Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Her gün ağır makyaj yapmak: Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen bir araştırma sonucuna göre, her gün ağır makyaj yapan kadınların makyaj yapmayanlara göre özürlü bebek doğurma riski 1.25 kat daha fazla. Bebeği olumsuz etkileyen ise, kozmetik ürünlerde bulunan arsenik, kurşun ve merkür gibi zehirli maddeler. Bu gibi maddeler hamile kadının cildinden bebeğin kan dolaşımına giriyor ve bebeğin normal büyümesini olumsuz etkiliyor.

napçan kuzum yapçak bişey yok valla üzülüyorum bişey yapamıyorum diye ama olsun napalıl ii olana kadar idare etçez aman şincik çok sinirlerim bozuldu eşime gırtlaklayı vercem valla

napçan kuzum yapçak bişey yok valla üzülüyorum bişey yapamıyorum diye ama olsun napalıl ii olana kadar idare etçez aman şincik çok sinirlerim bozuldu eşime gırtlaklayı vercem valla

hiç üzülmee cnm ben komalık yattıydımm hepsi geçiyo sende şu 4 ayı bi atlat bakalımmm sonaa yaparsın anamm ne oldu geene naptı adamm

ayy ya aradaşı aradı onlarda biliyolar böle olduğumu oturmaya gelcez dedi sinirlerim bozuldu benimde zaten yerimden kalkamıyorum kim ağırlıycak şimdi onları aman valla manyak bu adam yaa

delirtti beni yaa pişman oldu zaten bağrınıp duruyorum pıstı bi köşede oturuyo haklı değilmiyim ama yaa kendime hayrım yok benim zorla wc ye kadar gidebiliyorum onun yaptığına bak kendi hizmet etsin banane valla

yaaa o gelmeyi tekklif edenlerdede salaklıkk arayın cnmm musait değiliz rahatsızım diye söeleyınn yemek yapamıyonn bide misafir nasıl ağırlıycn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…