Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım bu durumu ben de yaşadım 5.5 haftalıkken wc hariç kalkmamaya çalış bol bol dinlen..

canım benım ıkıncıye boyle oluyo ıkı oldu bu korkuyu yasıyorum ılk haftalardada olmustu sımdıde oldu bılmıyorum hep bu korkuyla olmak cok kotu

çok geçmiş olsun tosti aynı şeyleri ben de 4 ay önce yaşadım...umarım çok yakın zaman da kendini toplamış olursunn..

canım bu yurt dışında olan bir teknik türkiyede cok az hastanede varmış banada denk geldi cok şükür vajınadan tablet verdi bır tane
2 tanede agızdan hap aldım
3 saat yattım hastanede sancı geldi bebegın suyu boşaldı doktor el attı alttan kan geldi hemen peşindende bebek geldi
lavaboya kalktım baya bir parçalar döküldü canım sonra dr ultrasondan baktı küçük bir parca kalmış sadece dedi onuda narkozsuz vakumla cekti ne makas ne bıçak hiçbirşey kullanmadı
zedelenmeden atlattın dedi doktorum

canım benim çok geçmiş olsun. Allahım sanada yavrunada sağlık versin canım yaaa. şimdi nasılsın canım durumun nasıl

canım benim üzülme lütfen allahımın izniyle inşallah sıkıca tutunur annesine bebişimiz dualarımz seninle:Saruboceq::Saruboceq: yat dinlen aya bile kalkma tatlım opuyorumnanaktan

dilaycımmm cnm benim geçmiş olsnnn çok dikkat ett kendine kalkmaa ayağaaa hiçç annenlerde veya kayınvalidenlerde kal bakıma ihtiyacın var bu ara çünküüü

papatya presnses gecmıs olsun sanada canım..allah hayırlısını versın...saglıkla gelsın bebısın senınde canım ınşallah..
dılayycım...ınşallah hayırlısı olsun..saglıkla gelsın bebişin kuycagına..
bu korkular çok fena..
keşke olmasa..

kızlar nırdesınız...
yanlız kalmısım burda ayol..
mıdem çok fena bak..kaçcam bende...
su salgın geçemedı burda...
sularımı degıstırsem acep...
sularda mı mıkrop var ne..
anlamadım..

çiçeem de gelmış burlara...çok ozledık çıçemm senı...öpuyorum kuşumm..

saolun kızlar okadar cok ıhtıyacım arkı dualarınıza ne olur bol bol dua edın benım ıcın cok ama cok ıhtıyacım var buna bu korkuyla yasamak cok zormus hersey dısardan cok kolay gorunuyomus ınsana hamıle kalıcam dogum zamanı gelıcek dogurucam kucagıma alıcam bebegımı dıye dusunurken neler neler gelıyomus ınsanın basına allah boyle olan herkese kolaylık versın ve bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu arada tostıyede cok uzuldum canım moralını yuksek tut allah sabır versın bı tanem

Dılayım canım Çok geÇmıŞ olsun tatlım allah bılıyo ya canım hıÇ kÖtÜ bıŞı olmayacak gıbıme gelıyo senle ılgılı saĞlıcakla bebıŞıne kavuŞucan canım moralını bozma

Bİrsen gıııııııııı Çokmu bulantın var saÇları ÇıkıyomuŞ ya bebİŞİn ondan olurmuŞ

he kızzz çokk beterim iki gündürrr gerçi benim bulantısız günüm yoktaaa iki gündürr böle acı acııı içim çıkıyo resmennn midem yanıyooo öfffffff anam böle geçmesin kimsenin hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…