- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.341
günaydın canım.
tosti buralardaydi şimdi...
gunaydın cnm nasılsın....
bebişimiz nasıll
teşekkür ederim nohutum fairlike sagolun atlatmaya calışıyorum ama cok zor alışamıyorum yokluguna bırden bire geldi birden bire gitti metanetli olmaya calışıyorum ama olmuyor
merak etme cnm acıyı veren rabbım sabrını da verıyor bı kaç haftaya iyice kendını toparlamış olacaksın emınım bundan sonrası için dua et tatlım rabbım hayırlısını versın herşeyin..
belkide problemlı dogacak bi bebekti kii genele öyle oluyormuşş unutma ki dogduktan onra hastane hastane dolaşmak hastalıgına çözüm bulamamak çok daha zor cnm hayırlısı buymuş deekki hep öyle düşün....bu geçici bi süreç inşallah desteklerımızle tez zamanda atlatıcasın merak etme cnm benımŞeniz
napiim ii olmaya çalişiorum..hiç işe gelip çalişasim gelmedi hiç.
hep yorgunum hep uykusuz..
bebişte iidir umuyorum..en son 20 gün önce filan görüştük :ecrin_bebek:
haziran 4 te yine görüşcez kismetse
sen nasilsin?kipirtilari hissetmeye başladin mi?
kızlarr günaydııınnnn...
valla 2 gün yoktum ama burnumda tüttünüz yahuuuu..
kızlar benimde geçmiş okumam lazım..
tekrar yazayım..
inş. canım 1 sene baklemiştim yavrumu mutluluk vermişti bize yoklugu cok zor herşeyını attım görünce dayanamıyorum bir daha ne zaman yakalayacagım bu mutlulugu rabbim nasip etsin hayırlısıyla inş.
ahh canım benım yaa hamılyken çalışmak daha zor tabiki bide sen halsiz geçiriyoun bu dönemı bellıkı neyse az kaldı cnm benım biraz daha sabırlı ol...agustosda çıkacaktın dimi yanlış hatırlamıyorum.....
kızz 20 gun oldumuu anammm zaman ne çabuk geçıyo yaa....
neyse ıkı haftanız kalmış cnm..bizime haftaya kontrolumuz bakalım hayırlısı herşeyinn..
evet cnm artık her gün mutlaka hissediyorum haraketlerını özellıkle yemek den sonra ve hareketsız kalınca..senınde o duyguları yaşamana çok az kaldı cnm
içini ferah tut sen canım bu dünyada nasibi varsa o naip den yararlanmaya başlayacagı gün bellidir zaten....o gun geldiginde sen onu istesende istemesendee o hayata merhaba diyecekk rabbim hayırlı evlat saglıklı evlat versın cnm...3 ay korunm süresi vermiş dr cnm bu süre içine kafanı dagıtacagın kurslara aktivitelere katılabılırsın..çok iyi gelecegınden eminim hem de bu süre çok çabuk geçmiş olur senın için
inş. canım 1 sene baklemiştim yavrumu mutluluk vermişti bize yoklugu cok zor herşeyını attım görünce dayanamıyorum bir daha ne zaman yakalayacagım bu mutlulugu rabbim nasip etsin hayırlısıyla inş.
kızz ne endişeleneceksın kuzumm daha çok erken zaten hissetmen içinnn....hayırlısı olsun tabıkı ama olummsuz düşünmee sakın...ewet ağustos sonu ayrilacam kismetse.
henüz hiçbişii hissetmiorum hatta bazen diorum endişelensemmi acaba die.
Rabbim herşeyin hayirlisini wersin inşallah hepimize..
henüz bunları konuşmadık doktorumla ne kadar ara verin diyecek ama sanırım bu doktor ara vermenize gerek yok diyecek bir arkadasımda gecen haftlarda kürtaj oldu korunmaya gerek yok demiş ama biz yınede 3 ay bekmeyı düşünüyüruz daha saglıklı gebelik için inş.
ayy alt üstü bi gün gelmedım nler olmuş yawwww....
tostıcım çok geçmiş olsun rabbım tekrarını yaşatmasın..benım de kurtaj oldugumda 2 tane agızdan 2 tane vvajınadan ılaç vermişlrdi 2 saat beklemıştım aç karnına kurtaj yapmışlardı bu yöntemle tekrar hamıle kalmak kolay oluyormuş hemde vajina hiç olumsuz etkılenmıyormuş...ama ben narkoz almıştım tek fark bu sanırım cnm....
dilayımm korkma tatlım bol bol uzan dinlen hamılelıgın başında benım ne kadar uzun süren kanamam oldugunu biliyosun şmdi maşallahımız var sende içini ferah tut...o dönemde en büyük lacım sizler olmuştunuz benımde şimdi sende bizi ilaç olarak kabul et e içini ferah tut sözlerimizi yabana atma..bide wc dışında kalkmamaya çalış tatlım.....
çiçegemmmm bebeemmm gelmişşşş...hoşgeldın kuzucummmm moralın çok iyi geldi bana ölee hissettim burdannnnnn...ya msn kalleşlik yaptı bana bi türlü dogru dürüst muhabbet edemekdıkkk nıysee artıkkk bırakma bizi özlüyoruzz çok senıııı...
patıkım...canım senın o 40 haftalık yazdıgın hikayeyı bende okudum cnm ve çok kötü olmuştum lütfen okumayalım böyle şeylerı bizi çok etkılıyo bellıkı..kendımıze okuyacak daha pozitif şeyler bulalım..mesela dogum hıkayelerini oku anneler bebişlerinin dogdukları ılk anı o kadar gze anlatıyokıı ınsan heycanlanıyooo...
bu arada annem e gıtcem demiştim ama gidemedim dün bizim evde bi cümbüş vardı annemler amcamın eşi çocuklar falan baya kalabalıktık kahvaltıya gelıp baya geç gittiler....evde degıldık bişiler hazırlıyıp parka gittik o nedenle hiç giremedim de:))
sultancım kırmızılar gelmış üzülme kuzucukkk nasıl olsa dr gitcektın kendını üzmenı gerektırecek bi olay yok ortadaaa.....kısa sürede çokk güzel sonuları paylaşıcaksı bizimleee...
pelın kuzummm keşke istanbula gelme imkanın olsaymış dr için......
serap özlemm eliff dilek güldecimm sizlerde iyisinizdir inşallahhhh
anam yoruldum yazmakdan beeehhhhkafamçokkarıştı
fatmaa kuşum nasılsın doğum günün nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?