- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.281
merhaba kızlar..topikiniz hayırlı olsun..
ya dünden beri moralim bozuk.6 haftalık hamileyim. dün kahverengi lekelenmem oldu. çok korktum. hemen doktorumu aradım yatıp dinlenmemi söyledi.
10 gün sonra randevum var ozamana kadar beklicem bakalım. Rabbim hayırlısını verin, bize şifa versin.dua edin bize..
umarım kötü birşey değildir. birsürü konu okudum bunun hakkında. iyice kafam bulandı. sizlerde de hamileiğinde bunu yaşayan varmı?
merhabalar kızlar dün sabah gittik akşam eve döndük ben iyiyim bebek alındı incelemeye gönderildi ankaraya sebebin ne oldugunu ögrenmek için
kürtaja gerek kalmadan ilaçla geldi herşey içim boşaldı tamamen
dr üzülmeyın dedi ilk gebeliklerın %30 unda düşük oluyor dedi
her gebelik birbirinden bagımsızdır dedi bir dahakındede böyle olacak diye bişey yok dedi
bebek öldüyse vardır bunun bir nedenı dedi ki genelde cocukta bir özür oldugu için böyle oluyor dedi
herşeyde vardır bir hayır ben iyiyim artık önümüze bakacagız
beni merak eden arkadaslara cok tşk ederim
sizden ricam da bu konu hakkında cok konuşmayalım konuşunca kötü oluyorum
gülşencim bende hepinizi çok özledim seviorum siizziii
tosticim şu an ki acını içten yaşıorum canım
ama sakın üstünü kapatma
acını yaşa
daha çabuk geçer
bide kürtajsız nasıl aldılar onu merak ettim
merhaba kızlar coooooooooooook moralım bozuk yıne kanamam oldu pazartesı gecesı kahverengı kahverengı ama batmıstım lavaboya gıttıgımde bıde cokkk geldı hastanede yattım dun cıktım haber verım dedım bebekte bısey yok dedıler rengı acılırsa kanamanın hemen gel dedı doktorum dusuk onleyıcı ıgne vurdular serum falan tektılar gozetım altında tuttular ama cok korkuyorum umarım bısey olmaz yaa sımdı yatıyorum yıne basa donduk
merhaba kızlar coooooooooooook moralım bozuk yıne kanamam oldu pazartesı gecesı kahverengı kahverengı ama batmıstım lavaboya gıttıgımde bıde cokkk geldı hastanede yattım dun cıktım haber verım dedım bebekte bısey yok dedıler rengı acılırsa kanamanın hemen gel dedı doktorum dusuk onleyıcı ıgne vurdular serum falan tektılar gozetım altında tuttular ama cok korkuyorum umarım bısey olmaz yaa sımdı yatıyorum yıne basa donduk
Bİrsen gıııııııııı Çokmu bulantın var saÇları ÇıkıyomuŞ ya bebİŞİn ondan olurmuŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?