- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.421
brokoli kabak bezelye yıycekmişiniz kızlarr hamile kalmak için
plastyik biberonn kullanmıycakmışıkk aventin cam biberonu varmı kızlar
brokoli kabak bezelye yıycekmişiniz kızlarr hamile kalmak için
sultanımmm ayy çok sevındım cnm hayırlısı olsn bakalımmm dualarım seninleee bidenemmm ay hayatım geçmiycek benimmm buu bulantıular o kesinleştii
yok gııııııııııııııııı hamiş değilimdir ben bu ay heç beklemeyommmmmmmm :umursamaz:zemuszemus hem heç belirtim yok adet olucam diyede belirti yok akıntımda azaldı hehehehehe bi cavık olmaz yanıııı
oldu bunlarda yiyemeyeceğim bişi yokk yemek olarakmı haşlayarakmı
randevuyu aldım cnaım yarın sabah 8:30da orda olacam kısmetse. başlıyoruz yaneee
kız yine sabitlenmiş bence bi doktora git canımsın yaa. bide ovülasyon testi hamileysened pozitif çıkıyormuş kız. belkimde hamilesin hıııı
kız tv mi var. anlat hadi çabuk ne anlatıyor merak ettim
olmazzz daha var tabloya görede boşuna yapmış olucam sultanım doktora gidecektim bugün randevusu doluymuş o yüzden gitmeycem bu haftada geçsin
olmazzz daha var tabloya görede boşuna yapmış olucam sultanım doktora gidecektim bugün randevusu doluymuş o yüzden gitmeycem bu haftada geçsin
kız hadi adet olda beraber başlayalım tedaviye yaaa. beraber öğreniriz hamile olduğumuzu bak pelünde başlıyor
yarinda olmazsan bi test aliver yaa günahami gircen sankim
gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....
CANIM Bİ TABLO YAPTIM ONA GÖRE HERKES C.TESİ ADET OLUCAN DEYOOO O YÜZDEN HAFTASONU OLMAZSAM YAPICAM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ey büyük rabbim:Saruboceq:
inşallah gebesindir canımmmm
ewde olsam ayrilmicam başindan da işyerinde izleyemiom :umursamaz:
neler anlatmiş adam neler gebelik ve gebe kalmakla ilgili...
AMİN KUŞUM TAKDİR ALLAHIMIN NASİBİMDE VARSA ARTIK olumunekankayizsmile:Saruboceq:
ya var ya tv yok bi halt yok burda. kaçırıyorum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?