- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.701
selam kıslaar ben doktordan geldim şimdik
kalp atışını duyduk şükürler olsun, zaman hesaplamam da doğru çıktı
büyümesi de normal dedi doktor ay rahatladım biras
ay çok saol canım çok rahatladık yaa minicik şeyin kalbi nasıl da hızlı atıyo mucizeeeay eliff çok sevindimm cnmm bende senin için açtım bakayım haber varmı die ütü yaparken aklıma geldnnnn ayy en zorr bu devreye kadrdııı keseyı görcekmiyiz kalp atışı duycakmıyızz bnndan sonrasıda öle kolay değilde en aızndan içi rahat edıyo ınsanınnn çok sevinndimm bütünnn muayneleriniz güzel geçsin inş
saol şekercim darısı başına inşallah kalp atışını da duyduk bebişi de az da olsa gördükelif hadi gözün aydın canım sonunda duydun pıt pıtlarıı
ay çok saol canım çok rahatladık yaa minicik şeyin kalbi nasıl da hızlı atıyo mucizeee
o tahlilleri werdi doktor ptesi gidip yaptırcam doktor konferansa mı ne bişeye gidiyomuş
haftaya yokmuş tahlillerinde zaten çıkması 2-3 günü buluyo bekliicez biras doktoru
ohoo o zamana kadar gelir canım daha ii son gelişmeleri takip etsin işte kaydirigubbakcemile3evet hayatım çok değişikkk bi duyguuuu rabbimin bi mücizesii resmennn he o tahliller yapılıyooo anam oda amma çok konferansa gidiyoo benimde 27 sinde randevum gelir heralde o zamana kadr bizde biizm kuzuyuuı özledikk çok
Elİfcİm hadİ gÖzÜn aydın canım benİm cok gÜzel bİr duygu degİl mİ ay
bİr dahakıne ne kadar bÜyÜdÜgÜnÜ gÖreceksİn ne kadar hareketlİ oldugunu gÖreceksİn İnŞ. Canım rabbİm korusuun yavrularımızı ona emanetİz ...
yok canım gelmiyo daha kafasını toparlıyodur ama geçen eylemle mesajlaşmışlar iyiymişKızla ÇİÇekten haber yok dİmİİ
ewet canım hem de ne heycanlandırmak daha bi anladım hamile olduumuaminnn elifcimm ohhh ne güzell minicik bile olsa insanı nasılda heyecanlandırıyoo
ilkini atlattın ne güzel duydun kalbini ee kendinide görmüşsünn ayy ben bile heyecanlandımm
tahlillerdede bişicik çıkmaz dert etme sakın kendinee
katlanırız canım noolcek bugün yalvaran birine ayın 3üne randewu werdi neyseki benim öyle bi derdim olmuyo hamile olduumdan kaydirigubbakcemile3evet tek sorun çok yoğun olmasııı ama napalımmm katlanıcaz aaa demek kararı aldınız haa kapatıcaksınız tükkanıı ohhh yazlık bölgede büyüsünn tosunn
ewe internet bağlatırım canım köydede net war da bilgisayar yokana eliff sen gidince nasıl görüşçez kız bizz nasıl haber alcaz senden telden bari bağlann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?