Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın dilay günaydın çiçek dilaycım nasılsıl oldun canım kanaman kesildi mi canım
çiçek sen nasılsın canım msn acık benım dün geldim sen yoktun canım gel istersen msn ye acık konuşacak

KuŞum daha aynı seyİrlerde kasık aĞrın varmı bakemm akıntın ne durumda
yaa akıntı var kasık ağrılarıda var..
çok saçma olucak belki ama göğüslerim acaip ağrıo...

aminnn canımmm ayyy bu ay olsa tamamen mucize olur yaaa..
bencede canım bundan güzel hediye olmaz. huzur yaaa. huzuuuuuuuuur en güzel hediye. Rabbim bozmasın. seneye eşinden güzel hediyeler bekliyoruz bu aradaaa
hi hiii he bu sene bölegitttii gelecek sene isterik gaayrıııı

FatoŞ yÜkselmeye devam ederse yumrtlamıŞ olucan canım dİkkat et dÜŞÜcekmİ Çıkacakmı ???????????? Sen deĞerlendİrmeye baŞla gÜnlerİnİ
ayy umarım üskelmeye başlar ..
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
anladın sen onu
:lepi::lepi::lepi:
günaydın kızlar

serap ancum test yapsene

günaydın canummm

slmmm kızlar hemen doktorumu kanal d yi acın hamile kalmak için dr gürkan kubilaydı sanırım tarif vericekmişşş

yok kız yapmam öyle şeylerr ben doktora gitmeden ilaç içemem ben

sen yapıyonmu onları düzenlii şaşkınn kızz bende iki kutu yapmıştımmm silik çıktı diyee çıkmadı sandıydımmm ama çalıştıydıkk düzenlii dimekki o zaman yumurtlama olmşş

yok kız bu ay yapıcamda merkatan aldım hep silik çizgi çıkmıştı çalıştık o ara az buçuk ama geçen gün de silik çıktı anlamadım

dınlemıyo valla aysegulum ınat bu kız anam ınat

yok kız olsa tükan senin

serap onları canın istediği zaman değilll bizim gibi adeti düzensiz olanlar uzun süre yapması lazımm

evet canım ben becerebilcemmi diye yaptım elif dedi banada canım yap diye ondan alıcaktım onun öncesinde bi yapayım dedim :lepi: preseed markamı ne ondan almak lazım işte

randevuyu aldım cnaım yarın sabah 8:30da orda olacam kısmetse. başlıyoruz yaneee

http://www.fertilityfriend.com/home/2e3071
SULTANIM BAKSANA TABLOYA ÇIKMIYO ADET OLSAM Bİ RAHATLIYCAM SIKILDIM TABLODAN zemuszemus
kız yine sabitlenmiş bence bi doktora git canımsın yaa. bide ovülasyon testi hamileysened pozitif çıkıyormuş kız. belkimde hamilesin hıııı

ay ben sabahtan beri ewde olanlar kanal d yi açsin diom ama nerdeeeee

kız tv mi var. anlat hadi çabuk ne anlatıyor merak ettim

sultanımmm ayy çok sevındım cnm hayırlısı olsn bakalımmm dualarım seninleee bidenemmm ay hayatım geçmiycek benimmm buu bulantıular o kesinleştii

yok gııııııııııııııııı hamiş değilimdir ben bu ay heç beklemeyommmmmmmm :umursamaz:zemuszemus hem heç belirtim yok adet olucam diyede belirti yok akıntımda azaldı hehehehehe bi cavık olmaz yanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…