Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlarrr ben nöbetten geldim yorgunum biraz..sizler nasılsınız?fatoşum beni sormuşsun kuzumm hem çalışıyorum hemde hafta sonları falan hiç yokuz giremiyorum pek..eskiler bilir çalışırken giremiyodum hamişken raporluydum hep burdaydımmafoldumben ama şimdi ancak yetişiyorum canım benüüüüm..

pelin kız keçiboynuzunu doktor mu söledii
vay beeee
bende diodum sizeeeee
yok kız doktor öyle bişey demedi ama cogu kişiden duydum spermleri güclendiriyomuş sempatiksalakcinni
aa pelüün hayırlı olsun gittin yane doktora okuyamadım da geçmişi
ii bare için rahatlamıştır ilk muayne sonrası insanın üstünden yük kalkıyo kaydirigubbakcemile3

cok sagol elifcim... evet gercekten cok rahatladım bundan sonra karar aldık kocişle... bebiş fikrini aklımızdan cıkarıyoruz allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun:ecrin_bebek:

canımın içi hoşgeldin valla özlüom kız seni......

aman olsun be sanada bu ara gelen yokyaaa hem glen olsa ne olckk mana bulmayaaa gelen hiç gelmesinn banaaa

kızlaaaaaaaaar mahfoldum yaaa. sabah 9dan kpss formu yatırmaya gittim. beynime güneş geçti daha yeni geldim yaaa. bu arada herşeyide açık bırakmışım. burdayımda yazmıyorum sanmayn haaaa. seraaaaaaap kuşum doktora ni zaman gidiyonnn. fatma canım senin dün hamişlik belirtilerin vardı ya. olmayacak adet günün ne zaman. birsennnn oğlun nasıl canım. pelin toktura gittinmi canım kocanlamı gittiniz. ne dedi. hani pazartesi demiştin ya randevu. elüüüüf nerelerdesin kız sennn? bebiş nasıl. eylem doktor buldunmu canım kesinleştirdinmi yani. hani bi doktor demiştin ya onamı gidecen. bide ne zaman gidiyorsun.

sultan şu iğne işini bana ayrıntılı anlatsana..
kendin nasıl yapıon acıomu..
n vakitler yapıon..
yaptıktan sonra ağrıların oluomu

sultan şu iğne işini bana ayrıntılı anlatsana..
kendin nasıl yapıon acıomu..
n vakitler yapıon..
yaptıktan sonra ağrıların oluomu

ya ilk iki gün eşim yaptı o yaptığında acıtıyordu. pazar günü eşim yoktu evde. saati var geçmesin dedim denedim ve hiiiiiiiiiç acımadı vururken. ama sonra yanıyor biraz. o acıtıyor diye kendim yapıyorum artık. ucu çok ince zaten ama psikolojik işte insan yinede bi tuhaf oluyor . ama bebeğim gelsinde ne yapayım canım. senin adet ne zaman didim kıııız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…