- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.061
napiim yaa sabah sabah bende sıkılıyorum ama iş gereği yapmam gerekio.
ama sewiorum yinede makyaj yapmai yaa.haftasonlarida yaparim hep bayanssulusmile
iyim serapımmm sen nasılsın bebem
pelin üzülme canımm serapa katılıyorum hormon testin yoksa adetinin 3. günü git ondan sonra takip eder zaten dr
yok canım ya gitmemiştim eşim bu aya gideriz demişti ben eltime sordum dediki ılk gittiginde adetin bitince gideceksin sonra doktor ondan sonraki ay adetin ücüncü günü seni cagırcak dedi adetim biter bitmez gitcem inşallah bişey cıkmazdelü kızan üzülme sen daha önce gitmişmiydin hormon testi falan yapılmışmıydı eğer yapılmadırysa 2.yada 3.günü gitt zati yapılmasa tedaviye başlamadan önce istiyolar gene daktırlarr
günaydın hayatim.üzme kendini bi dahakine inşallah
kıss serap hastayım senin bu hallerine yaaa delüüüüolumunekankayizsmile
iyim serapımmm sen nasılsın bebem
pelin üzülme canımm serapa katılıyorum hormon testin yoksa adetinin 3. günü git ondan sonra takip eder zaten dr
Ben adetİmİn 2.gÜnÜ gİtmİŞtİm nİye bİdahakİ aya baksın kİ ?????
tostiden haber yok dimi kısslarr inş. yanlış anlaşılmadır
canım ilk başta üzülüyo insan ister istemez napalım hayırlısı buymuş ... ben ilk kez gitcem icin adetim bitince gitmem gerekiyomuş
hımmm olabilir pelincim ben bu konulara fransızım birazz hayırlısı olsun diyelim bi git bakalım içini rahatlatırsın
pelınım adet mı oldun kuşum..
kılzar dr geldim bebeğimin kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu
yarın bir daha bakacak aynıysa alacaklar
valla bende fransızım canım işte büyük eltime sordum öyle dedi bana inşallah bi sorun yoktur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar tostının mesajı..
allahım ınşallah bugun kalp atımını duyarlarda ..
dua adıyorum tostıcım..ınşallah guzel haberlerle gelırsın kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?