Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hele evın kalorıferlıyse kalın battanıye sadece gecelerı işe yarıyor...sen yınede 1 tane kalın bebek battanıyesı al..ama yüzde yüz pamuk bulabılırsen al derım kuşum...
dıgerlerınde sentetık var çok terletıyor..bebekler zatten çok terler...

slm kısslarrr iyisiniz inş.. benim midem berbatt kafamçokkarıştı

fatoş kuzum doğum günün kutlu olsunnn

dlaycım sanada geçmiş olsun canım

sADECE iki ay kullanılıyo..ben onu eşim için aldım sırf.. bebek ilk dogdugunda ben kucagıma alamam falan dedi bu battanıye çok kullanışlı olacak eşim için ilk aylarda da kucagına rahatlıkla almasını saglıycak...eli kolu toplu bi yerde olucak o zaman kucaklamaya korkmaz inş.

yok kuzum ben ev sobalıı bu toz tutmayanlardan aldık btane antialerjikmi neymişş kaynvalidem aldı kundak battyanıyelerden alıcam bidee kendi annemin aldıklarıda var zatenn penye aldım dünn bide alt açma aldımm

hım anladım cnm o zaman iyi yapmışsın güle güle kullanınnnn prensesinzleee kaça aldıydın sen ben 11 e almıştım galiba 10 veya 11 di

hım anladım cnm o zaman iyi yapmışsın güle güle kullanınnnn prensesinzleee kaça aldıydın sen ben 11 e almıştım galiba 10 veya 11 di
ben 13 e aldım cnm..ama aldıgım yerdeki kadın bide çıtçıtlı zıbın hediye etti sagolsun....saol cnm benım....
ceylanım 2 günü bırak 1 günün bile hesabını yapıyoruzz oh ohh sen hareketleride hissediyosundur şimdikaydirigubbakcemile2
şimdi akşamları hissediyorm genelde ama dün dr iki hafta sonra canını yakacak tekmeler atmaya başlar dedi..dün bebişim elini ok sıkmıştı dr dediki bol bol klasik müzik dinlet dedi bebek çok rahatlıyormş o zaman....dün çok gergin di annesinin kuzusu sanırım:))

gule gule kullan canım..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…