Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saolun kızlar iyiki varsınız canlarım ya siz de olmasanız geçmezdi bu günlerolumunekankayizsmileguclubacismilealkisalkisalkissizleri çooookk seviyommmmyerimseniben

saolun kızlar iyiki varsınız canlarım ya siz de olmasanız geçmezdi bu günlerolumunekankayizsmileguclubacismilealkisalkisalkissizleri çooookk seviyommmmyerimseniben

sorma canımmm yaa gerçektenn iyiki tanışmışızzz evde hiç yalnız diilimmm sizlerleyimm ohhh canım arkadaşlarım benimmm

canım ben sekiz ay olcak evleneli 3 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı ne zaman gelcek bebişim sabırla bekliyoruz:ecrin_bebek:

maşşallah herkes taze gelın..
olsun hemen hamıle kalanlar acele etmıs..herseysde hayır vardır zatten..
bende evlenelı 7 yıl oldu..3 yıl sonra oğlumu kucagıma aldım..acelesı yok..allah zamanını bılır..

ayy ne güzell senin bi oğlun varmışşş rabbim onu size bağışlasınn tez zamandada bi kız kardeş versinn inşallahhh

ayyyyy çokkkk sevindimm canım benim yaaa ne mutlu olmuştursunn rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatır inşallahhh meleğinin kalp atışşlarını duyuyosun ne güzel bişi yaaaa

sagol canım. rabbım tum kadınlara tattırsın bu duyguyu inş.

ahhhhhhhh gozun aydın.. allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın..çok super bır haber...:ecrin_bebek:

sagol canım amin inş.

kıslarrrr ben birass çııkıyımm arkadeşş çaldırıyooo bi arayımm bakemm sonrada çiçeğim için duaya başlıcamm hepinizi öpüyorumm nanaktannnnnnnn görüşürüssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…