooo balon ppatlatıyo sankiii allhım herkese nasip etsin yarabbim

evet tek sorun çok yoğun olmasııı ama napalımmm katlanıcaz aaa demek kararı aldınız haa kapatıcaksınız tükkanıı ohhh yazlık bölgede büyüsünn tosunn
katlanırız canım noolcek bugün yalvaran birine ayın 3üne randewu werdi neyseki benim öyle bi derdim olmuyo hamile olduumdan kaydirigubbakcemile3

ana eliff sen gidince nasıl görüşçez kız bizz nasıl haber alcaz senden telden bari bağlann
ewe internet bağlatırım canım köydede net war da bilgisayar yok
kaynımın da görümcemin de kendi laptopları war
daha olmadı eski bilgisayarı köye götürürüm ewde bi tane war kullanılmıyo görümcemin eski bilgisayarı hattaa bide eski laptop war ona da bi bakarım hankisi hızlıysa onu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…