- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.381
dilay öle maviş gözlüü bebişin olur inşş benim eşim mavi gözlü bakalım kime benzicekkk
Dİlay canım yat dİnlen kuŞum hİÇ İŞle gÜÇle uĞraŞma koÇİŞ sana baksın kuzum
doktor civanım ne diyo kızçem sana neden olarmış pekii benim arkidişin saç çıkıyo ondan demişti seninle aynı zamanlarda ondan dedüm ama bulantı hamişlikte iyi diyolar ama aşırı sendekide inş.en kısa zamanda geçer kuşum
Ya kızlar acep doktoramı gİtsem adetİn kendİ kendİne geleceĞİ yok gİbİ sÖktÜrÜcÜ falan versİn bana
doktorr geçmesi lazımdıı diyo bu kadr şiddetli yaşanmaz diyoo ben ilk aylardada komalık yattımyaa adam ilaç verıyo banamsıın demıyo serum yedikk o karda kışta hep vücut susuz kalmasın die normal bulantı 4 aya kadr sürermişşş ama benmkiii midemin hassaslığındann böle uzun sürüyo doğana kadr böle olckmışş normaldede midem çok hassastı üzülünce hemen istifra ederdim ben ağlayınca mideme vururduu bu aylarda ekşime yapmasıı normal dıyolar kursağı yanıyomuşş saçları çıkarken insanın kayınvalişde öle anlatıyoda benimki çok şiddetli geçıyoo anlıycan tedavısı de yukk doğurana kaa böle sabretmem lazımm
serap sen soğan kürünü yapmıyomuydun bu ayyy
anammm ben de 34 gun dıyorum 43 gun olmus serap kız baya gecmıs yapmayı dusunuyomusun test
yaptım ya kuşum ayın başında sonra adet oldum kürü bitiremedim bile adetten 10 gün sonra tekrar kanama oldu işte o ara kanamayı saymazsam 43 gün oluyo adet olmayalı
AYY KIZ BENDEDE AYNI BENDE HAMİŞ OLARSAM SENİN GİBİ OLURUM ALLAHIM YARDINCIN OLSUN KUŞUM akannehir
Şu ovÜlasyon testİ varya eÇen gÜn yaptım sİlİk Çİzgİ Çıktı anlamadım yumoŞ gÜnlerİmmİ geÇmedİ acep
KOAY GELSİN KUŞUM BENDE ÇOK YOĞUNUM ASLINDA:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?