- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.801
gunaydın kızlar nasıl hastayım anlatamam sıze bogazlarım sıs ıstıfra o bıcım dun gece her yerım agrıdı ozellıklı belım duramadım hıc dayanılacak gıbı degıldı acıle gıttık hastaneye doktor baktı bebısımı gordum kızlar nasıl guzeldı anlatamam sıze nasıl kafasını sallıyo ellerını oynatıyokuzuma massallah normalden buyuk cıktı normalde bugun 11+0 olmamız lazımken benım kuzum 11+6 gunluk 10 cm massallah kuzuma nasıl mutluyum ne kadar hasta olsam kafam kalkmasada yınede kuzum ıcın herseye deger kıyamam ben ona yaa nasıl etkısınde kaldım cookk guzel bı duygu rabbım butun ıstıyen arkadaslarıma yasatsın ıns.
anammmmm kuzusunu görmüşşşş....maşallah kuzuyacinsiyet hakkında yorum yapadımı cnm doktur bellı olur yakında....çokk geçmiş olun cnm..
bende dün kızımı gördüm vucudu artık daha belırgın hele bcakları falan allahım çok güzeldi yarabbim tüm isteyen herkeze bu duyguyu yaşaysın inşallahhh
Yoggg gııı daha olmadım :)))
gunaydın kızlar nasıl hastayım anlatamam sıze bogazlarım sıs ıstıfra o bıcım dun gece her yerım agrıdı ozellıklı belım duramadım hıc dayanılacak gıbı degıldı acıle gıttık hastaneye doktor baktı bebısımı gordum kızlar nasıl guzeldı anlatamam sıze nasıl kafasını sallıyo ellerını oynatıyokuzuma massallah normalden buyuk cıktı normalde bugun 11+0 olmamız lazımken benım kuzum 11+6 gunluk 10 cm massallah kuzuma nasıl mutluyum ne kadar hasta olsam kafam kalkmasada yınede kuzum ıcın herseye deger kıyamam ben ona yaa nasıl etkısınde kaldım cookk guzel bı duygu rabbım butun ıstıyen arkadaslarıma yasatsın ıns.
http://www.fertilityfriend.com/home/2e3071 BAK DİLOŞ TABLOM EMME BUNA GÖRE Bİ CACIK OLMAZ :)))
valla banada ole gelıyo sankı hamıleymıs dultan gıbı ama unutlandırmak ıstemedıgım ıcın solemedım heccc
maşşallah bebişine canım..çok sevındım..buyumus senın sıpan..
bel agrısı oluyor canım ya..rahım buyudukçe etrafındakı kısımlarda etkılenıyor..agrı ıle tepkı verıyor..normaldır canım...
çok sevındım..bır dahakı kont.ne zaman..cınsıyet soylerler sanada artık..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?