- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.961
allahkabul etsın şimdiden bebemmm:Saruboceq:
kızz bebemm yazmak ıstedım benkaydirigubbakcemile3 ohh ne guzel olur kuzum yaaa..kıs ne güzel dion babam diiinn..
vay topragım benim..
gel öpem seni...olumunekankayizsmile
canım valla eşim kendide aynı çaba içerisinde bu sene öss ye giricek..
sonrada ikimizde kpssye girek diok..
bi deneyek şansımızı nolarki...
ahh canım sakın stres sıkıntı yapma tamam mı ınşallah duyarsın ama sana tavsıyem şu başka bı dr gıdıp tekrar baktır...çünkü allah korusun gerçeklerde acı ama eger kalbı durmuşsa içinde durdugu her gun sana çok buyuk zarar tabı ınşallah böye degıldır canım..aynı şeylerı yaşadım o nedenle söyluyorum tatlım....nolur yanlış anlama olurmuuu dualarım senınlee:Saruboceq:iyi aksamlar hayırlı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim 8 haftalık ama bebegimin kalp atışını duyamadık dua edin 1 hafta sonra duyalım yoksa kurtaj dedi dr hayırlısı insllh hakkımızda...
kızz ınanmayın bunaaaananiknanikkızçelerim bende koyarım resimlerimi...
bu gudubet garı kimmiş görürsünüz...
ben yaparım kusum sana hem desınkı seneler sonra catlak bı dılay teyzen vardı o yaptı dıye hatıra kalır canı benım bunlar onemsız seyler onlara kafanı yorma yeterkı bebegınde sende hayırlısıyla saglıklı kurtulun hem burdan sana nasıl ogretıyım ben bursada sen iistanbulda
ahh canımm benim allah korusun..
suus bakem..
bol bol dua et nolur bitanem..
bebeğinin o güzel yüreğinin pıt pıtlarını duyarsın inşalalh canım..
ama ağlamak üzülmek yok...
pozitif ol emi..
bolcada dua et nolur...
valla rabbimizden başka kimsemiz yok...
uzulme canim sen uzulursen bebeginde sana tutunamaz
pozitif dusun pozitif olsun
sen gel bizim aramiza katil burasi cok pozitif bir topik
kızlar benim herüf geldi...
ayy eve hem gitmek istiom hem gitmek istemiom bi tuhafıım..
yine o suratsız kaynanayla kayınbabanın suratlarını çekicem..
üfff nolur dua edinde kızlar bende kendi evime çıkım biran önce yaaa....
kızz bebemm yazmak ıstedım benkaydirigubbakcemile3 ohh ne guzel olur kuzum yaaa..
memur olursunuzzz
ah canim benim ben kacirdim oralarini galiba sen kayinvalidenlerlemi yasiyosun tatlim?
hele bide anlasamiyosaniz ne kadar zordur
sen yinede gormezden gel onlari kulaklarinida tika hic bisey duyma
soylemesi kolay desene gel de yap
rabbim en kisa zamanda bir ev nasip etsin size
kızlar benimle arkadaş olmak istemıyosun galiba isolde ve dilay
evet canım yaaa guze olurr valla.....hedıyelesmeyı bende sevıyorum hem bırbırımızden hatıra olur unutmayız bırbırımızı cokta ii olur
hoş geldınn kuzuu rabbım kabul etsın ınşallah...geldim kızlar
haklısın canım bız sadece dua edelım olurmu....inşllh canım tesekkur ederim rabbim herşeyin en güzelini bilir bizim içinn
tamam bebemm sana duac etmeye devamm kuzuu ınşallah bır an önce kendı evıne kavuuşursun datlummmkızlar benim herüf geldi...
ayy eve hem gitmek istiom hem gitmek istemiom bi tuhafıım..
yine o suratsız kaynanayla kayınbabanın suratlarını çekicem..
üfff nolur dua edinde kızlar bende kendi evime çıkım biran önce yaaa....
:roflol:bende üstüme alınıyom işte :) tabıkı anlatırım küçülseler bıle saklarımm ıkıncıye üçüncüye :roflol:ben çostum valla bu gidişle dokuzda dogururummaklinialirimsmilehediyeler sana degil kiz ne bosuna utaniyosunlülülülülülü
bebisinin hediyeleri olcak onlar buyunce annesi anlatcak ona kk teyzelerinden diye:)
tamam bebemm akşam eklerımnohutlu duadaki niyetler bölümüne ''kendine ait huzurlu bievi olsun istiyor''diyede eklermsn yaaa.....
ay ölemi yazdın canım yaaa..
sağır duymaz uydurur dicem kör görmez uydurur olmuş benimkisi...
:roflol:
kızz bebemm yazmak ıstedım benkaydirigubbakcemile3 ohh ne guzel olur kuzum yaaa..
memur olursunuzzz
ahh canım sakın stres sıkıntı yapma tamam mı ınşallah duyarsın ama sana tavsıyem şu başka bı dr gıdıp tekrar baktır...çünkü allah korusun gerçeklerde acı ama eger kalbı durmuşsa içinde durdugu her gun sana çok buyuk zarar tabı ınşallah böye degıldır canım..aynı şeylerı yaşadım o nedenle söyluyorum tatlım....nolur yanlış anlama olurmuuu dualarım senınlee:Saruboceq:
kızz ınanmayın bunaaaananiknanik
ah canım ço sagol bebegım yaaa....evet işte diyom ya keşke ımkan olsa çok meraklıyım çünkü......biras da kıtım gerçii benımle ugraşamazsın kızzz yeterrrrr dıyıp ıpı boynuma dolar bogarsın benııııkaydirigubbakcemile3beceremem yanıı çok soraımm.. bıde canım bılıyosun dımı bu sıtede de örgu yapıp satanlar var ayrı bı topıc var bunun iin örgu bölümünde belkı ışıne yarayabılır tatlım...
görüşürüz canmm kolay gelsınnn:ecrin_bebek:kizlar ben cikmak zorundayim matkete gitmem gerek
esim kapida bekliyo ben laf yetistiriyorum
kizdirmadan kacayim ben
hepinizi ayri ayri optum
sonracik gorusuruz
hmmm bellı zatenn kısss.....ezdırmede zaten bebemmm kımse senden önmlı deel....zemuszemusahh canım sorma sorma..
anlaşamama diilde içten içe bi gıcıklık var her iki taraftada..
sahte yüzlerimizi takıoz yani birarada..
üff katlanmak zorundayım yaaa..
napım..
ama hiç ezdirmem kendimi onlara..
vur başına al ekmeğini dilim yani..
hoş öle oldugum için sevmezler pek beni....
kızlar benimle arkadaş olmak istemıyosun galiba isolde ve dilay
amıncanım hayırlısı olsun ınşallah canım tabıı...baska dr gıdecem dr 1 hafat bekleyelim dedi geç döllenme olabilme ihtimalinden oda binde birmiş boş kese olarak bebek yok kalp atışıda yok dedi hayırlısı artık hakkımızda..
ayy kızlar bende kopamıom emme artıkın çıkmam lasım..
hepinizi öpüorum...
allaha emanet olun güzel kardeşlerim....
canım yaa gonderdım kusura bakma gormemısım az once ozur dılerım valla
önemli degil canım kabul ettim zaten şimdi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?