Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

doktorr geçmesi lazımdıı diyo bu kadr şiddetli yaşanmaz diyoo ben ilk aylardada komalık yattımyaa adam ilaç verıyo banamsıın demıyo serum yedikk o karda kışta hep vücut susuz kalmasın die normal bulantı 4 aya kadr sürermişşş ama benmkiii midemin hassaslığındann böle uzun sürüyo doğana kadr böle olckmışş normaldede midem çok hassastı üzülünce hemen istifra ederdim ben ağlayınca mideme vururduu bu aylarda ekşime yapmasıı normal dıyolar kursağı yanıyomuşş saçları çıkarken insanın kayınvalişde öle anlatıyoda benimki çok şiddetli geçıyoo anlıycan tedavısı de yukk doğurana kaa böle sabretmem lazımm

AYY KIZ BENDEDE AYNI BENDE HAMİŞ OLARSAM SENİN GİBİ OLURUM ALLAHIM YARDINCIN OLSUN KUŞUM akannehir

Tablomu gÖrdÜnmÜ ona gÖre dıyolarkı c.tesı gÜnÜ adet gÜnÜn olması lazım 22 mayısta olmam lazımmıŞ bakalım olucammı yoksa dırek doktoramı gıtsem ne etsem acep

Şu ovÜlasyon testı varya eÇen gÜn yaptım sılık Çızgı Çıktı anlamadım yumoŞ gÜnlerımmı geÇmedı acep

ay çok zor bu düzenli adet olamamak yaaa ay bende çok çektimm haa doğumdan sonradaaa napçam bakalımm gene eskiye dönücezzz valla düzenli adet olanlar şükretsinlerr halinee çok büyük nitelikk heray zamanında gelmesi

Şu ovÜlasyon testİ varya eÇen gÜn yaptım sİlİk Çİzgİ Çıktı anlamadım yumoŞ gÜnlerİmmİ geÇmedİ acep

sen yapıyonmu onları düzenlii şaşkınn kızz bende iki kutu yapmıştımmm silik çıktı diyee çıkmadı sandıydımmm ama çalıştıydıkk düzenlii dimekki o zaman yumurtlama olmşş

valla serabım beklemek ıstedıgın kadar bekle ama yınede sen bılırsın sakın test yapmadan veya doktora gıtmeden hamıle olup olmadıgını netlestırmeden yanlıs bısey yapıp ılac sokturucu falan ıcme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…