Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

patikim takılma yazılanlara bende okudum bitane oda doğduktan sonra 1 yaşında kaybetmiş annesii hep hastaymış bebek çok acııı neler neler yazmış
rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini ve sağlıklı ömürler nasip etsin evlatlarımıza

evet cicegim kızlarda öyle dedi ama boş doktor bulamadım bende pazartesi gidecem... zaten ilk ultrosanla bakıyolarmış ya da alttan... bi akrabama sordum oyle dedi bana bakalım hayırlısı inşallah sorun yoktur canım

olabilir canım. bilmiyorumki. ama sanki o hiç gelmemiş gibi şimdi. ğstelik akıntı falanda yok kupkuru. oldu. 2 gündür adet olacakmış gibiydim öyle akıntı geliyordu hatta adet olduğumu sanıyordum ama bugün kupkuru. idrar yollarımı üşüttüğüm kesin canım ama bu neydi onu anlamadım. ilk defa oldu böyle bişey.

ne yapıyım bitanem dün adet oldum bu hafta doktora gitcektim ama boş doktor bulamadım pazartesiye alcam randavuyu canım olur dimi gec gitmiş olmamopuyorumnanaktan

canım haftaya geç olur keşke alabilseydin yaaa. ama yinede git canım. ama eşinle gidin tamammı canım

kız delüüü alttan bakmasına alışırsın benim eşim diyorki artık seni görmeyen kalmadı herhalde kaydirigubbakcemile3

pelinim
canım bişi olmasada hamile kalmadan gitmek gerekli testleri yaptırmak lazım

korkma sulatbın dediği gib ben mersini bıraktım adanaya açılmıştım
şimdi ankaraya doru yol alldım
düşün kuzu

patikcim aslında bana da yasaklandı bütün aile tarafından
kötü şeyler okuorum die
ama kaçamak filan gelirim

snede dinlen senin oğlan çok nazlı

annemler yanımda kızlar
annemle dışarı çıkcaz hepinizi öpüorum

sultanım bende cok gitmek istedim aradım ama şansıma bütün doktorlar dolu yer kalmamış... pazartesi eşimle gitcem canım... ay su alttan bakmasını hic istemıyorum inşallah bakmazeyvahedigeldismile

evet cicegim haklısın... görüşürüz bitanem kendine iyi bak cok öpüyorum seni özletme kendini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar sinirlerim çok bozuldu yaaa. adet oldum üzülmedim bi heyecanla randevu almak için hastaneyi aradım ama bugün 19 mayıs. ve benim yarın için randevu almam gerekiyordu yaaa. ne kadar şanssızım yaaa

merhaba kızlar coooooooooooook moralım bozuk yıne kanamam oldu pazartesı gecesı kahverengı kahverengı ama batmıstım lavaboya gıttıgımde bıde cokkk geldı hastanede yattım dun cıktım haber verım dedım bebekte bısey yok dedıler rengı acılırsa kanamanın hemen gel dedı doktorum dusuk onleyıcı ıgne vurdular serum falan tektılar gozetım altında tuttular ama cok korkuyorum umarım bısey olmaz yaa sımdı yatıyorum yıne basa donduk

Allah şifa versin dilay..
ya insan ne kadar aciz kalıyor değil mi? onun koruması Rabbimin elinde.sen bir şey yapamıyorsun. dün bende kahve rengi lekelenme görünce bütün moralim sıfırlandı. sonra dedimki Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir. o yardım eder. dua ettim bütün gece.. hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza versin Rabbim..şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…