- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.401
yaa akıntı var kasık ağrılarıda var..KuŞum daha aynı seyİrlerde kasık aĞrın varmı bakemm akıntın ne durumda
canım yaaa çoook sevindim. Allahım bozmasın inşallah. bak gördünmü iki kişi olunca iyi bi çift oluyorsunuz canım. Rabbim bozmasın inşallah canım yaa. bide bebekle güldürsün yüzünü. inşallah dediğin gibi olur canım yaaa. ilkinde tutsa keşke. nasıl istiyorum bi bilsen.
canım senin tabloda serapa benziyor gittikçe onunda içinden çıkamamıştık. önce yüksek gitmiş. sonra tekrar düşmüş ama sanki yumurtlama 16. gün olmuş. yarın belli olur ama tam olarak canım
hi hiii he bu sene bölegitttii gelecek sene isterik gaayrııııbencede canım bundan güzel hediye olmaz. huzur yaaa. huzuuuuuuuuur en güzel hediye. Rabbim bozmasın. seneye eşinden güzel hediyeler bekliyoruz bu aradaaa
ayy umarım üskelmeye başlar ..FatoŞ yÜkselmeye devam ederse yumrtlamıŞ olucan canım dİkkat et dÜŞÜcekmİ Çıkacakmı ???????????? Sen deĞerlendİrmeye baŞla gÜnlerİnİ
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:günaydınn kızlarrrr ben çuk kötüyümm sabahı zor ettik akşamm çok istifra ettimmm hastanelikolcktık nerdeyse ama sabır ettim gitmedimm serum yımek istemıyomm ay azımdan burnumdann geldıı yaaa sabah sabah midenizi bulandırcam amaaa kusura kalmayınnn nohutçuğum demek misaifirlerin geldii haaa anammm bizde diyk bu annesine gittii oysa onlar sana baskın yapmışş valla cnm haklısın kötü şey okuyunca çok etkileniyo insann fatoşum sende hoşgelmişin şekerimmm hayırlı ugurlu olsn evinnn kız yeni evi kutladınızmı anladın sen onu :kedi: sultancığımm umarım sende randevu alırsında biran önce başlarsınız tedavıyee
günaydın kızlar
serap ancum test yapsene
valla serabım beklemek ıstedıgın kadar bekle ama yınede sen bılırsın sakın test yapmadan veya doktora gıtmeden hamıle olup olmadıgını netlestırmeden yanlıs bısey yapıp ılac sokturucu falan ıcme
sen yapıyonmu onları düzenlii şaşkınn kızz bende iki kutu yapmıştımmm silik çıktı diyee çıkmadı sandıydımmm ama çalıştıydıkk düzenlii dimekki o zaman yumurtlama olmşş
dınlemıyo valla aysegulum ınat bu kız anam ınat
günaydın kızlar
serap ancum test yapsene
serap onları canın istediği zaman değilll bizim gibi adeti düzensiz olanlar uzun süre yapması lazımm
günaydınn kızlarrrr ben çuk kötüyümm sabahı zor ettik akşamm çok istifra ettimmm hastanelikolcktık nerdeyse ama sabır ettim gitmedimm serum yımek istemıyomm ay azımdan burnumdann geldıı yaaa sabah sabah midenizi bulandırcam amaaa kusura kalmayınnn nohutçuğum demek misaifirlerin geldii haaa anammm bizde diyk bu annesine gittii oysa onlar sana baskın yapmışş valla cnm haklısın kötü şey okuyunca çok etkileniyo insann fatoşum sende hoşgelmişin şekerimmm hayırlı ugurlu olsn evinnn kız yeni evi kutladınızmı anladın sen onu :kedi: sultancığımm umarım sende randevu alırsında biran önce başlarsınız tedavıyee
kız yine sabitlenmiş bence bi doktora git canımsın yaa. bide ovülasyon testi hamileysened pozitif çıkıyormuş kız. belkimde hamilesin hııııhttp://www.fertilityfriend.com/home/2e3071
SULTANIM BAKSANA TABLOYA ÇIKMIYO ADET OLSAM Bİ RAHATLIYCAM SIKILDIM TABLODAN zemuszemus
ay ben sabahtan beri ewde olanlar kanal d yi açsin diom ama nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?