Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy kızlar valla hepiniz birbirnizden güzelsiniz...
bende en kısa zamanda eklim bi iki resim..
tabi beni merak ediosanız:))

annenler yakın mı tatlım....

ayrıca abla olmak kolaymı benım kardeşlerım de dahabaşka dertlerle gelıyo bana abla şu bana teklıf ettı sen ne dersın falan fılann..
çok zor abla olmak gerçekten yaa ama çok da guzellkaydirigubbakcemile3

saka bı yanada hepımızın mutlulugunu bozmasın yuce rabbım nazarlardan korusun hepımızı

kız nohut senın bebegınde cınsıyetı bellı olsunda ben senın bebesede patik yelek falan orım gonderıyım inş. allah nasıp ederse

kız nohut senın bebegınde cınsıyetı bellı olsunda ben senın bebesede patik yelek falan orım gonderıyım inş. allah nasıp ederse

ayyy dılayyy kıss yemın ederım o kadar mutlu ettın kı benıı düşünmen bıle yeter bebegımm yaa valla çok mutlu oldumm canım benımm....kızz kızardımm ınankıııı...canım yaaa düşünmen bıle yettı ınann:kedi:

evet karar verdım burdakı hamıslerımızın hepsıne cınsıyetlerı bellı oldugunda bebıslerının patık yelek daha baska seyler falan orup gondercem allah nasıp ederse hade bakalım hayırlısı :hulya:alkisalkisalkis

bende isterim bende isterimlülülülülülü
ne guzel dusunmussun tatlim ya
nohutlupilavimin bebegi bir dogsun onu hediyelere bogucazZ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…