- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.241
slm kızlar
öncelikle tosticim çok geçmiş olsun
sizlere asnilden haber getirdim
şu anda iyi kızlar
dualarınızı esirgemeyin
bi süre giremicek ama hepinize çok slm ı var
sultancığım hoşbuldum canımmmm iyiyimm çok şükür mide yanmalarım başladı benmya saçlarımı çıkıyo acaaabaa
evet canım öyle derler. kaşınır gibi olurmuş. ya birsen yazdığımı kimse okudumu bilmiyorum ama tekrar yazayım. dün hiiiç oturmadım gündüz. akşamda misafir geldi ourmadım yine. 12:30da gittiler. ben evi toparladım falan. sonra lavaboya gittim. çok açık pembe olduğu bile belli değil su gibi bişey değdi peçeteye ama rengi ışığa tutunca zorla görünüyor. sonra sildim iğne başı kadar donmuş kan geldi peçeteye. adet oldum sandım ama şimdiye kadar bişey yok. idrar yollarımı üşütmüşüm ayrıca idrarımda yanıyor yaaa. sabah ateşimi ölçtüm çok düşük çıktı. göğüslerimde şiş ama çok ağrı yok bişey değince acıyor. ne oldu anlayamadım yaaa
slm kızlar
öncelikle tosticim çok geçmiş olsun
sizlere asnilden haber getirdim
şu anda iyi kızlar
dualarınızı esirgemeyin
bi süre giremicek ama hepinize çok slm ı var
h.g çiçeeemmm
tostiye ilaç vermişler önce suyu gelmiş sonra bebek gelmiş hiç narkoz falan vermemişler
ay bitanemmm benimmm inşşşş düşündüğün yada olması istediğin gibi bişidir elifinde öle olmuştuyaaa günün ne zaman tatlım seninnn olmassa bu gece bi isdrar testi yapp görelim bakalım ne var ne yukkk
patikcim kıs vallaaaa bende çok çooooooooooooooooook ösledim
asnilde zor bi süreçte canım yaaa
bizim hamile kalmayla bitmioki canımızdan can gidio işte
az toparlancak
lütfen sende bol dua et
canım umudum kalmadı aslında ama işte yinede insan düşünüyor. keşke öyle olsa nasıl isterdim ama. adet günüm bugündü geçen ay sabah 5te gelmişti
pelinim cankuşum :)
bende ösledim bende
neler yapıosun datlum
evet cnmm allh yardımcınızz olsunnnn etmezmıyımm kızzz hep duamdasınızzz hepinizzz hepinizin yüzünü güldürsünnnn rabbimm bende kucağımda göreyım sağlıklı sıhhatlii sizde bana bunun için dua edinn ay akşam burda bişi okudum çok ağladım çok duygusaldıı 40 haftalık doğumda ölmüş bebeğiii o kadr güzel anlatmışkiii annesiii hiç bi sorun yokmuş hemdee bi gün önce kalp atışlarını dinlemişler doğum sırasında kordon dolanmış sıkıştırmış bebeğe kan gitmemişşş çok zor biişii :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?