Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ama 1 ay oncede kanamayla kurtaj oldum 10 haftalık..
tekrar ne zaman hamıle kaldın pekı..ben adet gordum ..erken oldu bıraz 20 gun sonra kurtajdan adet oldum..9-10 gun surdu adetım..normalde 2-3 gun surerdı...

yarencık sorum sana..sende kurtaj olmussun bılırsın..

merhaba kıslar..benımde basımdan geçtı 1,5 sene evvel..bende aldırmak zorunda kaldım ama mecburduk..ilaç kullanmustım 2 yıl..tam ılacı kesıyordukkı hamıle kalmıstım..mafoldumben

hoşgeldin canım sözlerimiz sana degil yarenınde dedigi gibi keyfe cocuk aldıranlara bu arada cok gecmiş olsun canım ama umudumuzu yitirmek yok bizde inşallah bebişlerimizi alcaz kucaklarrımaza:ecrin_bebek:

yarencık sorum sana..sende kurtaj olmussun bılırsın..

canımm benim kürtajdan sonra öle yoğun bi kanamam hiç olmadı zaten iki üç gün lekelenmem olduu doktorum 45 güne kadar adet göremeyebilirsin dedi ama bende hiç gecikme olmadı 29.ncu günde oldum adetimii normaldede adetim çok düzenlidir 29 günde oldum adetimi doktorum bana 3 ay korunacaksınız dedii ama benim arkadaşlarım var ilk adetten sonra korunmayıp şuan çocuklarını kucaklarına alan bende sabırsızım birass ilk adetten sonraa sadece bi kez serbest ilişkiye girdik eşimlee bgunde adet günüm hala olmadımm zatenn nettende araştırabilirsinn genelde doktorlar ilk adetten sonra bırakabilirsiniz diyo ama herhangi bir sorun yoksa zaten rahim kendini toparlamışşsa toparlayana adar hamile kalamazmışsın öle diyolar çook uzun yazdımmm

canlarım ben çıkıyorum benimki aradı şimdi erken gelicekmiş yemek yapıyım bari bende dünden nohut ıslatmıştım onu yapıyım bari canları çeken buyursun misafirim olsun canlarım opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn

hoşgeldin canım sözlerimiz sana degil yarenınde dedigi gibi keyfe cocuk aldıranlara bu arada cok gecmiş olsun canım ama umudumuzu yitirmek yok bizde inşallah bebişlerimizi alcaz kucaklarrımaza:ecrin_bebek:

anladım canım..gercekten çok ıncesınız..benım 1,5 yıl once ıstemeden olmustu.onu aldırmak durumunda kaldım..

ama 1 ay once oldugum kurtajda bebegı ıstıyorduk.çokta sevınmıstık...bu kez düşük oldu mecbur kurtaj oldum zaten..2 kez kurtaj oldum..ve tekrar hamılelık ıstıyorum allah nasıp ederse tabı...hemen hamıle kalan varmı..kurtaj sonrası yanı..

sagolasın..afıyet bal seker olsun..

güle güle canımm afiyet ossun sizee soooonnnaaa görüşürüsssss

tamam canım tesekkur ederım..hayırlısı olur ınsallah bızım ve herkes ıçın..

şimdiden afiyet olsun emoşcum görüşmek üzre opuyorumnanaktan

senın 1 bebişin vargalıba demı..

pelıncım sen nezamandırbebiş istıyorsun...

canım bilmiyorumki kürtaj sonrası hemen hamile kalınırmı ama bir sorun yoksa kalınır heralde benim olursa ilk bebişim olcak allah kimseye sizin yaşadıklarınızı yaşatmasın sizede tabiki bi daha canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…