- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.201
herkese merhaba.gunaydın..
tostıme geçmıs olsun..
akşam çok az pembe leke geldi sonra çok küçük iğne başı gibi kırmızı donmuş kan gibi bişey geldi. sabaha kadar bişey gelmemiş. ama ateşim çoook düşük. sanırım adet olurum tam bugün. olunca hemen randevu alacam.
hoşgeldin canımmm. nasılsın
ben anlamıom tablodan serabumm yaf
günaydın adilemir iyiyim canım sen nasılsın
cokk ıyıyemm canomm:) artık keyıflı surecteymısımm:)mıde bulantım faln kalmadı sukurler olsunnn sen napıonn kuşum
ya kızlarrr ısım konusunda cok kararsızım yaa kayra ve doruk arasında kaldımm sıde fıkır nwersenıze ya degısık ısımler arıorumm
bende ıyıyım kuşum...
nasılsın..agrın falan yok demı..
bende 3 ay oncekı düşüğümde doktordan ılaçla olmazmı demıstım..kurtaj yaptı adam ılla..
yurtdısında var mış şuan ılaç..turkıyedede sanırım çok az doktor kullanıyor suan..arkadasımın kardesındede kaullandılardı..
kuşum..adet olunca randevumu alcan..aşılama ne zaman..nasıl bır yol ızlıyor doktur..
aşılama bıldıgımız tup bebek mı oluyor..cahıllıgımı affet..sempatiksalakcinni
napam kuşum.
ıyıyım dıyem ıyı olam..
halen hem mıde hem motor bozuk..akannehir akannehir
sen nassın..
canım adet olunca arıycam 2 yada 3. gün için randevu alacam. gidince göbekten vurulan iğneler başlayacak bana vurmayı öğretecek işte.sonra yumurtanın durumuna bakılacak işte çatlatma iğnesi vurulacak . eşimden sperm alınıp o demir gibi şey var ya onunla açıyorlar rahmi spermleri yumurtanın yanına enjekte ediyorlar. yarım saat öyle kalıyorsun. sonra 12. gün tahlil yapılıyor işte. tüp bebekte yumurtalar toplanıp dışarıda dölleme yapılıp embriyolar rahme yerleştiriliyor canımay düzelmedinmi canım yaaa. sudan falanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?