- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.881
süperr çok sevındım cnmkızlar eliff kalp atışlarını duydu maşallh bebekte gayet iyiymişşş
kızlar ben cıkıyorum sıncık sonra gorusuruk optum sızı
nohut sen hani geçen resim koymuşsunya uğur böcüklü bi tulumla bide yenı doğduğunda koymaya battanıyee o battanıyenın aynısından ben aldımm 1 saat sonra gitttim değiştirdimm çok az kullanılıyo çüğnkü penye battanıye aldım bnde
nohut sen hani geçen resim koymuşsunya uğur böcüklü bi tulumla bide yenı doğduğunda koymaya battanıyee o battanıyenın aynısından ben aldımm 1 saat sonra gitttim değiştirdimm çok az kullanılıyo çüğnkü penye battanıye aldım bnde
slm kısslarrr iyisiniz inş.. benim midem berbatt kafamçokkarıştı
fatoş kuzum doğum günün kutlu olsunnn
dlaycım sanada geçmiş olsun canım
böörrttlen reçelim saolll bidenemmmm
slm kısslarrr iyisiniz inş.. benim midem berbatt kafamçokkarıştı
fatoş kuzum doğum günün kutlu olsunnn
dlaycım sanada geçmiş olsun canım
afiyet olsun nohutum maşallah 18 haftalık olmıuşsun
hele evın kalorıferlıyse kalın battanıye sadece gecelerı işe yarıyor...sen yınede 1 tane kalın bebek battanıyesı al..ama yüzde yüz pamuk bulabılırsen al derım kuşum...
dıgerlerınde sentetık var çok terletıyor..bebekler zatten çok terler...
sADECE iki ay kullanılıyo..ben onu eşim için aldım sırf.. bebek ilk dogdugunda ben kucagıma alamam falan dedi bu battanıye çok kullanışlı olacak eşim için ilk aylarda da kucagına rahatlıkla almasını saglıycak...eli kolu toplu bi yerde olucak o zaman kucaklamaya korkmaz inş.
ben 13 e aldım cnm..ama aldıgım yerdeki kadın bide çıtçıtlı zıbın hediye etti sagolsun....saol cnm benım....hım anladım cnm o zaman iyi yapmışsın güle güle kullanınnnn prensesinzleee kaça aldıydın sen ben 11 e almıştım galiba 10 veya 11 di
şimdi akşamları hissediyorm genelde ama dün dr iki hafta sonra canını yakacak tekmeler atmaya başlar dedi..dün bebişim elini ok sıkmıştı dr dediki bol bol klasik müzik dinlet dedi bebek çok rahatlıyormş o zaman....dün çok gergin di annesinin kuzusu sanırım:))ceylanım 2 günü bırak 1 günün bile hesabını yapıyoruzz oh ohh sen hareketleride hissediyosundur şimdikaydirigubbakcemile2
yok kuzum ben ev sobalıı bu toz tutmayanlardan aldık btane antialerjikmi neymişş kaynvalidem aldı kundak battyanıyelerden alıcam bidee kendi annemin aldıklarıda var zatenn penye aldım dünn bide alt açma aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?