Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

brokoli kabak bezelye yıycekmişiniz kızlarr hamile kalmak için

bak ben bezelyeyi çoook yedim. ama olmadı. brokoliyi bugünlerde yedim olmadı. kabak yememmmm

sultanımmm ayy çok sevındım cnm hayırlısı olsn bakalımmm dualarım seninleee bidenemmm ay hayatım geçmiycek benimmm buu bulantıular o kesinleştii

Allah razı olsun canım yaaa. bundan 26 gün sonra bende hamileyim diyecekmiyim acaba yaaa. içimde bi heyecan var anlatamam

anam sen bi test yap yaaa. hadiiiii bak böyle beklemeyle ollllmazzz

olmazzz daha var tabloya görede boşuna yapmış olucam sultanım doktora gidecektim bugün randevusu doluymuş o yüzden gitmeycem bu haftada geçsin

oldu bunlarda yiyemeyeceğim bişi yokk yemek olarakmı haşlayarakmı

onu sülemediii sen nasıl istersen öle yee kuşumm ayyy evet camlar risklii birazz napalım çocuğa bişi olmasında alıcazzz onaa çalışmaya başldık zatennn çarşıya çıktımı eskiden kkendime bakardım anam şimdi ilk ona bakıyom ne alabilirm die

ewde olsam ayrilmicam başindan da işyerinde izleyemiom :umursamaz:
neler anlatmiş adam neler gebelik ve gebe kalmakla ilgili...

gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....

ben bunlarin hepsini çokça yerim her zaman..
demekki ondanmi hamiş oldum hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…