Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutum enes kuranda geçiyoo çok makbul bi iismmmişş peygamber efendimizin sahabelerindenmi yardımcılarındanmı neymışş eymen hoşuma gidiyo ay kararsızız valla

canım benim de bebeğim düşmeseydi ecrini çok düşünüyorduk ama bu sene hep ecrin çok baydı o yüzden bende sogudum..evet biraz uyumsuz ama idare etsin o kadar da :))

evet cnm çok ecrin oldu..bide anlamı bilindigi kadar iyi degilmiş sanırım....az duyulmuş isimler daha iyi oluyo en erkek olursa kayra düşünüyorum hani olursa? ama o zamana kadar bi kayra patlamasıda yaşanır sanırımsempatiksalakcinni

edacığım bende ilkk doruğa takmıştım amaaa herkesde oluncaa tereddüt edıym

canım doruk isminin modası geçmez bence..çok güzel bir isim olduğu için devamlı rövanşta..eymen de bu sene çok duydukk..
kulaga en güzel geleni doruk bence vazgecme derim canımmm...

nohutum enes kuranda geçiyoo çok makbul bi iismmmişş peygamber efendimizin sahabelerindenmi yardımcılarındanmı neymışş eymen hoşuma gidiyo ay kararsızız valla

anlamının güzel oldugunu okumuştum cnm...ama benım etrafımda çoookkk enes var onan sanırım....
dorukda bi arkadaşımın oglunun ismi kulaga gerçekden hoş geliyo..
utku da guzel ama eymen daha bi karizma gelıyo kulaga sankii

ecrin allahın hediyesi demek canım aslında anlamı çok güzel oldugu için düşünüyordum ama bu sene ecrin patlaması var...
kayra sevdiğim bir arkadasımın oglunun ismi bence kayra da çok güzel bir isim canım kaçırma derim :))

patık sen lcw da hamıle kıyafetleı var atık demiştin dimi yarın bi kocişle gidelim diyorum yaa kilo aldıkça degişiklik istiyorum inşallah bulabılırım bişeyler ikitellide lcw fabrıka satış magazası var bakalım oraya gitmeyi düşünüyom çesit çok oluyo orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…