- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.161
çok yorgunum..dısarı çıktık emırlen..çok yoruldum..beynım döndü vallah..kendımı atıvercem koltuga şimcık..emme sıze bakayım dedım..
tostıden bır haber varmı ya..merak ettım kızı..
iyi ettiniz canım emir için yani senin için pek iyi olmamış canım. tostide yok asnilde yok yaaa. çok merak ediyorum.
asnılı nıye merak edıyon kuşum..onunda sıkıntısı varmıydı..
yok uğramıyor ya o yüzden canım hamileydi ya oda
kızlaaaaaaaar çok uykum var yaaaaaa. akşamda misafir gelecek bittim ben.
oy kıyamam sana çalışan arkidşim benimmmm aman al hazır bişilerr sun önlerine bide çay dımamdırrr ben iyiyimm kuşum azcık uyudumm kalkınca sizede bakişm dedimm
öyle yapcem zaten canım yaa. meyve falanda aldım. ama halim yok sorun orda. gece 12 ye kadar kışlılarla uğraştım yazlıkları çıkardım kışlıkları hurca yerleştirdim ama mahfoldum.
bide git yemek yap ye anındada onlar gelir tam olacam. bugünde bi sürü yere gittim ayaklarım tutmuyor. sen nasılsın canımmm.
valla haklısın cnm hem iş hem ev kadınlığı çok zor erkek ler ne kadr rahat herzaman tek görevleri var kadınlar çalışsada diğerlerini yapmak zorundalar keşke kabl etmeseydınn bitanem hafta sonuna söleseydın bende napem bulnatıyla baş etmeye çalışıyom
senin bulantıda geçmedi gitti canım yaa 3 ay diyorlar senin şansına doğuma kadar gitmez inşallah canım yaaa. canım haftasonu gelen hiç gitmiyor o yüzden çok istemiyorum. sonra oturdukça oturuyorlar o zaman tam bitiyorum.
düşüncesiz insanda çokyaa çalışan birisin sonuçta senn anlayış gösterseleryaaa cnm benim bulantılar bitmıycek ben ümidimi kestim artık umarım sizlerin kısa sürerrr
valla kromozom analizleri için genetiks histeroskopi için medicana beylikdüzünde karar kıldık ama tüm sonuçları topladığımızda gideceğimiz dr daha belli değil prof dr yücel karaman olabilir gibi ama bakalım temmuzda ancak
sen nasılsın sultişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?