Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya serabım bilmiyorumki bu konularda ne yapılcanı eltim bana söyledi bende 3 üncü günü gdilirmiş dedim hayır dedi simdi adetin bitince gitcen ultrosonla ya da alttan bakacak dedi kan tahlili yapar dedi sonra bida kii aya adetin ikinci günü cagrır dedi bende oyüzden adetim bitince gitcem bakalım doktor ne diycek tatlım

günaydın tatlım malasef ya geldi kırmızılar umudumuz bidaki aya artık bu ay doktora gitcem adetim bitince inşallah canım

adetın 3.gunu yada 20.gunu hormon testı yapıyorlar bıldıgım kadarıyla..bende gıtmıstım...3.gunu geçırdıgım ıçın 20.gunu çagırmıslardı..o gunde hastahanede doktor yoktu..yıne kaçırmıstım..alsanaalsanasmile

Sen bılırsın canım benım zatı kontolde olucaksın 2.gÜnÜ tahlıl yapsa adet bıtınce gıdıp gene muayne olucak :))

Dılek kızÇem nasılsın tatlım

pelın ben kendı yaptıklarımı yazdım kuŞum dılekte aynı yapmıŞ bakk ÇÜnkÜ ya 2-3 gÜnÜ yada 20-21 gÜnÜ yapıyolar testı

serap naptın kuzu..atesın kaç bugıun
düştümüü acepp...
düşmeyıp sabıt kalınca hamıle mı olunuyordu cancan..

inşallah canım inşallah anlamadımki cok aklıma takıyorum diyemi olmuyo acaba ama doktora gidince icim rahat etcek bu belirsizlik kalkcak ortadan inşallah

evet bır problem yoktur..sen kafana takma..hatta başka bır konuyla ılgılenebılırsın...saç makyaj..ne bılım işte..opuyorumnanaktan

serabım valla bilmiyorumki ilk defa gitcem ama hepiniz adetin ücüncü günü diyosunuz o zaman doktoru arayıp sormak en iyisi canım
evet bır problem yoktur..sen kafana takma..hatta başka bır konuyla ılgılenebılırsın...saç makyaj..ne bılım işte..opuyorumnanaktan
inşallah yoktur canım sacımı boyatmak istiyodum ama adetim boyatamam makyaj yaparım zaten cok süslüyümdür haklısın başka şeylerle ilgilenmem lazım canımbayanssulusmile

kıss serap 5.sayfaya kadara baktım..goremedım..atesın 36,3 mı...daha yukseklere çıktımı heç kuşum..

evet evet...saçlarını boyat..
kendıne guzel bır tshort yada pantolon al..caprıde olabılur...
yenılık yap...ve bırak oluruna gelırse gelsın..gelmesse gelmesın de kuşum..stres yapınca ne degısıyor kuşum...

kızlar hepinize hayırlı sabahlar,
muhabbetinizi bölmeden bi sorum olacaktı
yumurta takibi için doktora adetin kaçıncı günü gidilmeli?
bilen var mı aranızda..

adilemir nasılsın gız bacım :)

evet canım bundan sonra öyle yapmaya calışcam steres yaptıkca gecikiyo bebişler ama elimizde olsa yapmıycazda aklımızdan cıkaramıyoruzki tek ben degilim eşimde benim gibi cok takıyo kafasına

bilen var mı aranızda..

canım adetının 10.gunu gıt ıstersen...çunku zatten 10. ve 14.gunler arasında yumurtlanıyor..
ben kontrol ıçın 13.gun gıtmıstım bır kez..13..gun yumurtalarım olmustu...
ama bız bebek ıstemıyorduk o zaman..keske hemen o zaman fan fini yapsaymışım.....

alttan mı bakmıştı canım ya..... ben üstten bakmasını isticem

günaydın kızlar benim kırmızılar geldi bügün malasef mafoldumben... biliyodum gelceni ama yinede cok üzüldüm... adetim bitince doktora gitcem inşallah...

canım 2 yada 3. gün git o zaman karından bakıyor. rahim daha net görünüyor çünkü. sonrada tahliller için gün veriyor yada belki sana yumurtlama takibi verir kuşum. ama 3. gün git canım

bilen var mı aranızda..

canım yukarıda pelin için yazdım bence 2 yada 3. günü git. çünkü ilaçlara 3. gün başlıyorsun

alttan mı bakmıştı canım ya..... ben üstten bakmasını isticem

once alttan sonra ustten bakcam dedı...ben sadece adetım 1 gunde bıtıyor dıye gıttımdı..ama alttan daha yenı muayene olmustum..bırsey yoktu..o yuzden sadece ustten ıstedım..tamam dedı...
ama alttan bakıncada bırcok seyı gorebılıyor...
ama sadece yumurta takıbı ıçın ustten bakabılır bılmıyorum kı..
gıtmeden ogrenemezsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…