- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.841
ameliyata gerek yokmuş canımm doktorlar çalışmalara başlayabilirsin demişş ama yatarak ve dinlenerek hamilelik geçirirse bi sorun yokmuşş
ayyy gerçekten mii????canım dün nasıl üzülüyodu.....
eylem hamılemı kıslar..
kıss aramısda bir saatmi oynuyoo burda bir saat önce okunduu Allah kabul etsin canımcımmm
amin canımcım baya varmış aramızda seninkinide allah kabul etsin tatlım
amin canımcım baya varmış aramızda seninkinide allah kabul etsin tatlım
aminn :Saruboceq:
ama 1 ay oncede kanamayla kurtaj oldum 10 haftalık..
tekrar ne zaman hamıle kaldın pekı..ben adet gordum ..erken oldu bıraz 20 gun sonra kurtajdan adet oldum..9-10 gun surdu adetım..normalde 2-3 gun surerdı...
merhaba kıslar..benımde basımdan geçtı 1,5 sene evvel..bende aldırmak zorunda kaldım ama mecburduk..ilaç kullanmustım 2 yıl..tam ılacı kesıyordukkı hamıle kalmıstım..mafoldumben
yarencık sorum sana..sende kurtaj olmussun bılırsın..
yarencık sorum sana..sende kurtaj olmussun bılırsın..
hoşgeldin canım sözlerimiz sana degil yarenınde dedigi gibi keyfe cocuk aldıranlara bu arada cok gecmiş olsun canım ama umudumuzu yitirmek yok bizde inşallah bebişlerimizi alcaz kucaklarrımaza:ecrin_bebek:
canlarım ben çıkıyorum benimki aradı şimdi erken gelicekmiş yemek yapıyım bari bende dünden nohut ıslatmıştım onu yapıyım bari canları çeken buyursun misafirim olsun canlarım opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn
canlarım ben çıkıyorum benimki aradı şimdi erken gelicekmiş yemek yapıyım bari bende dünden nohut ıslatmıştım onu yapıyım bari canları çeken buyursun misafirim olsun canlarım opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn
canımm benim kürtajdan sonra öle yoğun bi kanamam hiç olmadı zaten iki üç gün lekelenmem olduu doktorum 45 güne kadar adet göremeyebilirsin dedi ama bende hiç gecikme olmadı 29.ncu günde oldum adetimii normaldede adetim çok düzenlidir 29 günde oldum adetimi doktorum bana 3 ay korunacaksınız dedii ama benim arkadaşlarım var ilk adetten sonra korunmayıp şuan çocuklarını kucaklarına alan bende sabırsızım birass ilk adetten sonraa sadece bi kez serbest ilişkiye girdik eşimlee bgunde adet günüm hala olmadımm zatenn nettende araştırabilirsinn genelde doktorlar ilk adetten sonra bırakabilirsiniz diyo ama herhangi bir sorun yoksa zaten rahim kendini toparlamışşsa toparlayana adar hamile kalamazmışsın öle diyolar çook uzun yazdımmm
canımm benim kürtajdan sonra öle yoğun bi kanamam hiç olmadı zaten iki üç gün lekelenmem olduu doktorum 45 güne kadar adet göremeyebilirsin dedi ama bende hiç gecikme olmadı 29.ncu günde oldum adetimii normaldede adetim çok düzenlidir 29 günde oldum adetimi doktorum bana 3 ay korunacaksınız dedii ama benim arkadaşlarım var ilk adetten sonra korunmayıp şuan çocuklarını kucaklarına alan bende sabırsızım birass ilk adetten sonraa sadece bi kez serbest ilişkiye girdik eşimlee bgunde adet günüm hala olmadımm zatenn nettende araştırabilirsinn genelde doktorlar ilk adetten sonra bırakabilirsiniz diyo ama herhangi bir sorun yoksa zaten rahim kendini toparlamışşsa toparlayana adar hamile kalamazmışsın öle diyolar çook uzun yazdımmm
hoşgeldin canım sözlerimiz sana degil yarenınde dedigi gibi keyfe cocuk aldıranlara bu arada cok gecmiş olsun canım ama umudumuzu yitirmek yok bizde inşallah bebişlerimizi alcaz kucaklarrımaza:ecrin_bebek:
anladım canım..gercekten çok ıncesınız..benım 1,5 yıl once ıstemeden olmustu.onu aldırmak durumunda kaldım..
canımm ben bi kez düşük yaptımm doktor kürtaja gerek yok dedi içerde parça kalmamış dedi kürtaj olmadığım içinde korunmaya gerek yok dedi hemen sonraki ay hiç adet görmeden tekrar gebe kalmışım doktora gittik ve boş gebelik olduğunu öğrendik 3 gün sonrada kürtaja aldılar meğer ilk düşüğümden içerde parça kalmış kürtaj olmadığımdan dolayıda boş gebelik yaşamışım ocak 7 de kürtaj oldum ilk adetimi 5 şubatta gördümm ikinci henz gelmedi gelmeside beklenmiyoo da gerçii heralde bebiş var gibi gibi içime öle doğuyoo nasipp inşallah sende tez zamanda kavuşursun sen ne zaman kürtaj oldun?
anladım canım..gercekten çok ıncesınız..benım 1,5 yıl once ıstemeden olmustu.onu aldırmak durumunda kaldım..
ama 1 ay once oldugum kurtajda bebegı ıstıyorduk.çokta sevınmıstık...bu kez düşük oldu mecbur kurtaj oldum zaten..2 kez kurtaj oldum..ve tekrar hamılelık ıstıyorum allah nasıp ederse tabı...hemen hamıle kalan varmı..kurtaj sonrası yanı..
senın 1 bebişin vargalıba demı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?