Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benım cıddıyım valla allah nasıp etsın sen saglıcakla kucagına al yeterkı bebısını topıgımızdekı butun hamıslerımız ben sıze hersey yaparım vALLA

canım benım cıddıyım valla allah nasıp etsın sen saglıcakla kucagına al yeterkı bebısını topıgımızdekı butun hamıslerımız ben sıze hersey yaparım vALLA

canım yaaa.....valla çok duygulandım kızz zaten hamışlıgın verdıgı bı duygu patlaması var...
rabbim sizlerede versın bende herşeyı yapmaya hazırım valla dunya malı bunlarr paylaşmak kadar guzel şey varmı.......keşke hepımızın lınden daha çok şey geebılse....ayyyyyŞeniz

evet canım yakınlar otobüse atlayıp gidiorum yanlarına...

hoşbulduk canım nasılsın

iim bitanem yaa..
hastayım ben valla şimdide ateşim çıktı yaa...

ben cördümm senııı çok datlusunn ayrıca bölee nasıl dessem ögretmen gıbı bı havan var bebemm..

kıss bilionmu hep örrtmen olmak istedim..
ayy nası oturuo içime anlatamam...
ama olucam..evlendik deyüü eğitim hayatımzıı bırakmıok yaniii...

ay sizleri tanidigim için çok sanslyım ınanın yaaa:)

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

dılayyy bende çok meraklıyım ama çok ıyı bılmıyom örgu örmeyı keşke ögretme ımkanın olsa bana yaa şapka atkı falan yapabılıyorum da yelek falan yapamıyom kesım yererınde falan şaşırıyom hep....

bende isterim bende isterimlülülülülülü
ne guzel dusunmussun tatlim ya
nohutlupilavimin bebegi bir dogsun onu hediyelere bogucazZ:)

ayy inşallah bitanem yaaa..
bende burdaki dostluğumuz hiç bitmesin istiorumm..
hediyeleşelimde...
ben çok severim hediye alıp vermeyi....

canım sen ıyıce kötu olmuşsunnn eve gıdınce bı guzel dınlenn yarın da annen sana bı guzel baksınn hafta sonunu ıyı degerlendır ve ıyıleşmeye çalış babammm bol bol meyve ye c vıtamını al kuzuuu...
evet canım evlılık engel degıl eşin msade ettıkden sonra neden olmasın dımı ama....

kıs ne güzel dion babam diiinn..
vay topragım benim..
gel öpem seni...olumunekankayizsmile
canım valla eşim kendide aynı çaba içerisinde bu sene öss ye giricek..
sonrada ikimizde kpssye girek diok..
bi deneyek şansımızı nolarki...

iyi aksamlar hayırlı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim 8 haftalık ama bebegimin kalp atışını duyamadık dua edin 1 hafta sonra duyalım yoksa kurtaj dedi dr hayırlısı insllh hakkımızda...

ben yaparım kusum sana hem desınkı seneler sonra catlak bı dılay teyzen vardı o yaptı dıye hatıra kalır canı benım bunlar onemsız seyler onlara kafanı yorma yeterkı bebegınde sende hayırlısıyla saglıklı kurtulun hem burdan sana nasıl ogretıyım ben bursada sen iistanbulda

ahh canımm benim allah korusun..
suus bakem..
bol bol dua et nolur bitanem..
bebeğinin o güzel yüreğinin pıt pıtlarını duyarsın inşalalh canım..
ama ağlamak üzülmek yok...
pozitif ol emi..
bolcada dua et nolur...
valla rabbimizden başka kimsemiz yok...

ahh canım yaaa ne dıyımm şimdiden ellerıne saglıkk...benım elımden örgu gelmez ama bnde kendı çapımda gerı kalmam merak etme kuzummm:) canım yaaa
bende isterim bende isterimlülülülülülü
ne guzel dusunmussun tatlim ya
nohutlupilavimin bebegi bir dogsun onu hediyelere bogucazZ:)
ahh kuzum ınanın boyle söylemenız bıle bana yetıyo ınanın çok utanıyorum yaa:)
ayy inşallah bitanem yaaa..
bende burdaki dostluğumuz hiç bitmesin istiorumm..
hediyeleşelimde...
ben çok severim hediye alıp vermeyi....

evet canım bende devam ettırmek ısterım ama nas-zar boncugu takcam dur
ben hedıye vermeyı çok severım ama alınca çok utanıyorum yaaa böyle abuk bı huyum var bı eşimden hedıye alınca utanmıyommmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hedıyelesmeyı bende sevıyorum hem bırbırımızden hatıra olur unutmayız bırbırımızı cokta ii olur

uzulme canim sen uzulursen bebeginde sana tutunamaz
pozitif dusun pozitif olsun
sen gel bizim aramiza katil burasi cok pozitif bir topik

kızlar benim herüf geldi...
ayy eve hem gitmek istiom hem gitmek istemiom bi tuhafıım..
yine o suratsız kaynanayla kayınbabanın suratlarını çekicem..
üfff nolur dua edinde kızlar bende kendi evime çıkım biran önce yaaa....

hediyeler sana degil kiz ne bosuna utaniyosunlülülülülülü
bebisinin hediyeleri olcak onlar buyunce annesi anlatcak ona kk teyzelerinden diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…