Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

YOK CANIM 22 MAYISTA GELİCEK GALİBA TABLOYA GÖRE OVÜLASYONDAN SONRA 14 GÜN SAYDILAR ODA ATEŞİMİN 36 YA DÜŞTÜĞÜ ZMAN OLUYO a.s

bacım sen ne dıyon...o zaman sen hamılesın...senın adet tarıhın bugun degılmı..ne 22 sı...
off serapım yedın bıtırdın benı... alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:dilcikar: :dilcikar:

bacım sen ne dıyon...o zaman sen hamılesın...senın adet tarıhın bugun degılmı..ne 22 sı...
off serapım yedın bıtırdın benı... alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:dilcikar: :dilcikar:

KIZÇEMMM NAPAYIM SABİT GÜNÜM YOK Kİ SAATİM OLSUN BENİM :lepi::lepi::lepi: GÜNÜ BELLİ DEĞİL SAATİ BELLİ DEĞİL ESMEYE BAĞLI:roflol:

canım neden böyle dedinki sankim içine bişey doğmuş ya sen dedin ya içim bi tuhaf oldu yaaa. ağlıycam nerdeyse

ya evet yaaaa bende bi tuhaf oldum ama içimden öle geçio sana dair...
tedaviye başlamadan hamile kalıcaksın inşallah..

canım benimm çok geçmiş olsun..
tikat et kendine bitanemm..
bebişin içinde çok sevindim canım...
rabbim bizede yaşatsın bu güzel duyguları..

fotosum dogum gunun kutlu olsun bıtanem nıce mutlu senelere madem carsamba gunu yoksun sıncıkten kutlıyalım bızde

canımm çok saol bitanemmm..

amamn fotosum yazmısım sapıttım ııce vallakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fatoŞŞŞ hadİ hayırlısı kuŞum gÖzÜn aydın bundan sonrası artık yavaŞ yavaŞ yerleŞİr
saol canım..
he büyük bi keyfle yapcam valla şu yerleştirme işini...

aaa güzel haberlerle gelir inşalla bilmiyodummm

inşallah yaaa...
ama banada elifin kızı olucek diye doğuyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…