- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.101
canım 2 yada 3. gün git o zaman karından bakıyor. rahim daha net görünüyor çünkü. sonrada tahliller için gün veriyor yada belki sana yumurtlama takibi verir kuşum. ama 3. gün git canım
ya canım benim kafam karıştı adetliyken alttan bakamazki ama simdi 3 üncü günü gitsem bi tek ultrosonla bakcak ama alttan daha iyi görülüyomüş bana öyle dedi eltim en iyisi ben doktoru arattırp sordurayım tatlım
canım 2 yada 3. gün git o zaman karından bakıyor. rahim daha net görünüyor çünkü. sonrada tahliller için gün veriyor yada belki sana yumurtlama takibi verir kuşum. ama 3. gün git canım
ya canım benim kafam karıştı adetliyken alttan bakamazki ama simdi 3 üncü günü gitsem bi tek ultrosonla bakcak ama alttan daha iyi görülüyomüş bana öyle dedi eltim en iyisi ben doktoru arattırp sordurayım tatlım
evet sordur kuşum..hormon testı ıçın 3. yada 20. gunu gel dıyorlar zattı..
bezelyen buyuyor kuşum...6+6 maşallah...
evet teyzesi fasulye olma yolunda hızla ilerliyoruz
evet canım bencede. geç kalma en azından bu ay başlarsın canım.canım 2 yada 3. gün git o zaman karından bakıyor. rahim daha net görünüyor çünkü. sonrada tahliller için gün veriyor yada belki sana yumurtlama takibi verir kuşum. ama 3. gün git canım
evet sordur kuşum..hormon testı ıçın 3. yada 20. gunu gel dıyorlar zattı..
bende öyle biliyorum canım. 3. gün normal prolaktin yada başka 21. progesteron bakıyorlar değilmiydi canım
evet teyzesi fasulye olma yolunda hızla ilerliyoruz
AMİİİNNN evet cANIM 6 HAFTA 6 GÜNLÜK SAĞLIĞIYLA GELİR İNŞ.güldeşeker hamile misin tebrik ederim kucağına almak nasip olur inş :))
oyy oyy maşşallah...
nasılsın kuşum..bulantın falan varmı...
kendını nasıl hıssedıyorsun..:CüvCüv:
güle güle canım kendine ve emire iyi bakkkben kaçtım kızlar..kendınıze ıyı bakın..guzel haberler gelsın inşallah..
tünaydın kızlar nasılsınız bgnnn bende aşımı oldum geldimm tetonoz aşısıı ilaç yazdırdımm kendimeee üfff eczanede çuk bekledim yenı bı uygulama başlattılaryaaa zor giriliyoo bilgisayarlardn
AMİİİNNN evet cANIM 6 HAFTA 6 GÜNLÜK SAĞLIĞIYLA GELİR İNŞ.
inş canım baya da büyümüş maşallahhh :))
cankuşlar ben çıkıyorum kaç sattir oturuyorum şunun başında fazla radyasyon almayalım hadi öptüm sizleri görüşürz
güle güle canım kendine ve emire iyi bakkk
hoşgeldin canımm geçmiş olsun. nasılsın? ay 3 ayla 7. ay arası en güzel dönem diyorlar hamilelikte doğrumu canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?