- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.941
ayyy dılayyy kıss yemın ederım o kadar mutlu ettın kı benıı düşünmen bıle yeter bebegımm yaa valla çok mutlu oldumm canım benımm....kızz kızardımm ınankıııı...canım yaaa düşünmen bıle yettı ınann:kedi:
canım benım cıddıyım valla allah nasıp etsın sen saglıcakla kucagına al yeterkı bebısını topıgımızdekı butun hamıslerımız ben sıze hersey yaparım vALLA
annenler yakın mı tatlım....
ayrıca abla olmak kolaymı benım kardeşlerım de dahabaşka dertlerle gelıyo bana abla şu bana teklıf ettı sen ne dersın falan fılann..
çok zor abla olmak gerçekten yaa ama çok da guzellkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım nasılsın
ben cördümm senııı çok datlusunn ayrıca bölee nasıl dessem ögretmen gıbı bı havan var bebemm..
ay sizleri tanidigim için çok sanslyım ınanın yaaa:)
bende isterim bende isterimlülülülülülü
ne guzel dusunmussun tatlim ya
nohutlupilavimin bebegi bir dogsun onu hediyelere bogucazZ:)
evet canım yakınlar otobüse atlayıp gidiorum yanlarına...
iim bitanem yaa..
hastayım ben valla şimdide ateşim çıktı yaa...
kıss bilionmu hep örrtmen olmak istedim..
ayy nası oturuo içime anlatamam...
ama olucam..evlendik deyüü eğitim hayatımzıı bırakmıok yaniii...
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım sen ıyıce kötu olmuşsunnn eve gıdınce bı guzel dınlenn yarın da annen sana bı guzel baksınn hafta sonunu ıyı degerlendır ve ıyıleşmeye çalış babammm bol bol meyve ye c vıtamını al kuzuuu...
evet canım evlılık engel degıl eşin msade ettıkden sonra neden olmasın dımı ama....
iyi aksamlar hayırlı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim 8 haftalık ama bebegimin kalp atışını duyamadık dua edin 1 hafta sonra duyalım yoksa kurtaj dedi dr hayırlısı insllh hakkımızda...
ahh canım yaaa ne dıyımm şimdiden ellerıne saglıkk...benım elımden örgu gelmez ama bnde kendı çapımda gerı kalmam merak etme kuzummm:) canım yaaaevet karar verdım burdakı hamıslerımızın hepsıne cınsıyetlerı bellı oldugunda bebıslerının patık yelek daha baska seyler falan orup gondercem allah nasıp ederse hade bakalım hayırlısı :hulya:alkisalkisalkis
ahh kuzum ınanın boyle söylemenız bıle bana yetıyo ınanın çok utanıyorum yaa:)bende isterim bende isterimlülülülülülü
ne guzel dusunmussun tatlim ya
nohutlupilavimin bebegi bir dogsun onu hediyelere bogucazZ:)
ayy inşallah bitanem yaaa..
bende burdaki dostluğumuz hiç bitmesin istiorumm..
hediyeleşelimde...
ben çok severim hediye alıp vermeyi....
kızçelerim bende koyarım resimlerimi...
bu gudubet garı kimmiş görürsünüz...
iyi aksamlar hayırlı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim 8 haftalık ama bebegimin kalp atışını duyamadık dua edin 1 hafta sonra duyalım yoksa kurtaj dedi dr hayırlısı insllh hakkımızda...
ahh canım yaaa ne dıyımm şimdiden ellerıne saglıkk...benım elımden örgu gelmez ama bnde kendı çapımda gerı kalmam merak etme kuzummm:) canım yaaa
ahh kuzum ınanın boyle söylemenız bıle bana yetıyo ınanın çok utanıyorum yaa:)
evet canım bende devam ettırmek ısterım ama nas-zar boncugu takcam dur
ben hedıye vermeyı çok severım ama alınca çok utanıyorum yaaa böyle abuk bı huyum var bı eşimden hedıye alınca utanmıyommmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?