Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlaaaaaar. günaydın edammm günaydın slcn. nasılsınız kızlar? akşam çoook yoruldum yaaa. bide ayrıcaaa akşam pembe akıntı geldi. adet oluyorum yanii. randevu alacam bakalım yarın yada cuma günü gidecem ve iğnelere başlıyorummm

merhabalar kızlar dün sabah gittik akşam eve döndük ben iyiyim bebek alındı incelemeye gönderildi ankaraya sebebin ne oldugunu ögrenmek için
kürtaja gerek kalmadan ilaçla geldi herşey içim boşaldı tamamen
dr üzülmeyın dedi ilk gebeliklerın %30 unda düşük oluyor dedi
her gebelik birbirinden bagımsızdır dedi bir dahakındede böyle olacak diye bişey yok dedi
bebek öldüyse vardır bunun bir nedenı dedi ki genelde cocukta bir özür oldugu için böyle oluyor dedi
herşeyde vardır bir hayır ben iyiyim artık önümüze bakacagız
beni merak eden arkadaslara cok tşk ederim
sizden ricam da bu konu hakkında cok konuşmayalım konuşunca kötü oluyorum

iyiymm bebekımmm napıyımmm sabahın korunde geldım buraya:):):): kocayı işe pestaladım daha da uyku tutmadııı:) sen napıon canımm

canım benim çok geçmiş olsun yaaa. banada doktor düşük yaptığımda aynılarını demişti. Rabbim bi daha yaşatmasın canım. çok çok çok geçmiş olsun

http://www.fertilityfriend.com/home/2e3071

SAELAM KIZLAR BAKIN TABLOMA ÇOK AYKIRIIII ADET OLSAM Bİİİ

canım sankim yerleşme düşüşü olmuş 9. gün ve yükselmeye başlamış ateşin. kız inşallah olurmu olur. hadi bakalım

akşam çok az pembe leke geldi sonra çok küçük iğne başı gibi kırmızı donmuş kan gibi bişey geldi. sabaha kadar bişey gelmemiş. ama ateşim çoook düşük. sanırım adet olurum tam bugün. olunca hemen randevu alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…