Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kuşum..adet olunca randevumu alcan..aşılama ne zaman..nasıl bır yol ızlıyor doktur..
aşılama bıldıgımız tup bebek mı oluyor..cahıllıgımı affet..sempatiksalakcinni

cokk ıyıyemm canomm:) artık keyıflı surecteymısımm:)mıde bulantım faln kalmadı sukurler olsunnn sen napıonn kuşum

günaydın adilemir iyiyim canım sen nasılsın

bende ıyıyım kuşum...
nasılsın..agrın falan yok demı..
bende 3 ay oncekı düşüğümde doktordan ılaçla olmazmı demıstım..kurtaj yaptı adam ılla..

yurtdısında var mış şuan ılaç..turkıyedede sanırım çok az doktor kullanıyor suan..arkadasımın kardesındede kaullandılardı..

ya kızlarrr ısım konusunda cok kararsızım yaa kayra ve doruk arasında kaldımm sıde fıkır nwersenıze ya degısık ısımler arıorumm

cokk ıyıyemm canomm:) artık keyıflı surecteymısımm:)mıde bulantım faln kalmadı sukurler olsunnn sen napıonn kuşum

bu cavap bana mı..
banaysa cevap verıyorum..
ıyıyım...
kahvaltı ettım..oturup duruyom napem..
oglan cızgı fılm seyredıyor..

benım de ılk gebelıgımde ılac kullanmadılarr hemenn kurtaj dedı ve narkozsuz yaptııı cokk acılı bısey yaa alah dusurmesın kımseyııı

ya kızlarrr ısım konusunda cok kararsızım yaa kayra ve doruk arasında kaldımm sıde fıkır nwersenıze ya degısık ısımler arıorumm

doruk guzel ..kayrada oyle..
ıkısınıde koyuver gıtsın kuşum...akannehir akannehir

yok canım agrım yok 1 tablet vajınadan 2 de hap verdi agızdan 3 saat bekledik bebegın suyu geldi önce sonra doktorun dokunmasıyla kanla bebek geldi tuvalete cıktım baya birşey ler döküldü
sonra ultrasona aldı cok küçük bir parça kalmış dedi narkozsuz vakum gibi bişeyle onu cekti bitti kürtaja gerek kalmadı
cok ucuz atlattım hiç zarar görmedin dedi doktorum özelde oldum zaten

kuşum..adet olunca randevumu alcan..aşılama ne zaman..nasıl bır yol ızlıyor doktur..
aşılama bıldıgımız tup bebek mı oluyor..cahıllıgımı affet..sempatiksalakcinni

napam kuşum.
ıyıyım dıyem ıyı olam..
halen hem mıde hem motor bozuk..akannehir akannehir
sen nassın..

canım adet olunca arıycam 2 yada 3. gün için randevu alacam. gidince göbekten vurulan iğneler başlayacak bana vurmayı öğretecek işte.sonra yumurtanın durumuna bakılacak işte çatlatma iğnesi vurulacak . eşimden sperm alınıp o demir gibi şey var ya onunla açıyorlar rahmi spermleri yumurtanın yanına enjekte ediyorlar. yarım saat öyle kalıyorsun. sonra 12. gün tahlil yapılıyor işte. tüp bebekte yumurtalar toplanıp dışarıda dölleme yapılıp embriyolar rahme yerleştiriliyor canımay düzelmedinmi canım yaaa. sudan falanmı acaba

2 buck ay ustune kaldım canım hatta 2 ay bekledıkk sonra calısmalara basladımm hemen hemen 1 ay sonra da kaldımm ama bven amelyat da oldum canım benım dıs gebelıktı dr 3n az 3 ay bekle ıclerınn dınlensın dedıı hemdee benım tupumde alınmıstı hamıle kalma rıskımm normal ınsanlardan daha azdıı ama nasıp olunca hıcbıse egel olmuoo canımm

kuşum dogal aşılama mı dıyorlar ona..duydumdu..kardesım bebek olmuyor dıye duşumup doktora gıtcektı..ılk oyle yaparlar dıyordu..bende marak ettımdı..sonra o ay hamıle kaldı..ama bızım kardes çok acelecı davrandıydı..4.denemeden sonra doktora gıdecektı...yanı 4 ay bebek denedıkten sonra..
ben halen kotuyum..sanırım sudan..dahada ıyıyım ama..onceden daha kotuydum..şimdı daha ıdare ederım..

evet canım ben hiç zedelenmedim doktorumda hemşire arkadasta öyle dedi narkoz bıle almadım bıçak makas kullanılmadı hayırlısı artık bizde 3 ay ara verelim diyoruz birde bebegi ankaraya göndertti eşim sebebi neymiş onu ögrenelim diye bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…