Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızz bebemm yazmak ıstedım benkaydirigubbakcemile3 ohh ne guzel olur kuzum yaaa..
memur olursunuzzz
ahh canım sakın stres sıkıntı yapma tamam mı ınşallah duyarsın ama sana tavsıyem şu başka bı dr gıdıp tekrar baktır...çünkü allah korusun gerçeklerde acı ama eger kalbı durmuşsa içinde durdugu her gun sana çok buyuk zarar tabı ınşallah böye degıldır canım..aynı şeylerı yaşadım o nedenle söyluyorum tatlım....nolur yanlış anlama olurmuuu dualarım senınlee:Saruboceq:
kızçelerim bende koyarım resimlerimi...
bu gudubet garı kimmiş görürsünüz...
kızz ınanmayın bunaaaananiknanik

ah canım ço sagol bebegım yaaa....evet işte diyom ya keşke ımkan olsa çok meraklıyım çünkü......biras da kıtım gerçii benımle ugraşamazsın kızzz yeterrrrr dıyıp ıpı boynuma dolar bogarsın benııııkaydirigubbakcemile3beceremem yanıı çok soraımm.. bıde canım bılıyosun dımı bu sıtede de örgu yapıp satanlar var ayrı bı topıc var bunun iin örgu bölümünde belkı ışıne yarayabılır tatlım...

nohutlu duadaki niyetler bölümüne ''kendine ait huzurlu bievi olsun istiyor''diyede eklermsn yaaa.....

uzulme canim sen uzulursen bebeginde sana tutunamaz
pozitif dusun pozitif olsun
sen gel bizim aramiza katil burasi cok pozitif bir topik

evt güzel ortam bende yeni keşfettim aranıza tabikide katılırımm canıma.s

ah canim benim ben kacirdim oralarini galiba sen kayinvalidenlerlemi yasiyosun tatlim?
hele bide anlasamiyosaniz ne kadar zordur
sen yinede gormezden gel onlari kulaklarinida tika hic bisey duyma
soylemesi kolay desene gel de yap
rabbim en kisa zamanda bir ev nasip etsin size

kizlar ben cikmak zorundayim matkete gitmem gerek
esim kapida bekliyo ben laf yetistiriyorum
kizdirmadan kacayim ben
hepinizi ayri ayri optum
sonracik gorusuruz

ahh canım sorma sorma..
anlaşamama diilde içten içe bi gıcıklık var her iki taraftada..
sahte yüzlerimizi takıoz yani birarada..
üff katlanmak zorundayım yaaa..
napım..
ama hiç ezdirmem kendimi onlara..
vur başına al ekmeğini dilim yani..
hoş öle oldugum için sevmezler pek beni....

hedıyelesmeyı bende sevıyorum hem bırbırımızden hatıra olur unutmayız bırbırımızı cokta ii olur
evet canım yaaa guze olurr valla.....
hoş geldınn kuzuu rabbım kabul etsın ınşallah...
inşllh canım tesekkur ederim rabbim herşeyin en güzelini bilir bizim içinn
haklısın canım bız sadece dua edelım olurmu....
tamam bebemm sana duac etmeye devamm kuzuu ınşallah bır an önce kendı evıne kavuuşursun datlummm
hediyeler sana degil kiz ne bosuna utaniyosunlülülülülülü
bebisinin hediyeleri olcak onlar buyunce annesi anlatcak ona kk teyzelerinden diye:)
:roflol:bende üstüme alınıyom işte :) tabıkı anlatırım küçülseler bıle saklarımm ıkıncıye üçüncüye :roflol:ben çostum valla bu gidişle dokuzda dogururummaklinialirimsmile
nohutlu duadaki niyetler bölümüne ''kendine ait huzurlu bievi olsun istiyor''diyede eklermsn yaaa.....
tamam bebemm akşam eklerım
ay ölemi yazdın canım yaaa..
sağır duymaz uydurur dicem kör görmez uydurur olmuş benimkisi...
:roflol:

yok kızz bebemm yazmışımm ama bebemm yazmak ıstemıştımm hata bende yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

baska dr gıdecem dr 1 hafat bekleyelim dedi geç döllenme olabilme ihtimalinden oda binde birmiş boş kese olarak bebek yok kalp atışıda yok dedi hayırlısı artık hakkımızda..

ayy kızlar bende kopamıom emme artıkın çıkmam lasım..
hepinizi öpüorum...
allaha emanet olun güzel kardeşlerim....

kizlar ben cikmak zorundayim matkete gitmem gerek
esim kapida bekliyo ben laf yetistiriyorum
kizdirmadan kacayim ben
hepinizi ayri ayri optum
sonracik gorusuruz
görüşürüz canmm kolay gelsınnn:ecrin_bebek:
hmmm bellı zatenn kısss.....ezdırmede zaten bebemmm kımse senden önmlı deel....zemuszemus

baska dr gıdecem dr 1 hafat bekleyelim dedi geç döllenme olabilme ihtimalinden oda binde birmiş boş kese olarak bebek yok kalp atışıda yok dedi hayırlısı artık hakkımızda..
amıncanım hayırlısı olsun ınşallah canım tabıı...
ayy kızlar bende kopamıom emme artıkın çıkmam lasım..
hepinizi öpüorum...
allaha emanet olun güzel kardeşlerim....

tamam kuzu hadı ıyı tatıller ıyı dınlen tamam mııı öpüyomm çokkkkkŞeniz

arkadaşlar hepinize iyi aksamlar muhabbet guzel ama benim eve gitmem gerek mesai bitti tanıştıgımıza memnun oldum allaha emanet...dualarınızı beklıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…