Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla hic hayir demem, resmen yemek yapmaya üseniyorum....ah ah NohutLu Pilav nikli arkadsin yaptigina bak simdi :)))) Canimi cektirdi ya, bebiste tadina bakmak istiyormus nuhutlu pilavin napcez gali bilmiom :)

canımm benimm valla yakınımda olsan gelir yapardımmm beaaa yokmu yakınlarında ev yemekleri yapan bi lokanta ayyy çokk üzüdümm şimcik yaaaa

zatenn canımmm bebek özlemi çekmeden hemen bebeğine kavuşanlarr bizim kadar kıymetini bilmez heralde o küçük meleklerinn ne kadar değerli olduğunuuu

ewet canm ya öle valla geçenlerde benim elti bana geldi baya üzgün bi haldeydi ne oldu diye sordum ağlamaya başladı hamileymiş bitanede kızı var4 yaşınada neymiş hamile kalmak istemiyomuş daha çok erkenmiş kızıyla yeteri kadar zaten ilgilenemememiş bide onunla nasıl ilgilenirmiş bebeği istemiyomuş aldırmak için para lazımmış benden istiyo parayı ayrıca bu 2. aldırışı olucak bende sinirlendim isticek kimse bulamamış gibi benim halimi bildiği halde nasıl bebk hasreti çekiyorum görüyo benden günahına ortak olmamı istiyo nasıl cnm sıkıldı işte o günden beride iyice morelim buzuk aldırmış zaten onuda bulmuş parayı nerden bulduysa Çok üzgünüm çoook

ayy inanmıyorum nasıl kıymış o kücük cana ya biz burda bebek diye üzülürken ben de üzüldüm şimdi ya ben bu cocuk aldıranları anlamıyorum hicmi üzülmüyor o cana kıyarken kızıda cok kücük degilmiş madem aldırcak nıye korunmuyosa of alla cok sinirlendim şimdilmaz:

evet canım okudum yazdıklarını ama noralını bozma hayırlısıyle bizde bebişlerimizi alcaz kucaklarımıza inşallah umudumuzu yitirmeyelım yeter :teselli:

inşallah canım inşallah bana arada böle oluyo ya bunalımlarım çoktur benim sizinle paylaşmasam çatlıcaktım valla kimseye anlatamıyorum derdimi yaşamayan anlayamıyo iyiki sizler varsınız

böyle insanlar o kadar çokkii aynen bu durumda burda bi arkadaş var onunda kızı 3 yaşında şimdi 7 aylık hamile ikinciyee ilk duyduğumda günlerce dua etmiş bebeği düşsün diyee ama şuan 7 aylık o günahından korktuğu için aldırmadıda diyomki kıza ben bebeğim tutunsun diye dua ediyom benimi düşüyoo seninki yaşıyoo rabbimin işi iştee ama buda bizim sınavımız heraldee canımm önemli olan başarıyla geçmekk bu sınavıııı

inşallah canım inşallah bana arada böle oluyo ya bunalımlarım çoktur benim sizinle paylaşmasam çatlıcaktım valla kimseye anlatamıyorum derdimi yaşamayan anlayamıyo iyiki sizler varsınız

canım bisde aynı senin gibiyiz o yüzden birbirimizi anlıyabiliyoruz bende cok aklıma takıyodum ama artık takmıycam ne zaman nasıpse o zaman olsun hayırlısıyla saglıklı bir bebiş:ecrin_bebek:

ewet canım ya korunuyomuş eşi de yanlışlıkla olmuş ben ilk çocuk aldırdındada baya kızdım ona bari ya hap kullan yada sprel taktır yazık günah sizin zevkiniz için kendi evladınıza kıyıyosunuz felan dedim neymiş kocasaı hazır deilmiş onu bahane etti kocasına ne hap kullansan kocan ne bilecek saçma sapan işler ya dengesiz bi yapısı var zaten yazık ama olan günahsız yavrulara oluyo

merhaba kıslar..benımde basımdan geçtı 1,5 sene evvel..bende aldırmak zorunda kaldım ama mecburduk..ilaç kullanmustım 2 yıl..tam ılacı kesıyordukkı hamıle kalmıstım..mafoldumben

merhaba kıslar..benımde basımdan geçtı 1,5 sene evvel..bende aldırmak zorunda kaldım ama mecburduk..ilaç kullanmustım 2 yıl..tam ılacı kesıyordukkı hamıle kalmıstım..mafoldumben

hoşgeldinn canımcımm ama seninki mecburii bitanemmm bende boş gebelik yüzünden kürtaj oldummm ama bunlarr ortada hiçbir sorun yokkenn yok neymişş hazır diillermiş diyee keyfii kıyıyolar masumm küçücük bi canaaa

valla cnm geçmiş olsun sözümüz senin gibi mecburiyetten bebğini aldıranlara deil sırf sebepsiz yere bebeğini aldıranlara

ama 1 ay oncede kanamayla kurtaj oldum 10 haftalık..
tekrar ne zaman hamıle kaldın pekı..ben adet gordum ..erken oldu bıraz 20 gun sonra kurtajdan adet oldum..9-10 gun surdu adetım..normalde 2-3 gun surerdı...

Son düzenleme:
ya ben o kişiye bişey demek istemıyorum canım kendi kararı artık aldırmışta zaten zadece üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…