- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.841
kızz dılekım bıı karar vedr anammm sende serap ceylan sız ne dıyonuz kız ıcınıze ne doguyooo
DELÜÜÜÜ BEN 2.Sİ 3.CÜSÜ İÇİN DEDÜM lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
DİloŞŞŞŞ erkak gİbİ gelİyo kuŞum banaa
nasıl 22 de 22 gundemı gelmesı lazımdı
CANIM BU TABLOYA GÖRE 22 DE GELMESİ LAZIM ADETİN:teytey:
erkek doguyo içime ..elifin bi kızı olcakmış gibi geliyo
YOK CANIM 22 MAYISTA GELİCEK GALİBA TABLOYA GÖRE OVÜLASYONDAN SONRA 14 GÜN SAYDILAR ODA ATEŞİMİN 36 YA DÜŞTÜĞÜ ZMAN OLUYO a.s
YOK CANIM 22 MAYISTA GELİCEK GALİBA TABLOYA GÖRE OVÜLASYONDAN SONRA 14 GÜN SAYDILAR ODA ATEŞİMİN 36 YA DÜŞTÜĞÜ ZMAN OLUYO a.s
banada elıfın kızı olcekmıs gıbıgelıyo ama hade hayırlısı bakalım
bacım senın verdıgın adet tarıhlerı benım kafamı çokk karıstırıyooo...
Nasıl 22.. Akşam 10 mu yanı 22:00 mı.. Akannehir akannehir akannehir
ElÜffff keseyİde gÖrecektİİİ
yok kız 22 mayıs olucam kısmetse canım 5 gün var daha gibi gözüküyoo
bacım sen ne dıyon...o zaman sen hamılesın...senın adet tarıhın bugun degılmı..ne 22 sı...
off serapım yedın bıtırdın benı... alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:dilcikar: :dilcikar:
sıtede rus takvımı var..çözdunuzmu gızz...
dogru çıkıyor yuzde 80 sempatiksalakcinni
az kalmış serap o zaman cnm..sonnnn 5
canım neden böyle dedinki sankim içine bişey doğmuş ya sen dedin ya içim bi tuhaf oldu yaaa. ağlıycam nerdeyse
canım benimm çok geçmiş olsun..gunaydın kızlar nasıl hastayım anlatamam sıze bogazlarım sıs ıstıfra o bıcım dun gece her yerım agrıdı ozellıklı belım duramadım hıc dayanılacak gıbı degıldı acıle gıttık hastaneye doktor baktı bebısımı gordum kızlar nasıl guzeldı anlatamam sıze nasıl kafasını sallıyo ellerını oynatıyokuzuma massallah normalden buyuk cıktı normalde bugun 11+0 olmamız lazımken benım kuzum 11+6 gunluk 10 cm massallah kuzuma nasıl mutluyum ne kadar hasta olsam kafam kalkmasada yınede kuzum ıcın herseye deger kıyamam ben ona yaa nasıl etkısınde kaldım cookk guzel bı duygu rabbım butun ıstıyen arkadaslarıma yasatsın ıns.
fotosum dogum gunun kutlu olsun bıtanem nıce mutlu senelere madem carsamba gunu yoksun sıncıkten kutlıyalım bızde
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amamn fotosum yazmısım sapıttım ııce vallakaydirigubbakcemile3
saol canım..fatoŞŞŞ hadİ hayırlısı kuŞum gÖzÜn aydın bundan sonrası artık yavaŞ yavaŞ yerleŞİr
aaa güzel haberlerle gelir inşalla bilmiyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?