Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar birikmiş 2 günün işlerini yetiştirmem lasım..
gelirim ama yine..
ayyyy nolur şu ateş tabloma biş diiinn

canım yaaa çoook sevindim. Allahım bozmasın inşallah. bak gördünmü iki kişi olunca iyi bi çift oluyorsunuz canım. Rabbim bozmasın inşallah canım yaa. bide bebekle güldürsün yüzünü. inşallah dediğin gibi olur canım yaaa. ilkinde tutsa keşke. nasıl istiyorum bi bilsen.

canım senin tabloda serapa benziyor gittikçe onunda içinden çıkamamıştık. önce yüksek gitmiş. sonra tekrar düşmüş ama sanki yumurtlama 16. gün olmuş. yarın belli olur ama tam olarak canım

bencede canım bundan güzel hediye olmaz. huzur yaaa. huzuuuuuuuuur en güzel hediye. Rabbim bozmasın. seneye eşinden güzel hediyeler bekliyoruz bu aradaaa

FatoŞ yÜkselmeye devam ederse yumrtlamıŞ olucan canım dıkkat et dÜŞÜcekmı Çıkacakmı ???????????? Sen deĞerlendırmeye baŞla gÜnlerını

günaydınn kızlarrrr ben çuk kötüyümm sabahı zor ettik akşamm çok istifra ettimmm hastanelikolcktık nerdeyse ama sabır ettim gitmedimm serum yımek istemıyomm ay azımdan burnumdann geldıı yaaa sabah sabah midenizi bulandırcam amaaa kusura kalmayınnn nohutçuğum demek misaifirlerin geldii haaa anammm bizde diyk bu annesine gittii oysa onlar sana baskın yapmışş valla cnm haklısın kötü şey okuyunca çok etkileniyo insann fatoşum sende hoşgelmişin şekerimmm hayırlı ugurlu olsn evinnn kız yeni evi kutladınızmı anladın sen onu :kedi: sultancığımm umarım sende randevu alırsında biran önce başlarsınız tedavıyee

bence bebişin saçları çıkmaya başladı o yapıyo seni bu kadar çok geçmiş olsun kuşum

sağolunnn kızlarrr ay serapım bilmimmm birkaç gündür iyiydim ama dünn gene çok şiddetli bastırdı valla ayy rabbim yardım etssinn elden başka bişi gelmıyo

sağolunnn kızlarrr ay serapım bilmimmm birkaç gündür iyiydim ama dünn gene çok şiddetli bastırdı valla ayy rabbim yardım etssinn elden başka bişi gelmıyo

doktor civanım ne diyo kızçem sana neden olarmış pekii benim arkidişin saç çıkıyo ondan demişti seninle aynı zamanlarda ondan dedüm ama bulantı hamişlikte iyi diyolar ama aşırı sendekide inş.en kısa zamanda geçer kuşum

ay kizlar kusura bakmain yazamiom işler youn azcik..
kanal d de doktorum güselmiş yine ewde olanlar açiversin tv yi :)

Ya kızlar acep doktoramı gıtsem adetın kendı kendıne geleceĞı yok gıbı sÖktÜrÜcÜ falan versın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…