- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.861
pelıncım sen nezamandırbebiş istıyorsun...
saolun kızlar iyiki varsınız canlarım ya siz de olmasanız geçmezdi bu günlerolumunekankayizsmileguclubacismilealkisalkisalkissizleri çooookk seviyommmmyerimseniben
anladım canım..gercekten çok ıncesınız..benım 1,5 yıl once ıstemeden olmustu.onu aldırmak durumunda kaldım..
canımm ben bi kez düşük yaptımm doktor kürtaja gerek yok dedi içerde parça kalmamış dedi kürtaj olmadığım içinde korunmaya gerek yok dedi hemen sonraki ay hiç adet görmeden tekrar gebe kalmışım doktora gittik ve boş gebelik olduğunu öğrendik 3 gün sonrada kürtaja aldılar meğer ilk düşüğümden içerde parça kalmış kürtaj olmadığımdan dolayıda boş gebelik yaşamışım ocak 7 de kürtaj oldum ilk adetimi 5 şubatta gördümm ikinci henz gelmedi gelmeside beklenmiyoo da gerçii heralde bebiş var gibi gibi içime öle doğuyoo nasipp inşallah sende tez zamanda kavuşursun sen ne zaman kürtaj oldun?
ay ınşallah bebiş vardır..
ben 3 subatta kurtaj oldum..adet gordum..bıttı bugun
artık bılmıyorum ınsallah ısteyenlere verır allah..
saolun kızlar iyiki varsınız canlarım ya siz de olmasanız geçmezdi bu günlerolumunekankayizsmileguclubacismilealkisalkisalkissizleri çooookk seviyommmmyerimseniben
yok canımm maaleseff bu ilk bebeğim olcekk 9 aylık evliyimm benn daha tazecikk gelinimm benimle birlikte evlenenlerin şşuan karnı burnunda bende halenn bişi yokkk
ay ınşallah bebiş vardır..
ben 3 subatta kurtaj oldum..adet gordum..bıttı bugun
artık bılmıyorum ınsallah ısteyenlere verır allah..
patolojiye gönderdilermi araştırma için bebeğinii
canım ben sekiz ay olcak evleneli 3 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı ne zaman gelcek bebişim sabırla bekliyoruz:ecrin_bebek:
yarencim ben senden bir ay sonra evlendim benimde yok canım moralimizi bozmayalım tatlım
maşşallah herkes taze gelın..
olsun hemen hamıle kalanlar acele etmıs..herseysde hayır vardır zatten..
bende evlenelı 7 yıl oldu..3 yıl sonra oğlumu kucagıma aldım..acelesı yok..allah zamanını bılır..
patolojiye gönderdilermi araştırma için bebeğinii
yok haberım yok..zaten gordum..hemsıre ben kalkarken geçte olsa uzerını kapatmak ıstedı ama geç kaldı..çok kuçuktukı 10 hafta..2 aylık..
patolojıye gıdıyormu bebısler...
yarencık sorum sana..sende kurtaj olmussun bılırsın..
yok haberım yok..zaten gordum..hemsıre ben kalkarken geçte olsa uzerını kapatmak ıstedı ama geç kaldı..çok kuçuktukı 10 hafta..2 aylık..
patolojıye gıdıyormu bebısler...
benim 5 haftalıktı araştırma için patolojiye gönderdiler sonuç temiz çıktı hiçbir sorun çıkmadıı normalde her kürtajda gönderiyolar diye biliyorumm aldıkları bebeğin parçasını patolojiye gönderiyolar
ayy ne güzell senin bi oğlun varmışşş rabbim onu size bağışlasınn tez zamandada bi kız kardeş versinn inşallahhh
ben geldım kalp atıslarını duydum bugun bebısımın. cok mutluyum.
ben geldım kalp atıslarını duydum bugun bebısımın. cok mutluyum.
evet allah ısteyen herkese nasıp etsın..
bırde kardes zamanı dıye dusunmustuk..boshayallersmile
ayyyyy çokkkk sevindimm canım benim yaaa ne mutlu olmuştursunn rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatır inşallahhh meleğinin kalp atışşlarını duyuyosun ne güzel bişi yaaaa
ahhhhhhhh gozun aydın.. allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın..çok super bır haber...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?