Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gunaydın kızlar nasıl hastayım anlatamam sıze bogazlarım sıs ıstıfra o bıcım dun gece her yerım agrıdı ozellıklı belım duramadım hıc dayanılacak gıbı degıldı acıle gıttık hastaneye doktor baktı bebısımı gordum kızlar nasıl guzeldı anlatamam sıze nasıl kafasını sallıyo ellerını oynatıyokuzuma massallah normalden buyuk cıktı normalde bugun 11+0 olmamız lazımken benım kuzum 11+6 gunluk 10 cm massallah kuzuma nasıl mutluyum ne kadar hasta olsam kafam kalkmasada yınede kuzum ıcın herseye deger kıyamam ben ona yaa nasıl etkısınde kaldım cookk guzel bı duygu rabbım butun ıstıyen arkadaslarıma yasatsın ıns.

fotosum dogum gunun kutlu olsun bıtanem nıce mutlu senelere madem carsamba gunu yoksun sıncıkten kutlıyalım bızde

anammmmm kuzusunu görmüşşşş....maşallah kuzuya cinsiyet hakkında yorum yapadımı cnm doktur bellı olur yakında....çokk geçmiş olun cnm..
bende dün kızımı gördüm vucudu artık daha belırgın hele bcakları falan allahım çok güzeldi yarabbim tüm isteyen herkeze bu duyguyu yaşaysın inşallahhh

canım amın sormadım vallahı cınsıyetını doktorda bıset demedı o an okadar belım agrıyodukı sadece onun iyi oldugunu gormek yettı bana cınsıyet hıc onemlı degıl kuzum ii olsunda oo bana yeter dıedım ve hıc sormak aklıma bıle gelmedı

Kızlar selam verıp kaÇtım

tostıı canım allahım tez zamnda ıyı haberler almanızı nasıp etsın canım

sultan gııııııı bence sen hamıŞsın

fatoŞŞŞ hadı hayırlısı kuŞum gÖzÜn aydın bundan sonrası artık yavaŞ yavaŞ yerleŞır

dılayımmm geÇmıŞ olsun canım tıkat et kendıne

ceylanımmm sen nasılsın kuŞum

valla banada ole gelıyo sankı hamıleymıs dultan gıbı ama unutlandırmak ıstemedıgım ıcın solemedım heccc

maşşallah bebişine canım..çok sevındım..buyumus senın sıpan..
bel agrısı oluyor canım ya..rahım buyudukçe etrafındakı kısımlarda etkılenıyor..agrı ıle tepkı verıyor..normaldır canım...
çok sevındım..bır dahakı kont.ne zaman..cınsıyet soylerler sanada artık..olumunekankayizsmile

bız gece acıle gıttık canım ama doktorumla olan kontrolum onumuzdekı pazartesı ayın 24 unde bakalım hayırlısı ıns soler bende merak etmıyo degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…