Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi ettiniz canım emir için yani senin için pek iyi olmamış canım. tostide yok asnilde yok yaaa. çok merak ediyorum.

yok uğramıyor ya o yüzden canım hamileydi ya oda

evet oda sıteye enson 15 ınde ugramıs..ama gayet gussel son mesajları..onun saglıgı yerınde..allah herkese saglık versın..
ben kacarım canım..öpuyorum senı gül yanagından..olumunekankayizsmile

kizlaarrrr....asnil in ya da tostinin numarasi yokmu kimselerde?
ya da msn i filan?
arasaydik sorsaydik meraktayim ben...

oy kıyamam sana çalışan arkidşim benimmmm aman al hazır bişilerr sun önlerine bide çay dımamdırrr ben iyiyimm kuşum azcık uyudumm kalkınca sizede bakişm dedimm

öyle yapcem zaten canım yaa. meyve falanda aldım. ama halim yok sorun orda. gece 12 ye kadar kışlılarla uğraştım yazlıkları çıkardım kışlıkları hurca yerleştirdim ama mahfoldum.
bide git yemek yap ye anındada onlar gelir tam olacam. bugünde bi sürü yere gittim ayaklarım tutmuyor. sen nasılsın canımmm.

valla haklısın cnm hem iş hem ev kadınlığı çok zor erkek ler ne kadr rahat herzaman tek görevleri var kadınlar çalışsada diğerlerini yapmak zorundalar keşke kabl etmeseydınn bitanem hafta sonuna söleseydın bende napem bulnatıyla baş etmeye çalışıyom

senin bulantıda geçmedi gitti canım yaa 3 ay diyorlar senin şansına doğuma kadar gitmez inşallah canım yaaa. canım haftasonu gelen hiç gitmiyor o yüzden çok istemiyorum. sonra oturdukça oturuyorlar o zaman tam bitiyorum.

düşüncesiz insanda çokyaa çalışan birisin sonuçta senn anlayış gösterseleryaaa cnm benim bulantılar bitmıycek ben ümidimi kestim artık umarım sizlerin kısa sürerrr

düşüncesiz insanda çokyaa çalışan birisin sonuçta senn anlayış gösterseleryaaa cnm benim bulantılar bitmıycek ben ümidimi kestim artık umarım sizlerin kısa sürerrr

inşallah hamile olurumda canım bulantımda kısa sürer. aşılamaya gün sayıyorum artık canım. bakalım ne zaman başlayacazz. canım biz çoğu kişiyi kabul edemiyoruz zaten. yoksa ooo bizim ev hergün dolar.

eylemmmmm gidicegin hastaneyle aramızda 5-10 dk varrr nolurr geldıgınde banada ugraa tamam mııı....ayyy çok sevındırık oldum şimdi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…