Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kız valla inanmıcaksnz ama kendim için aldım valahhh

iyi yapmışsın bebemmm...senın yerınde olsam iç gıcırtıcı gecelklerdende alırım..ben çok almıştım hepsnıde sık kullandım valla..bi kaçtanesi hala oluyo göbüşüm zor sıgıyo içine gerçi ama:CüvCüv:

ya sormayın bende almadım bişey 10 gündür aynı kıyfetle geziyorum .yıka yıka giy. alıcam artık bişiler bende bakim lcw ya o zaman

dalinin bebeler için olanı var ondan aldım..
annişler sizde bebişlerinize alın bol bol köpürtün yavrucaklarımızı..
ben niye bebe aldım bilmiom emmeee..
benim bu bebe kozmetiğine acaip bi ilgim var kızlar yaaaaa....
hep onlardan kullanıom..
hele göz yakmayan şampuanları yokmu missss missss...
küçükken sabunla yıkarlarmış annem böle şeelermi vardı..
yarım kalan küçüklüğümü tamamlamaya çalışıom..
gücüklüğüme inin benimmm

canım ben de bebe şampuanı kullanıyorum vücuduma çok güzel kokuyorr :))

kızzz sultişş nappıyonnn bakemm igneye başlamışsınn hadi hayırlısı ınşallah cnm....

canım benim sağol yaaa. evet başladım. 6 tane. 1i gitti 5 kaldı. perşembe kontrol var. bakalım ne diycek doktor. eğer olgunlaştıysa hemen çatlatma iğnesini veriyorlarmış. sonra hemen aşılama oluyor zati. keşke aşılama cumartesi olsa ne güzel olur.

yupppyyyy aldım köpüğüüüüüüüüüü

ooo hadi bakalımm. ben duş jeli kullanıyorum. fa nın ballı olandan çok seviyorum kokusunu

ya sormayın bende almadım bişey 10 gündür aynı kıyfetle geziyorum .yıka yıka giy. alıcam artık bişiler bende bakim lcw ya o zaman
evet cnm ya yıka yıka giy durumundayım bende:))

sempatiksalakcinni

he varr kuzumm sizin orda daha çok çeşit vardır bizim burlarda yok pek çeşitt

aman patıkım camlarla kafayı bozdun kuşum yaa bu haft yamurlu bıraz bekle havlalar düzelsin sonra sil yorma kendını süekli yaa...

fatoşum görüşürüz kuzuu

bime gittik geldikk 100 lirayı bıraktımmm anam şu paranın hiç hasıyeti yokk ele avuca gelen hiç bişi yok tencereye koymaya bi pirinç varr hep ıngırtı zıngırtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…