- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.081
dilek h.g canım tostinin bebişi hareket etmiyomuş kalp atışınıda alamamışlar dün
bugün tekrar gidecekti durum aynıysa gebeliği sonlandıracaklarr..inş bi hata vardırr
aynı şeyi ben de yaşadım çok zor bir durum allah kolaylık ve sabır versin ama umarım bugün kalp atışlarını duyarlarda bizlere de mutlu haberi verirlerrr...
Senİn kararın tabİkİ kuŞum ama ben İlk gİttİĞİmde sadece netten araŞtırıp gİtmİŞtİm 2.yada 3.gÜnÜ gİdİlecektİ hatta adetİm gelmedİ dİye gİtmİŞtİm İlk ay adet sÖktÜrÜcÜ vermİŞtİ 2.gÜnÜ gel demİŞtİ daha sonra tekrar doktor deĞİŞtİrdİĞİmde oda 2.gÜnÜ gel testlerİnİ yapalım tedavİye baŞlayalım demİŞtİ ondan dedİm tatlım
günaydın tatlım malasef ya geldi kırmızılar umudumuz bidaki aya artık bu ay doktora gitcem adetim bitince inşallah canım
yoktur canım...
sen yınede gıt doktora...kontrol olmus olursun...
vaktı saatı gelınce gelcek bebişler inşallah..
inşallah canım inşallah anlamadımki cok aklıma takıyorum diyemi olmuyo acaba ama doktora gidince icim rahat etcek bu belirsizlik kalkcak ortadan inşallah
serap naptın kuzu..atesın kaç bugıun
düştümüü acepp...
düşmeyıp sabıt kalınca hamıle mı olunuyordu cancan..
adetın 3.gunu yada 20.gunu hormon testı yapıyorlar bıldıgım kadarıyla..bende gıtmıstım...3.gunu geçırdıgım ıçın 20.gunu çagırmıslardı..o gunde hastahanede doktor yoktu..yıne kaçırmıstım..alsanaalsanasmile
serabım valla bilmiyorumki ilk defa gitcem ama hepiniz adetin ücüncü günü diyosunuz o zaman doktoru arayıp sormak en iyisi canımDİlek kızÇem nasılsın tatlım
canım ya kafam karıştı şimdi yani diyosunuzki adetin 3üncü günü gidiliyo o zaman ben doktoru arayıp sorayım ona göre giderim en iyisi öyle canım
pelİn ben kendİ yaptıklarımı yazdım kuŞum dİlekte aynı yapmıŞ bakk ÇÜnkÜ ya 2-3 gÜnÜ yada 20-21 gÜnÜ yapıyolar testİ
inşallah yoktur canım sacımı boyatmak istiyodum ama adetim boyatamam makyaj yaparım zaten cok süslüyümdür haklısın başka şeylerle ilgilenmem lazım canımbayanssulusmileevet bır problem yoktur..sen kafana takma..hatta başka bır konuyla ılgılenebılırsın...saç makyaj..ne bılım işte..opuyorumnanaktan
serabım valla bilmiyorumki ilk defa gitcem ama hepiniz adetin ücüncü günü diyosunuz o zaman doktoru arayıp sormak en iyisi canım
inşallah yoktur canım sacımı boyatmak istiyodum ama adetim boyatamam makyaj yaparım zaten cok süslüyümdür haklısın başka şeylerle ilgilenmem lazım canımbayanssulusmile
evet evet...saçlarını boyat..
kendıne guzel bır tshort yada pantolon al..caprıde olabılur...
yenılık yap...ve bırak oluruna gelırse gelsın..gelmesse gelmesın de kuşum..stres yapınca ne degısıyor kuşum...
kızlar hepinize hayırlı sabahlar,
muhabbetinizi bölmeden bi sorum olacaktı
yumurta takibi için doktora adetin kaçıncı günü gidilmeli?
bilen var mı aranızda..
adilemir nasılsın gız bacım :)
canım adetının 10.gunu gıt ıstersen...çunku zatten 10. ve 14.gunler arasında yumurtlanıyor..
ben kontrol ıçın 13.gun gıtmıstım bır kez..13..gun yumurtalarım olmustu...
ama bız bebek ıstemıyorduk o zaman..keske hemen o zaman fan fini yapsaymışım.....
günaydın kızlar benim kırmızılar geldi bügün malasef mafoldumben... biliyodum gelceni ama yinede cok üzüldüm... adetim bitince doktora gitcem inşallah...
kızlar hepinize hayırlı sabahlar,
muhabbetinizi bölmeden bi sorum olacaktı
yumurta takibi için doktora adetin kaçıncı günü gidilmeli?
bilen var mı aranızda..
adilemir nasılsın gız bacım :)
alttan mı bakmıştı canım ya..... ben üstten bakmasını isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?