Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tamam kızlar eltim arıyo şimdi baklım ne diycek ona göre giderrim artık yardımlarınız icin teşekkürler canlarım

ben kaçtım kızlar..kendınıze ıyı bakın..guzel haberler gelsın inşallah..

tünaydın kızlar nasılsınız bgnnn bende aşımı oldum geldimm tetonoz aşısıı ilaç yazdırdımm kendimeee üfff eczanede çuk bekledim yenı bı uygulama başlattılaryaaa zor giriliyoo bilgisayarlardn

güldeşeker hamile misin tebrik ederim kucağına almak nasip olur inş :))
AMİİİNNN evet cANIM 6 HAFTA 6 GÜNLÜK SAĞLIĞIYLA GELİR İNŞ.

oyy oyy maşşallah...
nasılsın kuşum..bulantın falan varmı...
kendını nasıl hıssedıyorsun..:CüvCüv:

VAR CANIM PAZAR PAZARTESİ BERBATTIM BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ DAHA İYİMM,PAZAR Bİ GEZMEYE GİDELİM DEDİK REZİL OLDU GEZMEM MİDEM YÜZÜNDEN ARABA TUTTU BENİ ÇOK FENA OLDUM kafamçokkarıştı

ben kaçtım kızlar..kendınıze ıyı bakın..guzel haberler gelsın inşallah..
güle güle canım kendine ve emire iyi bakkk

hoşgeldin canımm geçmiş olsun. nasılsın? ay 3 ayla 7. ay arası en güzel dönem diyorlar hamilelikte doğrumu canım yaaa

güle güle canım kendine ve emire iyi bakkk

hoşgeldin canımm geçmiş olsun. nasılsın? ay 3 ayla 7. ay arası en güzel dönem diyorlar hamilelikte doğrumu canım yaaa

hoşbuldum hayatımmm valla benim hamileliğimm pek iyi geçmediiği içinnn bu konuda yorum yapamıycam cnmmm ama yeterkii kuzum iyi olsunnn ben katlanıcamm ilk başlardan daha iyide benim bulantılar kusma geçmediği için aynı gibi

kizlar bişi sorcam
tosti den haber alaniniz warmi??
geçmişte bişii okudum.umarim yanilmiştir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…